Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(zivmariauti @ 2013 02 18, 11:46)
taip, sake kai tik bus atsakymas, paskambins smile.gif tad laukiu 4u.gif

Taj laukiam kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 18, 13:55)
Taj laukiam kartu 4u.gif

ok 4u.gif
kaip pati laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(zivmariauti @ 2013 02 18, 12:00)
ok  4u.gif
kaip pati laikaisi?

Gyvenu laukimu biggrin.gif Stengiuos uzsiimt darbe daugiau kad negalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zivmariauti @ 2013 02 18, 13:46)
taip, sake kai tik bus atsakymas, paskambins smile.gif tad laukiu 4u.gif

jei sorpo dareisi, siulyciau paciai pasiskambint, nes jie kartais pamirsta pasukt ax.gif
jau tokiu laiku budavo rezultatai ax.gif
ir as tai visada e-mail prasydavau atsiust blush2.gif

Laikom kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 18, 11:56)
Guziuką aš irgi turiu, bet kol skydliaukės hormonai ok, neimu į galvą.

Tu tikriausiai teisi. Nėra ko nerimauti, jei hormonai normoj. O tu kokius vaistus vartoji dėl skydliaukės ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 02 18, 16:01)
Tu tikriausiai teisi. Nėra ko nerimauti, jei hormonai normoj. O tu kokius vaistus vartoji dėl skydliaukės ?

Visiškai jokių. Kartą per porą metų nueinu pasitikrinti,ar mazgiukas neauga. Kol kas jis labai mažas ir neauga. Viskas, porai metų apie tai pamirštu.
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 02 18, 14:26)
Beje dar labai noriu paklausti, gal galite parašyti tos mergytės, kurios tvarkosi LV viską, tai kiek kartų po teigiamo HCG dar ten važiavot? aš kaip supratau man dabar reikia būti po 2 sav. po teigiamo HCg, o paskui jau paleidžia ir gali viską tvarkytis LT. Bijau, kad čia LT ko neprisigalvotų, juk jie mūsų situacijos nežino, na žodžiu nerimauju, kad viską tinkamai atlikčiau smile.gif 4u.gif

Nebijok tu nieko 4u.gif . Taip, jei leliuką LV gyd pamato ir jis atitinka laiką, tave paleis toliau lankytis pas LT gyd., kur tu pati nori.
O čia tavo reikalas, - ar tu sakysi gyd. visą savo stebuklo pradžią ar ne.
Aš abiem kartais pasisakiau, papasakojau, kada buvo įsodinimas, kokius vaistus toliau vartoju ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 02 18, 16:10)
Nebijok tu nieko  4u.gif . Taip, jei leliuką LV gyd pamato ir jis atitinka laiką, tave paleis toliau lankytis pas LT gyd., kur tu pati nori.
Aš abiem kartais pasisakiau, papasakojau, kada buvo įsodinimas, kokius vaistus toliau vartoju ir viskas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš būtinai pasakyčiau, maža ką. Mano ginė ir taip jau seniai žino, ką aš darau.
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 02 18, 15:10)
Nebijok tu nieko  4u.gif . Taip, jei leliuką LV gyd pamato ir jis atitinka laiką, tave paleis toliau lankytis pas LT gyd., kur tu pati nori.
Aš abiem kartais pasisakiau, papasakojau, kada buvo įsodinimas, kokius vaistus toliau vartoju ir viskas  mirksiukas.gif

ačiūūūū, na aš kažkaip nelinkusi pasisakyti, nes nenoriu, kad kas ką žinotų, paskui taip kalbos ir sklinda.
o tai liepė kokius vaistukus papildomai vartoji, ar tik Crinone iki 12 sav.?, nes man kol kas nieko kito neliepė..
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 02 18, 17:22)
ačiūūūū, na aš kažkaip nelinkusi pasisakyti, nes nenoriu, kad kas ką žinotų, paskui taip kalbos ir sklinda.
o tai liepė kokius vaistukus papildomai vartoji, ar tik Crinone iki 12 sav.?, nes man kol kas nieko kito neliepė..

Pasisakyti ar ne - jūsų šeimos reikalas ir apsisprendimas. drinks_cheers.gif
Aš šįkart pasisakiau gyd., bet susitariau, kad į jokius dokumentus, mano nėščios kortelę tos info nerašytų. Ji sutiko mirksiukas.gif
O vartojau tik Crinone. Pirmąkart po IVF, T buvo sakęs, kad pasidaryti LT PRG tyrimą. Jam telefonu pasakiau ats ir jis pasakė nutraukt Crinoną.
Dabar T išleisdamas mane pasakė iki kurios sav naudoti jį ir jei nebus jokių bėdų (pvz., teplionių) palaipsniui nutraukti.
Atsakyti
labukas 4u.gif

as po scano vel siandien - rado 23 folius doh.gif maziuku kelis ( nuo 5-8mm) ir 14 pagrindiniu (10-15mm) Gleivine 12.4. Cia gal sakau jau virs normos? g.gif Siandien 11 ciklo diena. Ar cia nekvepia kartais hyperstimuliacija man? g.gif O gal tik skaiciuojami didieji foliai - tai jeigu taip tai 14 normalu 4u.gif sake kad viskas graziai auga, bet nepasitikiu jais 100%
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 02 18, 17:10)
labukas 4u.gif

as po scano vel siandien - rado 23 folius doh.gif maziuku kelis ( nuo 5-8mm) ir 14 pagrindiniu (10-15mm) Gleivine 12.4. Cia gal sakau jau virs normos? g.gif Siandien 11 ciklo diena. Ar cia nekvepia kartais hyperstimuliacija man? g.gif O gal tik skaiciuojami didieji foliai - tai jeigu taip tai 14 normalu 4u.gif sake kad viskas graziai auga, bet nepasitikiu jais 100%

gali būt hiper, gali nebūt, ne tik nuo folių skaičiaus priklauso. Pas mane su tiek buvo lengva hiper, pas kitas ir su daugiau folių nebūna. Smagu,kad viskas gerai auga 4u.gif
Atsakyti