Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Antras kartas sekmingas. Vuhuuuuu. Sedejau regitroj tarp 5 vaikinuku, bet ir su akies uzdegimu, puliuojancia akim, sikart susitvarkiau su teorija per 5.46sek 93proc, nedaspaudziau abiejuose po antra galima varianta doh.gif Bet visumoj jausmas thumbup.gif
Registruosimes sekanciam etapui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2013 06 20, 11:22)
Antras kartas sekmingas. Vuhuuuuu. Sedejau regitroj tarp 5 vaikinuku, bet ir su akies uzdegimu, puliuojancia akim, sikart susitvarkiau su teorija per 5.46sek 93proc, nedaspaudziau abiejuose po antra galima varianta doh.gif Bet visumoj jausmas  thumbup.gif 
Registruosimes sekanciam etapui  doh.gif

Šaunuolė 4u.gif Susidorosi ir su vairavimu, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 06 20, 13:16)
Šaunuolė 4u.gif Susidorosi ir su vairavimu, viskas bus gerai 4u.gif

Bandysim, pirmas kartas gal bus tik jegu isbandymas, spyris i uzpakali, kad tikrai galiu antra karta padaryt viska gerai. Nervai daro savo, siandien ant peles rankos nejo uzdet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2013 06 20, 12:35)
Bandysim, pirmas kartas gal bus tik jegu isbandymas, spyris i uzpakali, kad tikrai galiu antra karta padaryt viska gerai. Nervai daro savo, siandien ant peles rankos nejo uzdet  lotuliukas.gif

Sveikinu. 4u.gif
Taip ir toliau link tikslo smile.gif
Atsakyti
Jurratike, sveikinimai 4u.gif
Ir sankabos, ir greičio pedalo esu ir aš ieškojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 06 20, 13:46)
Sveikinu.  4u.gif
Taip ir toliau link tikslo  smile.gif

Aciukas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 06 20, 13:51)
Jurratike, sveikinimai 4u.gif
Ir sankabos, ir greičio pedalo esu ir aš ieškojus doh.gif

aciu.
Man dar iki siol neteko, tik pavaros svirties kazkada visai ne ten ieskot pradejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2013 06 20, 13:01)
Man dar iki siol neteko, tik pavaros svirties kazkada visai ne ten ieskot pradejau  lotuliukas.gif

Tai cia dar nieko. sunkiau man buvo pradziai su atbuliniu, nes ne pas visas auto vienodai jungiasi. Teko naudot 3 skirtingus budus. smile.gif

1. Su ziedu atgal;
1. Su ziedu i prieki;
2. Paspaudus zemyn i prieki.

Paskutinis variantas regitroje buvo.

O seip teko per mokinimosi laikotarpi su 7 skirtingomis auto pavazinet ir visu vis kasnors budavao kitaip. Bet nieko, taip lengviau buvo priprasti prie labai skirtingu dydziu ir valdymo . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fera82: 20 birželio 2013 - 13:18
QUOTE(Fera82 @ 2013 06 20, 14:17)
Tai cia dar nieko. sunkiau man buvo pradziai su atbuliniu, nes ne pas visas auto vienodai jungiasi. Teko naudot 3 skirtingus budus.  smile.gif

1. Su ziedu atgal;
1. Su ziedu i prieki;
2. Paspaudus zemyn i prieki.

Paskutinis variantas regitroje buvo.

O seip teko per mokinimosi laikotarpi su 7 skirtingomis auto pavazinet ir visu vis kasnors budavao kitaip. Bet nieko, taip lengviau buvo priprasti prie labai skirtingu dydziu ir valdymo . smile.gif

As 3 isbandziau. Darbine biggrin.gif Taip vadinu mokyklos auto ax.gif Polo. Mazyte, dyzeliukas, pradzioj baisiai nepatiko, paskui meileje prisipazinau lotuliukas.gif
O daugiau savo ir tecio, abi karves ir benzinines, tecio kiek senesne, tai pasiduoda lengviau, o musiske gesta, gazo nepadavus, bet aikstelej as jo taip bijau doh.gif Tai kankinuos vis dar su ja...
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2013 06 20, 13:25)
As 3 isbandziau. Darbine biggrin.gif Taip vadinu mokyklos auto  ax.gif Polo. Mazyte, dyzeliukas, pradzioj baisiai nepatiko, paskui meileje prisipazinau  lotuliukas.gif
O daugiau savo ir tecio, abi karves ir benzinines, tecio kiek senesne, tai pasiduoda lengviau, o musiske gesta, gazo nepadavus, bet aikstelej as jo taip bijau  doh.gif Tai kankinuos vis dar su ja...

Mano visos dyzelines buvo. Jauciu su benzu irgi gesciau. Nesu tokios net vairavus. Vyras sake kad zymiai sudetingiau. Gerai, kad Kauno regitroje visos dyzelines. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 06 20, 14:29)
Mano visos dyzelines buvo. Jauciu su benzu irgi gesciau. Nesu tokios net vairavus. Vyras sake kad zymiai sudetingiau. Gerai, kad Kauno regitroje visos dyzelines.  smile.gif

Man nuo pat pradzios instruktorius sake, kad benzinas nepasiduoda taip lengvai, ypac aikstelej, tai isitikinau tuom cool.gif Kelyje vaziuojant viskas dar puse velnio, bandziau viena karta vaziuot per miesta ir uz jo, uzgesau tik viena karta ir prie namu biggrin.gif O aikstelej sudetingiau, bet manau i nauda tik, didesni gabaritai, benzinas ir kuo daugiau masinu pasibandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2013 06 20, 10:16)
lotuliukas.gif  ir as esu ieskojus sankabos instruktorius ko ieskai klausia sakau sakkabos sako jau ismyniau paveluota reakcoija  doh.gif  lotuliukas.gif

as pamenu kai man ismyne visa sankaba o as bliam niekaip jos negaliu rasti , pasilenkiau ieskoti , ir nesvarbu kad tuo metu reikia i kelia ziureti doh.gif vnz..

