QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2013 06 20, 10:16)
as pamenu kai man ismyne visa sankaba o as bliam niekaip jos negaliu rasti , pasilenkiau ieskoti , ir nesvarbu kad tuo metu reikia i kelia ziureti

vnz..
QUOTE(jurratike @ 2013 06 20, 10:22)
šaunuolyte , sveikinu
QUOTE(Fera82 @ 2013 06 20, 13:29)
Mano visos dyzelines buvo. Jauciu su benzu irgi gesciau. Nesu tokios net vairavus. Vyras sake kad zymiai sudetingiau. Gerai, kad Kauno regitroje visos dyzelines.
bijau as isvis kitokios nei dyzelis , nes su juo juk tik mokausi...
aplamai.. siandien gal jau mano koks 11 ar 10 vaziavimas o kaip pasake instruktorius progresas minimalus ... pradejom vaziuoti , sako ko cia kaip nemoksa vaziuoji ( vaziavau 2 paavara nes LABAI daug duobiu , o jis matyt norejo kad pakratycia per jas su trecia ) na ir ka sau manot? pradejau grybauti ziauriai , gestu ant kiekvienos sankryzos , ant ziedo , pravaziavau istiesine ir t.t ir pan.. kojos kalatojosi , visa slapia .. nes as dar po ligos pirma diena .. silpnumas o lauke tvankybe , jungiu pavara ranka nuslydo , pedalas tarp basutes islydo

viskas taip nevykusiai ... tada kai ziedu vaziuojant kirtau ta istiesine , nusuko man masina i sona instruktorius , apibare , nupiese kaip reikia kaip as vaziavau ir t.t zodziu negirdejau toliau nieko .. nes atrode apsibliausiu tuoj

tada isklausiau jo , ir paleidau kakarine as , sakau kaip galite pasakyti kad zmogus nieko nemoka ir pan , vos jam pajudejus ??? kaip jus nuteikiat? juk as tik mokausi , nesvarbu kad nepergeriausiai sekasi bet pazekit , kaip nuteiket ir kokie rezultatai dabar??? sako as negaliu nuolat girti taves .. vtf

sakau visu pirma nera uz ka cia manes girti , niekad to ir nedaret , visu antra man to ir nereikia , bet pasakyti zmogui tu nemoksa jau per daug...
tai va .. pinigu neturiu papildomiems vairavimams , kas pamokintu neturiu.. jauciu taip ir neismoksiu ir uzmesiu si reikala.. tada dar ir diplomo issvajoto negausiu.. vnz.. sudas ..
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень