Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 02 18, 22:02)
man nuo tokio kiekio nebuvo hyper schmoll.gif o kaip jautiesi?
gleivine tavo l.gera 4u.gif
kada numatyta punkcija?

na as palyginus labai gerai jauciuosi...kol kas smile.gif tikiuosi kad taip ir toliau. Truputi paskaudena prie kiausidziu, bet manau tai normalu su tiek foliu smile.gif punkcija penktadieni 4u.gif o tau juk rytoj ar ne 4u.gif sekmes rytoj mirksiukas.gif

beje o kokia pas tave gleivine? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milka111 @ 2013 02 18, 16:48)
sveikos  4u.gif  norejau paklaust,gal kas zino kaip turi augti HCG?  g.gif

Kartojot, ar viskas gerai? nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 02 18, 21:41)
IVF su saldytas embrionais.
Labai liudna, kad nepavyko. Laikykites 4u.gif

mat kaip, bet as su tuo nesusidurusi ir nesusidursiu, uz tai ir nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 02 18, 21:54)
na as palyginus labai gerai jauciuosi...kol kas smile.gif tikiuosi kad taip ir toliau. Truputi paskaudena prie kiausidziu, bet manau tai normalu su tiek foliu smile.gif punkcija penktadieni 4u.gif  o tau juk rytoj ar ne 4u.gif sekmes rytoj mirksiukas.gif

beje o kokia pas tave gleivine? 4u.gif

jaustis tikrai turi ir gali but papustas pilvas. svarbu ypac po punkcijos gerti daug vandens, kad nebutu hiper ax.gif
jo, man ryt punkcija:ax: sestadieni buvo 7 foliai ir dar kazkiek maziuku kurie jau nebeisaugs. gleivine buvo 11. na dar kiek paaugs iki isodinimo ax.gif .
Atsakyti
Zivmariauti,užjaučiu verysad.gif

Kokia mano keista savijauta... silpna, papykina, staigiau atsistojant galva susvaigsta. Nėštumo požymiams anksti,turbūt hormonai.

Klausykit,norėjau paklausti: man vis noris kažko gaivaus ,ryju apelsinus,bet prisiminiau,kad seniau skaičiau,kad nėštukėms lyg negalima rūgšties. Bet gal ne tokios?ką žinot apie tai?
Atsakyti
QUOTE(zivmariauti @ 2013 02 18, 21:58)
mat kaip, bet as su tuo nesusidurusi ir nesusidursiu, uz tai ir nezinau smile.gif

kur daraisi, ten nesaldo pertekliniu embrionu (jei tokiu lieka po stimuliacijos?) g.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 18, 22:03)

Kokia mano keista savijauta... silpna, papykina, staigiau atsistojant galva susvaigsta. Nėštumo požymiams anksti,turbūt hormonai.

Klausykit,norėjau paklausti: man vis noris kažko gaivaus ,ryju apelsinus,bet prisiminiau,kad seniau skaičiau,kad nėštukėms lyg negalima rūgšties. Bet gal ne tokios?ką žinot apie tai?

apie apelsinus nieko nezinau smile.gif bet linkiu kad visi tavo pozymiai butu susije su nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 18, 23:03)

negalima padaugint citrusiniu vaisiu, kad neissivystytu vaikui alergiju smile.gif
Atsakyti
Merginos,

ar prolaktino tyrima jus daretes 21 c.d. ar 3-5 c.d.?

Pas mane 2 skirtingi info saltiniai, pasimeciau.

Ara reikia darytis 2 kartus ''tada'' ir ''tada''?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 18 vasario 2013 - 22:22
QUOTE(GingerBella @ 2013 02 18, 22:14)
Merginos,

ruosiuosi kai kuriuos hormonus pasidaryt tuos kur reikia 3-5 c.d. is naujo/dar karta, nes man visus tyrimus dare 18 c.d.

Pakomentuokite prasau ar s-TSH (tireotropinas) ir s- PRL (prolaktinas) tiktrai turi buti daroma 3-5 c.d.  ?

Kaip dare jums?

S-FSH, E2 ir LH - tikrai 3-5 c.d.? g.gif

As prisiskaiciau, kad s-FSH, E2 ir LH reikia darytis 3-5 c.d.
O kaip del s-TSH (s-TTH) ir s-PRL ?

Aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ginger, VK rekomendacijos tyrimu darymuisi tokios:
http://vaisingumas.l...cija-pacientams

Atsakyti
TSH ir PRL nepriklauso nuo ciklo dienos, gali priduoti betkokia kita diena. O FSH, LH ir E2 3-5 c.d.
Atsakyti
Gelyte,

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Yendi,

aciu 4u.gif

S-TSH ir S-Prol man buvo daryta 18 c.d. Noriu ryt persitestuoti. Taciau vienur raso, kad reikia pvz. S-Prol tikrintis 3-5 c.d. , o kitur, kad ir 21 c.d.

Tai jeigu diena nesvarbu, tada nera prasmes moketi 2 kartus uz tyrimus. Gal is tiesu gydytojai priskyre 1-ai kazkokiai datai, kad darytis visus tyrimus vienu metu, t.y. net ir tuos kada data nesvarbu, kad darytis pagal tu, kur svarbu, data? g.gif

O koks tavo informacijos saltinis? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 18 vasario 2013 - 22:28
Del TSH tai nuo 2001 m. turiu hipotireoze, 3 skirtingi Klp endokrinologai sake kad nesvarbu kokia ciklo diena. Prolaktina priduodavau kartais kartu su TSH, kai TSH pries tai stipriai uzkildavo, tai budavo pacioj pradzioj kokiais 2001-2003 metais, kai as nenorejau tiroksino gerti ir negeriau. savijauta buvo bjauri, vel ejau pas gyd. gaudavau bart kad negeriu vaistu, nes nuo auksto TSH uzkildavo PRL, o geriant tiroksina mazejo TSH ir PRL.
Tai is patirties. Niekada gyd. nesake kad reikia priduoti PRL tam tikra ciklo diena.

kai turejau TSH normos rybose, PRL niekada nebuvo aukstas ir man niekada neteko gerti kazkokiu specialiu vaistu PRL mazinimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yendy: 18 vasario 2013 - 22:43