Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(IevaZ @ 2013 06 14, 20:58)
Sveikinimai, paneles  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Fera82, kokioj situacijoj uzgesot mieste? Nes as per mokyklini uzgesau sankryzoj ir man kaip kritine uzskaite  verysad.gif

Ir i koki garaza reik vaziuot? Pirma karta girdziu...  unsure.gif

4u.gif
kokioj mokykloj mokotes? Kaune?

Kaune auto abc...

QUOTE(Soled @ 2013 06 14, 21:00)
Aš irgi ateinu pasidalinti savo džiaugsmu - šiandien pagaliau išsilaikiau 4u.gif

kaip saunu.. atrodo as tokiu zodziu neistarsiu niekada doh.gif
Atsakyti
Opdum, patikėkit manim TIKRAI ištarsit 4u.gif 4u.gif Aš išsilaikiau tik iš penkto karto, nes turėjau tragišką instruktorių, kuris man tiek kompleksų įvarė, rėkdavo taip, kad aš per ašaras kelio nematydavau verysad.gif kaip galima kalbėti apie gerus vairavimo įgūdžius, jeigu aš važiuodama drebėdavau kaip epušės lapas ir tik bijodavau, kad vėl nepradėtų staugt ir plėšt vairo man iš rankų. Todėl į regitrą ėjau visiškai savimi nepasitikėdama ir nežinodama daugelio dalykų (pvz man atrodė normalu, stovint prie raudono šviesaforo laikyti sankabą įmynus, o ne laisvą doh.gif ) galiausiai MB padrąsinta nuėjau pavažinėti, su jo surastu instruktoriumi, tai ką galiu pasakyti... grįžo gyvenimo džiaugsmas. Per kelias valandas išmokau tiek, kiek neišmokau per visą tą "mokymosi" laiką. Nušlifavau aikštelę, miesto gatves, be to supratau, kad instruktorius su tavimi gali kalbėtis kaip su žmogumi, o ne kaip su šūdu. Žodžiu, po kelių papildomą pamokų, nuėjau į regitrą ir vuolia išlaikiau kuo puikiausiai. Tik vieną kartą pasitaisiau aikštelėje, o mieste jaučiausi visiškai rami ir užtikrinta, nes žinojau, kiekvieną maršrutą atmintinai bigsmile.gif Tikrai išsilaikysit, o jei kas sako, kad jūs "nesutverta vairavimui" ar rėkia, tai VISIŠKAI nereikia klausyti, aš per savo jautrumą sugaišau daug laiko ir pinigų, bet, kai pagaliau PATI SAVO JĖGOMIS tai įveikiau, tai net verkt iš džiaugsmo norėjosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 14 birželio 2013 - 21:22
Kokia siandien sekminga diena net keletai, faina. Sveikinimai visoms 4u.gif
Papildyta:
o mergaites sakykit Regitroj toc toc masina tiesiai tur stovet kiekvienoj figuroj, man aiskstelej su savo masina, kartais nepavyksta istiesint be pasitaisymu sad.gif Mokyklos aikstelej ta T forma yra is ikalnes kylant, ir ivaziavimas i ja ner gilus, musu masina vos telpa, priekis jau su linijom, tai jinai man dazniausiai nestovo kaip laikrodis tie 12valanda, o buna kazkiek minimaliai i viena ar kita puse doh.gif
Instruktorius per visa vaziavimo laika su juo, nebuvo man vairo palietes, apart aikstele kai rode pirmaji karta kaip reik, aisku miestas pas mane kitas, bet eismas tikrai nebuna neintensyvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurratike: 14 birželio 2013 - 21:27
QUOTE(jurratike @ 2013 06 14, 22:26)
Kokia siandien sekminga diena net keletai, faina. Sveikinimai visoms  4u.gif
Papildyta:
o mergaites sakykit Regitroj toc toc masina tiesiai tur stovet kiekvienoj figuroj, man aiskstelej su savo masina, kartais nepavyksta istiesint be pasitaisymu sad.gif Mokyklos aikstelej ta T forma yra is ikalnes kylant, ir ivaziavimas i ja ner gilus, musu masina vos telpa, priekis jau su linijom, tai jinai man dazniausiai nestovo kaip laikrodis tie 12valanda, o buna kazkiek minimaliai i viena ar kita puse  doh.gif
Instruktorius per visa vaziavimo laika su juo, nebuvo man vairo palietes, apart aikstele kai rode pirmaji karta kaip reik, aisku miestas pas mane kitas, bet eismas tikrai nebuna neintensyvus.

