Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos,

negaliu atsakyti, man kažkodėl vėl necituoja, atidaro tuščią langą g.gif Reikės perkraut kompą, gal padės..

Ačiū visoms už palaikymą, Gėlyte, suprantu tave dėl folių... Man irgi taip, su Afrodite va kaip tik kalbėjom, kad su kiekvienu kartu vis senka, jai dabar va užaugo keturi paskutinįjį kartą,o kažkada per IUI 8 užaugdavo. Matyt, pavargsta organizmas. O jūsų burbuliukai gerai vaisinasi? Gal tiek ir liks, tikėkimės 4u.gif

Gingerbella, sakai, ramybė..net nežinau. Taip, tikriausiai. Tikrai esu ramesnė aną kartą, bet ne tiek dėl tikėjimo, kiek dėl tokios rezignacijos. Man tas antradienis labai "kirto", kai sužinojau, kad teturim du, kai su tuo vyro darbu... dar ta sloga ir kosulys sugriebė, apėmė toks jausmas, kad viskas slysta, aš nieko negaliu pakeisti, kad galbūt nebeturėsim galimybės bandyti dar kartą bent jau greitu laiku, ir viskas taip kažkaip..užsiblokavo man, stengiuosi tiesiog labai negalvoti. Plaukiu pasroviui kol kas, kaip bus,taip bus. Tik pasąmonė cirkus krečia, sapnai tai... doh.gif Šianakt mane gaudė, pjovė, nužudė mano sūnų doh.gif atsibudau visa besikratanti, širdis baladojasi, neužmigau valandą, užmigau -pratęsimas, vėl pjauna, gaudo ir t. t.

bet vienas toks momentas buvo..Pilvą vis dar maudžia nuolat, bet va prieš porą valandų nuėjau į wc, iškrito keli gabaliukai crinono..tokie..rausvoki...kaip nenormali sudėjau nt wc popieriaus, nunešiau ir rodau vyrui doh.gif , tas klausia: kas čia? Pasakiau, klausia, ką tai reiškia, sakau, arba implantacija, arba sudirgo gimdos kaklelis, arba ateina mmm. Tai sako, vadinasi, gali būti bet kas iš principo? Nu taip, sakau biggrin.gif Bet apsikabinom, lyg būtume hcg 200 pamatę. visai man stupid.gif
Atsakyti
Gelyte labai linkiu kad butu ka isodint ir net uzsaldyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
KitttyKitty man atrodo kad mm atejimui dar ankstoka 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kitty,imk daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pazistami jausmai ax.gif
Lai buna implantacija,nu tu jos labai labai verta 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Dabar menesi koki busiu pasyvi sio skyrelio skaitytoja. Laikisiu kumscius uz jusu sekme nestuke.gif

O as penktadieni dar karta pridaviau HCG-5,45. O sestadieni atkeliavo mm...

Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 02 17, 12:53)
Labas  4u.gif  Dabar menesi koki busiu pasyvi sio skyrelio skaitytoja. Laikisiu kumscius uz jusu sekme  nestuke.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jolantulia,butinai pasiimk ir mane pas nestukes.... nestuke.gif

Bliamba,mane toks nerimas pradejo imti....Ir pastoviai sapnuojasi Kitty Kitty.. ,bet as tikiuosi,kad cia tik i gera.....
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 02 17, 11:41)
4u.gif kaip smagu, kad du  wub.gif Kiek laiko jau tavo zirniukams?
O as dar iki siol ir "stradalinu", pas mane vakariniai blogumai, svoris pradejo sparciai kristi, kvapai siaubingai erzina, ypac kepta vista  doh.gif
Mano pirmoji konsultacija paprastoje poliklinikoje antradieni, bus daromi pirmieji slapimo ir kraujo tyrimai, o penktadieni varau pas genetikus, jaudinuos nerealiai brrrrr

Mums kazkur 7 sav. rolleyes.gif Oi, as irgi stradalinu, labai laukiu vizito pas gydytoja, kada pamatysiu sirdutes, tada gal kiek ramiau bus ax.gif O kiek tavo zirniukui jau laiko? Del tu tyrimu, tai nebijok, viskas bus gerai 4u.gif Nors, as irgi bijosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 17, 15:25)

KitttyKitty man atrodo kad mm atejimui dar ankstoka  4u.gif  mirksiukas.gif

Nu aš irgi taip tikiuosi 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 02 17, 15:30)
Kitty,imk daug  4u.gif  : Pazistami jausmai
Lai buna implantacija,nu tu jos labai labai verta  4u.gif

Ačiū, mieloji 4u.gif

QUOTE(Delena @ 2013 02 17, 15:53)
Labas  4u.gif  Dabar menesi koki busiu pasyvi sio skyrelio skaitytoja. Laikisiu kumscius uz jusu sekme  nestuke.gif

verysad.gif o kas bus po mėnesio? 4u.gif

QUOTE(uogiuke @ 2013 02 17, 16:05)
Jolantulia,butinai pasiimk ir mane pas nestukes.... nestuke.gif

Bliamba,mane toks nerimas pradejo imti....Ir pastoviai sapnuojasi Kitty Kitty.. ,bet as tikiuosi,kad cia tik i gera.....

Nu va,man košmarai sapnuojasi, o kažkam aš sapnuojuosi lotuliukas.gif tikėkimės, į gera, panos gi sakė,kad katės gerai lotuliukas.gif

Oi, panos, nežinau,tas rausvumas šiek tiek išmušė rezignacinę ramybę,bet kaip man neramu dėl tų kosėjimų ir šnypštimų..radau būdą,kad mažiau pilvas įsitemptų ir kratytųsi, taip prispaudžiu krūtinę prie kojų,bet vis tiek...

