Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Delena,

labai geros mintys pas tave. Tikrai pabandyk naturaliame cikle 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikos!
Gal kas zino kur galeciau isigyti imunoglobulina?Labai prasau pagalbos smile.gif
Atsakyti
DELENA labai gaila verysad.gif

MILKA11,DARBSTUOLIAI wub.gif wub.gif wub.gif

KYTULI sekmes dydziausios,kad viskas butu gerai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 02 17, 17:31)
Gal gali daugiau papsakot, kokia ta tvarka, aki pastoji. KAda jau tikrai galima eiti pas daktarą. Aš penktad. varau į LV, ten pažiūrės pro pilvą, nes sakė, kad reikia atvažiuot po teigiamo HCG. Bus jau 25 DPI, kažin ar jie ten ką matys?
o paskui kada jau reikia pradėt lankytis pas gydytoją čia LT? gal galite patarti, nes nežinau, kada čia pasirodyt tam daktarui, dabar taip norisi tylėti ir išlaukti tuos 3 mėnesiukus ramiai smile.gif

Tai kad zinok menka is manes patareja tuo klausimu. Pati nieko nezinau rolleyes.gif Po teigiamo hcg praejus 2 sav nuvaziavau i LV. Tada man buvo 24 DPI ir kuo puikiausiai matesi dvi puslytes smile.gif Dar po 2 sav gydytojas liepe apsilankyti pas gydytoja del sirduciu. O daugiau kaip kas kur bus nieko nezinau. ax.gif Gal kitos mergytes papasakos smile.gif
Lauksim tavo naujienu is LV mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

na va, su ramybe atsisveikinau... Netikėjau,netikėjau,o vakar pamačiau tą rausvą crinoną ir leidau sau prisisvaigti..Nu ir viskas. Ryte prabudau siaube, pilvą skauda, tuštumos jausmas, atrodo, viskas , nieko ten nėra.. prisiminiau,kad ir Milka taip rašė, tai aišku,reikia neimti į galvą tų pojūčių.. bet panika panika panika ima ir nemoku jos "nuimti", kai atsimenu anąkart naktį prieš hcg, purto, atrodė, raminamųjų reikės..silpnoji vieta.. nedarysiu chg visai cool.gif jei atsiras judesiai, bus viskas aišku, jei spardys iš karto abiejose pusėse - žinosiu,
kad dvynukai cool.gif

QUOTE(Delena @ 2013 02 17, 18:36)
po menesio kas bus dar net nezinau. Nes kiek zinau Tr atostogauja iki kovo 10. Tai reikia taip ir taip menesi praleisti. Be to kada vel galima startuoti su IVF? gal menesi pertraukos reikia  g.gif . Na nezinau, ar reiks i Latvija ar cia galvoti apie IVF naturaliame cikle. Kiek zinau, Northway klinikoje naturaliame kainuoja 3000 Lt., o gal kas zino kiek Latvijoje kainuoja? Nes jei ten turiu moketi kaip uz normalu IVF, tai gal reiktu cia isbandyti, nes vaistai manes neveikia.... verysad.gif  Bet va dar turiu problema, karstis ir toliau musa kaip klimaksine  doh.gif  kaip as pavargau nuo to jausmo...Be to dabar mm...o karstis liko, bei laukila po DPI ir karstis pyle, o gal tas ir maiso pastojimui  doh.gif

nu nemanau, kad racionalu būtų taip skubėti.. g.gif neaišku, ar iš karto bus tie ciklai normalūs po tokio slopinimo, mano nuomone, karščio priepuoliai rodo,kad dar su hormonais ne viskas ok g.gif gal vertėtų pasidaryti hormonų tyrimus prieš bandant? g.gif

QUOTE(esposa @ 2013 02 17, 20:52)
KYTULI sekmes dydziausios,kad viskas butu gerai. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
laba ryta mergytes mirksiukas.gif

KittyKitty linkiu stipriai tiketi kad taj netiesa 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O as neistveriau ir pasidariau testuka, zinauuu darrr anksti, bet taip smagu buvo matyt ta vaiduokliuka pirma karta per penkis metus, ir nesvarbu kad tai gali buti ovitrelio liekanos
ax.gif tiesiog buvo gera matyt ji ir tiek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 18, 11:29)
laba ryta mergytes mirksiukas.gif

KittyKitty linkiu stipriai tiketi kad taj netiesa 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O as neistveriau ir pasidariau testuka, zinauuu darrr anksti, bet taip smagu buvo matyt ta vaiduokliuka pirma karta per penkis metus, ir nesvarbu kad tai gali buti ovitrelio liekanos
ax.gif  tiesiog buvo gera matyt ji ir tiek wub.gif

Pala pala...kokios liekanos, koks vaiduokliukas, kelinta tau dabar diena? wub.gif
Atsakyti
Man praejo 12 dienu po ovitrelio injekcijos, ryt bus lygiai savaite po blastutes isodinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 18, 11:39)
Man praejo 12 dienu po ovitrelio injekcijos, ryt bus lygiai savaite po blastutes isodinimo ax.gif

Nu tai kas taip praneša, likučiai, likučiai. Likučiai 10 dienų, tave gi jau sveikint reikia thumbup.gif kada darysi hcg?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 18, 08:48)
Nu tai kas taip praneša, likučiai, likučiai. Likučiai 10 dienų, tave gi jau sveikint reikia thumbup.gif kada darysi hcg?

As labai saltai i visa tai ziuriu, nes labai bijau nusivilti, todel taip ir parasiau, hcg jei isprasyiu gydytojos taj koki ketvirtadieni, kol kas pakartosiu dar testuka ax.gif
Atsakyti
[quote=Gule,2013 02 17, 17:08]
[quote=darbstuoliai,2013 02 17, 17:31]
Sveika, aš turiu problemų su skydliauke. na daktarai sako, kad pastojimui ji neturi jokios įtakos mano atveju, bet aš turiu du guziukus kakle. Kol kas jais tikiu, juk daktarai žino, ką sako.

Aš turiu 3 guziukus. Laimei, jie nedidėja. TTH irgi normoje (vis būna tarp 2,5-3,5), nuolat vartoju tiroksiną. Kažkaip pradėjau galvori, gal čia dėl jos man nepavyko IVF. O koks tavo TTH?
[/quote]

Aš žinok tų skaičių nežinau, nes visi tyrimai mano kortelėj kitam mieste, bet dakatrė visada sakė, kad viskas tvarkoj. Neimk ir tu į galvą, tikėkė ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 18, 11:52)
As labai saltai i visa tai ziuriu, nes labai bijau nusivilti, todel taip ir parasiau, hcg jei isprasyiu gydytojos taj koki ketvirtadieni, kol kas pakartosiu dar testuka ax.gif

Nu laikau kumščius 4u.gif
Atsakyti