negaliu atsakyti, man kažkodėl vėl necituoja, atidaro tuščią langą

Ačiū visoms už palaikymą, Gėlyte, suprantu tave dėl folių... Man irgi taip, su Afrodite va kaip tik kalbėjom, kad su kiekvienu kartu vis senka, jai dabar va užaugo keturi paskutinįjį kartą,o kažkada per IUI 8 užaugdavo. Matyt, pavargsta organizmas. O jūsų burbuliukai gerai vaisinasi? Gal tiek ir liks, tikėkimės

Gingerbella, sakai, ramybė..net nežinau. Taip, tikriausiai. Tikrai esu ramesnė aną kartą, bet ne tiek dėl tikėjimo, kiek dėl tokios rezignacijos. Man tas antradienis labai "kirto", kai sužinojau, kad teturim du, kai su tuo vyro darbu... dar ta sloga ir kosulys sugriebė, apėmė toks jausmas, kad viskas slysta, aš nieko negaliu pakeisti, kad galbūt nebeturėsim galimybės bandyti dar kartą bent jau greitu laiku, ir viskas taip kažkaip..užsiblokavo man, stengiuosi tiesiog labai negalvoti. Plaukiu pasroviui kol kas, kaip bus,taip bus. Tik pasąmonė cirkus krečia, sapnai tai...

bet vienas toks momentas buvo..Pilvą vis dar maudžia nuolat, bet va prieš porą valandų nuėjau į wc, iškrito keli gabaliukai crinono..tokie..rausvoki...kaip nenormali sudėjau nt wc popieriaus, nunešiau ir rodau vyrui