Nežinau,kuo gyvensiu, jei kačiukai nepasiliks. Darbo praktiškai neturiu, reikės kažką keisti ,taip sumalta viskas. Sakau, geriau negalvot.

Užtat kokį pilvą turiu doh.gif vis dar toooks išpūstas. Būtų obidna,jei tokiam dideliam name niekas negyventų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 02 17, 10:44)
Ar yra čia mergaičių su SKYDLIAUKĖS VEIKLOS SUTRIKIMAIS ?

Sveika, aš turiu problemų su skydliauke. na daktarai sako, kad pastojimui ji neturi jokios įtakos mano atveju, bet aš turiu du guziukus kakle. Kol kas jais tikiu, juk daktarai žino, ką sako.
Papildyta:
QUOTE(pliuske @ 2013 02 17, 00:11)
Aciu, kol kas gerai  4u.gif  Kita savaite eisiu ziureti sirduciu..  rolleyes.gif  Su negalavimais tai jau vargstu.. Rytais pykina, jegu nera.. Tikiuosi, kad mano zirniukai sparciai auga ir su jais viskas gerai  wub.gif
Kaip tu laikaisi?  mirksiukas.gif

Gal gali daugiau papsakot, kokia ta tvarka, aki pastoji. KAda jau tikrai galima eiti pas daktarą. Aš penktad. varau į LV, ten pažiūrės pro pilvą, nes sakė, kad reikia atvažiuot po teigiamo HCG. Bus jau 25 DPI, kažin ar jie ten ką matys?
o paskui kada jau reikia pradėt lankytis pas gydytoją čia LT? gal galite patarti, nes nežinau, kada čia pasirodyt tam daktarui, dabar taip norisi tylėti ir išlaukti tuos 3 mėnesiukus ramiai smile.gif
Papildyta:

Oi, panos, nežinau,tas rausvumas šiek tiek išmušė rezignacinę ramybę,bet kaip man neramu dėl tų kosėjimų ir šnypštimų..radau būdą,kad mažiau pilvas įsitemptų ir kratytųsi, taip prispaudžiu krūtinę prie kojų,bet vis tiek...

Nežinau,kuo gyvensiu, jei kačiukai nepasiliks. Darbo praktiškai neturiu, reikės kažką keisti ,taip sumalta viskas. Sakau, geriau negalvot.

Užtat kokį pilvą turiu doh.gif vis dar toooks išpūstas. Būtų obidna,jei tokiam dideliam name niekas negyventų. smile.gif
[/quote]

laikykis, mane irgi vis dar sloga kamuoja, varva nosis ir čiaudau, tai irgi visaip stengiuosi, kad tik nesikratytų pilvukas, Pamatysi, tikėk, viskas bus gerai smile.gif O pilvą ir aš turiu nemažą, tikrai visi įtariai pastoviai žiūri wink.gif Laikau kumštukus, kad tame name tikrai liktų mažuliukas smile.gif
Atsakyti
[quote=darbstuoliai,2013 02 17, 17:31]
Sveika, aš turiu problemų su skydliauke. na daktarai sako, kad pastojimui ji neturi jokios įtakos mano atveju, bet aš turiu du guziukus kakle. Kol kas jais tikiu, juk daktarai žino, ką sako.

Aš turiu 3 guziukus. Laimei, jie nedidėja. TTH irgi normoje (vis būna tarp 2,5-3,5), nuolat vartoju tiroksiną. Kažkaip pradėjau galvori, gal čia dėl jos man nepavyko IVF. O koks tavo TTH?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 17, 16:37)

verysad.gif o kas bus po mėnesio? 4u.gif
dar toooks išpūstas. Būtų obidna,jei tokiam dideliam name niekas negyventų. smile.gif

po menesio kas bus dar net nezinau. Nes kiek zinau Tr atostogauja iki kovo 10. Tai reikia taip ir taip menesi praleisti. Be to kada vel galima startuoti su IVF? gal menesi pertraukos reikia g.gif . Na nezinau, ar reiks i Latvija ar cia galvoti apie IVF naturaliame cikle. Kiek zinau, Northway klinikoje naturaliame kainuoja 3000 Lt., o gal kas zino kiek Latvijoje kainuoja? Nes jei ten turiu moketi kaip uz normalu IVF, tai gal reiktu cia isbandyti, nes vaistai manes neveikia.... verysad.gif Bet va dar turiu problema, karstis ir toliau musa kaip klimaksine doh.gif kaip as pavargau nuo to jausmo...Be to dabar mm...o karstis liko, bei laukila po DPI ir karstis pyle, o gal tas ir maiso pastojimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 02 17, 02:01)
thumbup.gif turtas thumbup.gif  kada pukcija? kiek skaiciau, mes ta pacia diena pradejom stimuliacija  wub.gif  panasu, kad ir rezultatu teks vienu metu laukti wub.gif

4u.gif aga ziuriu viskas mums cia sutapo bigsmile.gif smagiau bus laukti kartu 4u.gif man punkcija numatyta penktadieni (pagal plana), bet sake gali ir keistis, priklausys kaip foliai augs, rytoj vel scanas ir jau tikriausiai suzinosiu tikslia punkcijos diena - kazkaip manau bus treciadienis 4u.gif o tau antradieni ar ne? 4u.gif

cia tau gal irgi pirmas IVF? 4u.gif man pirmas, taciau darys ICSI - nors vyro sperma ir gera, jie nori apsidrausti smile.gif

...ups paskaiciau tavo posta ir matau kad tikrai tau nepirmas IVF 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lollypopas: 17 vasario 2013 - 18:44