Opdum, patikėkit manim TIKRAI ištarsit

Aš išsilaikiau tik iš penkto karto, nes turėjau tragišką instruktorių, kuris man tiek kompleksų įvarė, rėkdavo taip, kad aš per ašaras kelio nematydavau

kaip galima kalbėti apie gerus vairavimo įgūdžius, jeigu aš važiuodama drebėdavau kaip epušės lapas ir tik bijodavau, kad vėl nepradėtų staugt ir plėšt vairo man iš rankų. Todėl į regitrą ėjau visiškai savimi nepasitikėdama ir nežinodama daugelio dalykų (pvz man atrodė normalu, stovint prie raudono šviesaforo laikyti sankabą įmynus, o ne laisvą

) galiausiai MB padrąsinta nuėjau pavažinėti, su jo surastu instruktoriumi, tai ką galiu pasakyti... grįžo gyvenimo džiaugsmas. Per kelias valandas išmokau tiek, kiek neišmokau per visą tą "mokymosi" laiką. Nušlifavau aikštelę, miesto gatves, be to supratau, kad instruktorius su tavimi gali kalbėtis kaip su žmogumi, o ne kaip su šūdu. Žodžiu, po kelių papildomą pamokų, nuėjau į regitrą ir vuolia išlaikiau kuo puikiausiai. Tik vieną kartą pasitaisiau aikštelėje, o mieste jaučiausi visiškai rami ir užtikrinta, nes žinojau, kiekvieną maršrutą atmintinai

Tikrai išsilaikysit, o jei kas sako, kad jūs "nesutverta vairavimui" ar rėkia, tai VISIŠKAI nereikia klausyti, aš per savo jautrumą sugaišau daug laiko ir pinigų, bet, kai pagaliau PATI SAVO JĖGOMIS tai įveikiau, tai net verkt iš džiaugsmo norėjosi