Man šiandien egzaminuotojas sakė, kad kiekvieną pratimą galima taisytis tris kartus, tai nebijokit galit ir išvažiuoti, vėl bandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 06 14, 21:18)

OMG .. uzuojauta nuosirdi.. o kodel tylejai? nepakeitei instruktoriaus? man bent jau balsa pakeltu , tai maza nepasirodytu .. tikrai niekam neleisiu kelti ant manes balsa , juolab ten kur pinigus moku.. tai dvigubai dziaugiuosi tavo sekme kad po visko sugebejai islaikyti 4u.gif
Atsakyti
Labai jums ačiū 4u.gif Buvau visiška kvailė, nes tikrai reikėjo pakeisti, bet kaip kokia avis nesusivokiau tuo metu. Tikrai ir mano kaltės yra, bet ta patirtis buvo siaubinga... džiaugiuosi, kad jau viskas baigėsi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 06 14, 22:32)
Man šiandien egzaminuotojas sakė, kad kiekvieną pratimą galima taisytis tris kartus, tai nebijokit galit ir išvažiuoti, vėl bandyti 4u.gif

o kaip klaidos tada nezymi? biggrin.gif Baisiai ju bijau prisirinkt aikstelej. Miesto nebijau sitaip,o aiksteles kaip velnias kryziaus biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi aikštelė daug baisiau 4u.gif Klaidą žymi, jeigu išnaudoji visus bandymus taisytis ir vistiek nepasistatai - tuomet kritinė. Berods estakadoj, jeigu užgęsti, tai žymi nekritinę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 06 14, 22:57)
Man irgi aikštelė daug baisiau 4u.gif Klaidą žymi, jeigu išnaudoji visus bandymus taisytis ir vistiek nepasistatai - tuomet kritinė. Berods estakadoj, jeigu užgęsti, tai žymi nekritinę mirksiukas.gif

Aciu, nuraminot, as galvojau kiekvienas pasitaisymas, nekritine klaidele zymimas, Tai sakau jei man du isvaziavimai, tai jau dvi klaideles, dar kazkur padarau ir viskas. Bus ramiau tada dabar. Istrizas visada iseina graziai, su vienu isvaziavimu, va T forma ir 90laipsniu nevisada su vienu isvaziavimu pavyksta, dazniausiai prireikia dvieju, bet su mazesne masinyte gal lengviau bus unsure.gif
Atsakyti
Bet man rodos, kad visi bandymai žymimos kaip nekritinės unsure.gif Aikštelėj prisirinkus, mieste reiktų tobulai pravažiuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 06 15, 07:13)
Bet man rodos, kad visi bandymai žymimos kaip nekritinės unsure.gif Aikštelėj prisirinkus, mieste reiktų tobulai pravažiuot unsure.gif

Na čia parašyta kokios Nekritinės ir kritinės klaidos aikštelėje
Ir instruktorius sakė, kad atliekant figūrą galimi 2 pasitaisymai ir tai nebus nekritinė klaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2013 06 14, 22:08)
Kaune auto abc...
kaip saunu.. atrodo as tokiu zodziu neistarsiu niekada  doh.gif

Isllandijos plente?
As irgi ten... Ir labai panasi situacija buvo sia savaite.... Idomu ar ne tas pats instruktorius biggrin.gif
Atsakyti