Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(mylimuke @ 2013 06 18, 21:30)
Plet. Reiškias taip ar taip dafiga pinigų. sad.gif

Oooo taip. Aš dar ėmiau papildomų, dabar mokaus mokamoj aikštelėj, paskui už egzą mokėt reiks.
Atsakyti
Kalbant apie teorijos egzo laikymą Regitroj, tai pirmą kartą išsilaikiau su Brandos atestatu. Net mokyklinių teorijos visų (pas mus privalomas 21 testas) neišsilaikius buvau, atnešiau iš Regitros pažymą tą, kad egzas išlaikytas ir nieko vairavimo mokykloj nebelaikiau jau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 06 18, 23:43)
Kalbant apie teorijos egzo laikymą Regitroj, tai pirmą kartą išsilaikiau su Brandos atestatu. Net mokyklinių teorijos visų (pas mus privalomas 21 testas) neišsilaikius buvau, atnešiau iš Regitros pažymą tą, kad egzas išlaikytas ir nieko vairavimo mokykloj nebelaikiau jau.  biggrin.gif

Gudriai čia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 18, 21:30)
Plet. Reiškias taip ar taip dafiga pinigų. sad.gif

Na mums 1 akademinė val. važinėjimo buvo įkainuota 30 lt., o jei savarankiškai 35 lt. . Priklauso 30 valandų, tai jei savarankiškai 1050 lt. O aš už visus kursus mokėjau 100 lt brangiau, tai ne kažin ką ir sutaupytum unsure.gif
Atsakyti
As tai papigiai uz kursus mokejau, nes pirkau akcija per Grupini .lt. Tai kainavo man kursai 790 Lt. cia teorijos paskaitos (10 pamoku po 1,5 val) ir praktikos 14 vaziavimu po 1,5 val.

Dar teko susimoket uz sveikatos pazyma ir pirmos pagalbos kursus. Mokyklinis vairavimo egzas kainavo 80 lt. Ir is vis emiau dar papildomu pamoku 10 po 50 lt. (500 lt)

O jei dar prideti teorijos egza Regitroje, 2 vairavimo egzusu Regitroje ir vairuotojo pazymejimo dayma. Tai is vis uz malonuma gauti teises sumokejau. (apytiksliai)

1750 Lt doh.gif

Cia neskaiciavau vairavimo su vyru. su juo esu vaziavus n kartu. Net nesuskaiciuociau kiek g.gif

o kur dar sugadinti nervai. Ju jokiais pinigais neikainosi. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kitą savaitę pradedu lankyt kursus, jau dabar nervinuos verysad.gif Važiuot išvis nemoku. Bijau,kad pirmąkart nelieptų į miestą išvažiuot... Pokiek laiko prasideda praktinis vairavimas?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 06 19, 08:27)
Sveikos, kitą savaitę pradedu lankyt kursus, jau dabar nervinuos verysad.gif Važiuot išvis nemoku. Bijau,kad pirmąkart nelieptų į miestą išvažiuot... Pokiek laiko prasideda praktinis vairavimas?

2 kartai aiksteleje. trecias jau i miesta doh.gif Atsimenu kaip kosmara, tokiu nesamoniu dariau, stresas buvo, net bloga daresi kaip bijojau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 06 19, 09:36)
2 kartai aiksteleje. trecias jau i miesta  doh.gif Atsimenu kaip kosmara, tokiu nesamoniu dariau, stresas buvo, net bloga daresi kaip bijojau.  doh.gif

Pas mane iš pirmo karto į miestą scare.gif Instruktoriui kelis kartus pabrėžiau, kad aš visiškai nemoku vairuot, bet vis tiek liepė sėst ir važiuot, sako aš šiandien dirbsiu (pedalus minkys), o tu tik vairuok doh.gif . Matyt kiekvienas turi svo mokymo sistemą cool.gif
Atsakyti
Labas,

man irgi liepė iškart važiuoti į miestą per pirmąjį pravažiavimą prieš tai paklausęs ar esu važiavusi su mašina. Nors atsakymas buvo neigiamas, sako Važiuojam biggrin.gif o dievuliau posūkius vis makaluodavau - reikėdavo suktis š kairę, įjungdavau dešinį posūkio signalą ir atvirkščiai, sako junk antrą pavarą - aš šaudavau į 4 biggrin.gif

o dabar jau nuvažiavau 11 pravažiavimų, tai nepalyginsi su pirmuoju važiavimu... biggrin.gif

man kursų kaina 1200. Šiaip mūsų mokykloje 1300, bet pritaikė 100 lt nuolaidą nes turiu mažamečių vaikų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunele1982: 19 birželio 2013 - 08:51
QUOTE(jurguze @ 2013 06 19, 10:27)

As irgi per pacia pirma pamoka jau mieste sukinejaus, nors uz vairo pries tai nebuvau sedejusi visiskai ax.gif instruktorius truputi viska aprode, papasakojo ir pirmyn biggrin.gif oi, baisu buvo....
Atsakyti
Prigąsdinom jurguze biggrin.gif , bet niekis visos tą patį praėjom... nu ir ką žilų plaukų padaugėjo, ašarų nuliejom, ale važiuojam biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir pirmą kartą į gatves iškart važiavau, nes aikštelė buvo apsnigta doh.gif Bet mintyse pagalvojau, kad jei padarysiu avariją būsi pats kaltas, kad tos aikštelės nenusikasei biggrin.gif Nebuvo taip baisu, kaip kitos pasakoja mirksiukas.gif Tiksliau, baisiausia yra prieš ir po važiavimo, važiavimo metu nėr kada bijot, nes prie tokių greičių nepratus ir reik greit krutint smegenis ir suktis iš padėties mirksiukas.gif
Atsakyti
mano pirmi du vairavimai buvo aiksteleje kai sniego buvo iki kelio ... trecias tik po puses metu doh.gif: tai cia tas pats, kas tu pirmu nebuvo .. ir irgi iskart i miesa.. palyginus su pirmu mano tragiskiausias buvo kazkodel ketvirtas vairavimas.. grizau tada namo ir apsiblioviau kaip saves pagailo biggrin.gif labai bijojau penkto karto.. net drebejau .. papasakojau instruktoriui kad paskutinis kartas labai paveike , tai ta diena vaziavom per lengvesnius marsrutus kur daugiau tiesaus kelio ir pan.. aciu jam uz tai , nes jei bucciau tokia sustresavus i miesta isvaziavus kazin ar dar kada drisciau uz vairo atsissesti , o tada vel atgavau sioki toki pasitikejima savimi ir isgaravo baimes..
Atsakyti