QUOTE(jurratike @ 2013 06 20, 10:22)

šaunuolyte , sveikinu 4u.gif

QUOTE(Fera82 @ 2013 06 20, 13:29)
Mano visos dyzelines buvo. Jauciu su benzu irgi gesciau. Nesu tokios net vairavus. Vyras sake kad zymiai sudetingiau. Gerai, kad Kauno regitroje visos dyzelines.  smile.gif

bijau as isvis kitokios nei dyzelis , nes su juo juk tik mokausi...

aplamai.. siandien gal jau mano koks 11 ar 10 vaziavimas o kaip pasake instruktorius progresas minimalus ... pradejom vaziuoti , sako ko cia kaip nemoksa vaziuoji ( vaziavau 2 paavara nes LABAI daug duobiu , o jis matyt norejo kad pakratycia per jas su trecia ) na ir ka sau manot? pradejau grybauti ziauriai , gestu ant kiekvienos sankryzos , ant ziedo , pravaziavau istiesine ir t.t ir pan.. kojos kalatojosi , visa slapia .. nes as dar po ligos pirma diena .. silpnumas o lauke tvankybe , jungiu pavara ranka nuslydo , pedalas tarp basutes islydo blink.gif viskas taip nevykusiai ... tada kai ziedu vaziuojant kirtau ta istiesine , nusuko man masina i sona instruktorius , apibare , nupiese kaip reikia kaip as vaziavau ir t.t zodziu negirdejau toliau nieko .. nes atrode apsibliausiu tuoj doh.gif tada isklausiau jo , ir paleidau kakarine as , sakau kaip galite pasakyti kad zmogus nieko nemoka ir pan , vos jam pajudejus ??? kaip jus nuteikiat? juk as tik mokausi , nesvarbu kad nepergeriausiai sekasi bet pazekit , kaip nuteiket ir kokie rezultatai dabar??? sako as negaliu nuolat girti taves .. vtf blink.gif sakau visu pirma nera uz ka cia manes girti , niekad to ir nedaret , visu antra man to ir nereikia , bet pasakyti zmogui tu nemoksa jau per daug...

tai va .. pinigu neturiu papildomiems vairavimams , kas pamokintu neturiu.. jauciu taip ir neismoksiu ir uzmesiu si reikala.. tada dar ir diplomo issvajoto negausiu.. vnz.. sudas ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opdum: 20 birželio 2013 - 19:43
QUOTE(Opdum @ 2013 06 20, 20:12)
as pamenu kai man ismyne visa sankaba o as bliam niekaip jos negaliu rasti , pasilenkiau ieskoti , ir nesvarbu kad tuo metu reikia i kelia ziureti  doh.gif  vnz..
šaunuolyte , sveikinu  4u.gif
bijau as isvis kitokios nei dyzelis , nes su juo juk tik mokausi...
aplamai.. siandien gal jau mano koks 11 ar 10 vaziavimas o kaip pasake instruktorius progresas minimalus ... pradejom vaziuoti , sako ko cia kaip nemoksa vaziuoji ( vaziavau 2 paavara nes LABAI daug duobiu , o jis matyt norejo kad pakratycia per jas su trecia ) na ir ka sau manot? pradejau grybauti ziauriai , gestu ant kiekvienos sankryzos , ant ziedo , pravaziavau istiesine ir t.t ir pan.. kojos kalatojosi , visa slapia .. nes as dar po ligos pirma diena .. silpnumas o lauke tvankybe , jungiu pavara ranka nuslydo , pedalas tarp basutes islydo  blink.gif  viskas taip nevykusiai ... tada kai ziedu vaziuojant kirtau ta istiesine , nusuko man masina i sona instruktorius , apibare , nupiese kaip reikia kaip as vaziavau ir t.t zodziu negirdejau toliau nieko .. nes atrode apsibliausiu tuoj  doh.gif  tada isklausiau jo , ir paleidau kakarine as , sakau kaip gallite [asakyti kad zmogus nieko nemoka ir pan , vos jam pajudejus ??? kaip jus nuteikiat? juk as tik mokausi , nesvarbu kad nepergeriausiai sekasi bet pazekit , kaip nuteiket ir kokie rezultatai dabar??? sako as negaliu nuolat girti taves .. vtf  blink.gif  sakau visu pirma nera uz ka cia manes girti , niekad to ir nedaret , visu antra man to ir nereikia , bet pasakyti zmogui tu nemoksa jau per daug...

tai va .. pinigu neturiu papildomiems vairavimams , kas pamokintu neturiu.. jauciu taip ir neismoksiu ir uzmesiu si reikala.. tada dar ir diplomo issvajoto negausiu.. vnz.. sudas ..

nepasiduok, keisk instruktoriu geriau, juk turi but galimybe pasikeist.
Tokia pradzia daug ka daro, nes tuoj uzsiblokuojam ir t.t Istvermes tau ir daug daug kantrybes. Man iseigines irgi neduodavo nieko gero, bijodavau tada sedet uz vairo.
Atsakyti