Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Yendy,

bet visus tuos tyrimus dare grynai del skydliaukes veiklos istyrimo ar rysium su nevaisingumu?

Nes tos c.d. butent ir yra svarbios, kai tiriama butent del vaisingumo problemu.

As tik dar karta pasitikslinu. Nes turiu 1 klinikos instrukcija, kur PROL nurodo 3-5 c.d. darytis. Bet kaip minejau, man kilo mintis, kad jie tai nurodo tik del savo ir paciento patogumo: beveik visi reikiami tyrimai - per viena diena.

Aciu uz patikslinima 4u.gif

Atsakyti
Sie tyrimai tuomet buvo daryti grynai del skydliaukes, nors as jau tada negalejau pastoti. Bet tada apie tai negalvojau ir endokrinologui del nepastojimo nesiskundziau.
Gal tikrai rysium su nevaisingumu PRL reikia daryti tam tikrom c.d.???
Atleisk, jeigu suklaidinau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2013 02 19, 00:12)
Sie tyrimai tuomet buvo daryti grynai del skydliaukes, nors as jau tada negalejau pastoti. Bet tada apie tai negalvojau ir endokrinologui del nepastojimo nesiskundziau.
Gal tikrai rysium su nevaisingumu PRL reikia daryti tam tikrom c.d.???
Atleisk, jeigu suklaidinau.  blush2.gif

Nesuklaidinai 4u.gif
as tik bandau issiaiskinti kaip reikia daryti is tiesu mirksiukas.gif ir is tiesu gali buti, kad c.d. siuo atveju (PROL ir TTH) neturi reiksmes. Bet kas tai gali patvirtinti.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 02 19, 00:14)
Nesuklaidinai 4u.gif 
as tik bandau issiaiskinti kaip reikia daryti is tiesu mirksiukas.gif ir is tiesu gali buti, kad c.d. siuo atveju (PROL ir TTH) neturi reiksmes. Bet kas tai gali patvirtinti.... g.gif  g.gif  g.gif

Prolaktinas ir TTH daromas bet kuria ciklo diena,o visi kiti tyrimai FSH, LH, Progesteronas daromi tam tikromis ciklo dienomis (nebent per sita laika kazkas keitesi ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 18, 13:21)
As jo turiu, bet jo net neuzteks pilnom dviem savaitem ax.gif Ji skiria ligoninej, dazniausiai tos ligonines vaistinej ir reikia pirkti, butinai pasidaryk dps kortele, jei neturi medical card. Be recepto jo niekas neparduoda, o esu isitikinus 99% kad man jo daugiau neisrasys gydyyoja, sakys kad nebereikia ir kad neprisigalvociau nesamoniu...

aciukas uz info smile.gif DPS kortele mes jau turim....Kurioje klinikoje jus daretes ?
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 02 18, 23:14)
as tik bandau issiaiskinti kaip reikia daryti is tiesu mirksiukas.gif ir is tiesu gali buti, kad c.d. siuo atveju (PROL ir TTH) neturi reiksmes. Bet kas tai gali patvirtinti.... g.gif  g.gif  g.gif

O nebandei pasitikrinti hormonu normas internete? Jei jos isskirstytos pagal konkrecias c.d., tai ir reikia tada tirtis, nes tiesiog neturesi su kuo lyginti.
Jei ruosiesi vaziuoti pas G, tai tavo tyrimai, turbut tures buti ne senesni nei puses metu? Tad jei del kainos kazka kartosi namuose, tai darykis taip, kad ir pati galetum suprasti... ax.gif
O G neduoda instrukcijos?
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 02 18, 23:01)

, man kilo mintis, kad jie tai nurodo tik del savo ir paciento patogumo: beveik visi reikiami tyrimai - per viena diena.

GingerBella, butent taip ir yra, saltinio nepasakysiu, bet is patirties zinau tai tiksliai - prolaktina galima daryti bet kuria ciklo diena, patogumo delei itraukia kartu su kitais hormonais ciklo pradzioje.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kam yra buvę, kad dabar sulaukus 22DPI vėl pradėjo rudas crinonas po biški šalintis, ar čia blogai kažkas? penktad. vykstu pas gyd. tai pasiklausiu, bet ir dabar neramu kažko. Gal ką patarsit?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 02 19, 10:49)
Sveikos merginos, gal kam yra buvę, kad dabar sulaukus 22DPI vėl pradėjo rudas crinonas po biški šalintis, ar čia blogai kažkas? penktad. vykstu pas gyd. tai pasiklausiu, bet ir dabar neramu kažko. Gal ką patarsit?? 4u.gif

gali but kad sudirgo kaklelis, kartais taip buna
Atsakyti
Darbstuoliai, jeigu laukiates, siulomas gulimas rezimas atsiradus tepliojimui po teigiamo hcg. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 02 19, 07:49)

O kokio ilgumo tavo ciklas? Gali buti keli lasai menamu mmmm smile.gif Gali buti nuo sudirginto kaklelio, ar dar nuo ko nors. Jeigu nera daugiau kraujo ir spazminiu skausmu tai nereiskia, kad cia blogai. Bet jeigu pasirodys kraujas, tai pasiskambink i klinika 4u.gif Man taip buvo, pasirode ryte, po to keli lasai per diena, po to keli lasai dar po 4-5 dienu, bet daugiau ir nebuvo, buvo lab neramu, bet daktaras patikino, kad taip buna. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 19 vasario 2013 - 10:40
QUOTE(jolantulia @ 2013 02 19, 10:37)
O kokio ilgumo tavo ciklas? Gali buti keli lasai menamu mmmm smile.gif Gali buti nuo sudirginto kaklelio, ar dar nuo ko nors. Jeigu nera daugiau kraujo ir spazminiu skausmu tai nereiskia, kad cia blogai. Bet jeigu pasirodys kraujas, tai pasiskambink i klinika  4u.gif Man taip buvo, pasirode ryte, po to keli lasai per diena, po to keli lasai dar po 4-5 dienu, bet daugiau ir nebuvo, buvo lab neramu, bet daktaras patikino, kad taip buna. smile.gif

ciklas 28d. ilgumo, gulėti kaip ir negaliu, turiu į darbą eiti, sėdžiu nuolat. Bet man kai turėjo būti ale mmm irgi taip buvo, tada padariau HCg ir jis teigimas, tada apie porą sav švaru buvo, o dabar tokiais gabalais jis šalinasi ir dar peršti man. Baisu darosi, tikiuos iki penktad. sulaukti, o tada jau žiūrėsiu ką gyd. patars.
Atsakyti