Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Labas

Einu ryt pirma kart i regitra. Tai jau siandien bloga darosi, nervas ima, net dirbt normaliai negaliu doh.gif

Klausykit gal galit ka parekomenduot nuo nervu pries vairavimo egza? Na ka jus daret, kad taip rankos ir kojos nedrebetu?
Valerijono turiu, bet neveikia manes jisai, nebent gal daugiau jo reik isgerti. g.gif
As bakalauro gynimo taip nebijojau, kaip cia. Ten bent buvo aisku, kad apsiginsiu, o cia beveik issitikinus, kad is pirmo karto mazai kam pasiseka verysad.gif
Vakar su vyru mokamoje aiksteleje buvai ir kartais gryba pjaunu su tuo parkavimu. Nu nesigauna man idealiai prisiparkuoti, kad nuo abieju krastu vienodi tarpai butu, arba pasistatau ne visai tiesiai. Kazin jie jau cia rasytu kaip kritine klaida ir lieptu lipti lauk g.gif O i statmena parkavimai kai statau, tai beveik visada reik pasitaisyt, nes musu masina didele ir man kazkaip neuztenka vietos isukt, tai pavaziuoju i prieki ir pasitaisau doh.gif Kazin butu man lengviau su kokiu golfu ilysti, nes neteko su mazom masinom vazinet. Mano mokykline buvo VW Touran. O pas mus Alfa Romeo 166, tai labai jau ilgai ir snukis toks ilgas, kad kai isvazineju is parkavimo garazas vis bijau kad kokio stulpelio neuzkabinciau doh.gif
Dar norejau paklausti del statmeno parkavimo. Man instruktorius visada siulydavo parkuotis ne is stamenos padeties, o pavaziavus tiesiai, kai veidrodelis suslilygina su pirmu stulpeliu pasukti i kaire ir atsistoti siek tiek sonu. Taip lengviau atbulom ivaziuoti. nes mazesnis sukimo kampas gaunasi. Kazin Regitroje toks bajeris neuzkliutu? g.gif
Atsakyti
As Neuromed lasiukus geriau.15 lasu.Nors galima ir daugiau.Man padejo,nebuvo vidinio drebulio.Tai tiek ir padejo,islaikyt egza,lasiukai,deja nepadeda biggrin.gif
Del parkavimosi,vakar pries egzamina,sake,darykite taip kaip mokino mokykloj.Svarbu,man atrodo,gerai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 05 30, 10:19)

Dar norejau paklausti del statmeno parkavimo. Man instruktorius visada siulydavo parkuotis ne is stamenos padeties, o pavaziavus tiesiai, kai veidrodelis suslilygina su pirmu stulpeliu pasukti i kaire ir atsistoti siek tiek sonu. Taip lengviau atbulom ivaziuoti. nes mazesnis sukimo kampas gaunasi. Kazin Regitroje toks bajeris neuzkliutu? g.gif

Dėl šio parkavimosi, tai mums instruktoroius irgi taip patarė smile.gif Manau svarbu kad atstumas nuo jau priparkuotos mašinos (stulpelio) iki Jūsų vairuojamos mašinos būtų 0,5 - 1 metras ax.gif . Oi dar reiks čia atidirbt doh.gif .
Sėkmės laikant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 05 30, 10:19)
Labas

Einu ryt pirma kart i regitra. Tai jau siandien bloga darosi, nervas ima, net dirbt normaliai negaliu  doh.gif

As pernai metais laikiau praktika. Neislaikiau. Is ryto isgeriau dvi sedatif (kazkokie homeopatiniai raminamieji. Vaistininke dave). Galiu pasakyt, kad nesveikai bijojau. Koja ant sankabos taip kalatojos, kad is pradziu galvojau kad cia sankaba mano koja krato. Visikai negalejau suvaldyt kaires kojos. Bet kazkokiu budu ne karto neuzgesau. Ir ka... I klausimus atsakiau ir autopilotu visus pratimus padariau. Tik isvaziuojant is aiksteles kugi numusiau ir egzas baigtas. Bet merginos atvirai sakau, vaziavau tai kaip be galvos... Kazka darau, rankos dreba kojos dreba. Galvojau privemsiu i masina. Kokiu budu visus pratimus padariau nesuprantu biggrin.gif Kaip egzaminuotojas pasake, kad kritine klaida ir egzas baigtas as taaaaip apsidziaugiau ax.gif Man tokia laime buvo, kad kosmaras pasibaige ir jau dzin koks rezultatas lotuliukas.gif
Sia vasara vel bandysiu, bet su automatine pavaru deze. Gal lengviau bus rolleyes.gif Pati suprantu, kad galiu ir 10k laikyt nera ko stresuot ir nervintis. BET baimes akys dideles. Tad nuosirdziai linkiu tau sekmes, kuo maziau bijoti ir suprasti, kad tavo gyvenimas nepasikeis net jei ir neislaikysi to egzamino. Bandyt galima tiek kartu kiek reikia. Ir anksciau ar veliau teises vistiek turesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MartiKarti @ 2013 05 30, 10:54)
Tad nuosirdziai linkiu tau sekmes, kuo maziau bijoti ir suprasti, kad tavo gyvenimas nepasikeis net jei ir neislaikysi to egzamino. Bandyt galima tiek kartu kiek reikia. Ir anksciau ar veliau teises vistiek turesi  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Aš kažkaip "užsiprogramavusi" kad pirmas egzas nebus egzas, o tik šiaip pabandymas kainuojantis 107 lt. biggrin.gif . Nu nesitikiu išsilaikyt iš pirmo karto... Norsko gero artėjant egzui jaudinsiuosi kaip turi būt doh.gif
Atsakyti
Laba, būsimos vairuotojos 4u.gif
Gal žinot, kur galima rast tą klausimų sąrašą apie tepalus ir lempas? Man mokykloj nieko apie tai nesakė blink.gif Mokyklinį jau išsilaikius, bet į regitrą dar neskubu, noriu bent parkavimo pratimus labiau pramokt, nes dabar gan dažnai sugrybauju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 05 30, 11:32)
Gal žinot, kur galima rast tą klausimų sąrašą apie tepalus ir lempas? Man mokykloj nieko apie tai nesakė blink.gif Mokyklinį jau išsilaikius, bet į regitrą dar neskubu, noriu bent parkavimo pratimus labiau pramokt, nes dabar gan dažnai sugrybauju doh.gif

pirmam psl.sios temos,yra ideta nuoroda.Pasiziurekite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 05 30, 11:32)

tai regitros teoriją išsilaikykit, o tada ir su šeimos nariu galit važinėti su M raide, o kai jausitės galinti laikyt - važiavimui registruojatės 4u.gif
O klausimai čia gale yra : DĖL MOTORINIŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ VAIRUOTOJŲ EGZAMINAVIMO Čia yra ir kritinės - nekritinės klaidos , specialieji važiavimo manevrai ir atstumai 4u.gif
Papildyta:
O čia atsakymai į klausimus kuriuos radau: Atsakymai gal kas dar žino nuoruodų ax.gif
Atsakyti
Labai labai ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 05 30, 09:19)
Einu ryt pirma kart i regitra.

Sekmes 4u.gif
as tai valerijono tablietku geriau, man padejo, bet vistiek nervinausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 05 30, 09:49)
Laikiau Vilniaus Regitroje.Pavarde egzaminuotojo Treciakauskas
  smile.gif Jo,lepe islipti,itidare gaubta,parodziau stripa,pasakiau ka reikia daryti.Pasake,gerai.O jus,Agleja,taip suprantu,islaikius praktika? smile.gif

Aišku,aš kitam mieste rolleyes.gif aha,išlaikiau aš metų pradžioj,bet va vistiek čia sėdžiu doh.gif

Dėl raminančių patariu neprisižaist ir neklausyt kitų patarimų per daug rolleyes.gif kiekvienas organizmas kitos,kitaip reaguoja į tam tikrą kiekį raminančių. Aš prieš egzaminą prastai miegojau dvi naktis iš eilės,gėriau valerijono nemažą kiekį ir visiškai nepadėjo,naktis liko nemiegota beveik vistiek rolleyes.gif laukiant egzamino jaudinausi,bet atsisėdus už vairo pasijaučiau labai ramiai,dingo visi jauduliai rolleyes.gif
Atsakyti
Fui. Man nieks nepadėjo nuo nervų iš švelnaus veikimo. Gėriau Neuromed, Sedatif, Valeriono kokias 15tab doh.gif Prieš paskutinį egzą prieš porą val. išgėriau a la antidepresantų, pasižyminčių raminamuoju poveikiu pusę tab. tada ir išlaikiau. Tai tikiu, kad šiek tiek padėjo valdyti tą nesveiką baimę doh.gif Bent nebėgau gert- WC- gert- WC- vemt- gert- WC doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti