Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

KittyKitty 4u.gif

Jūs man pasakykit, dėl kokių priežasčių embrioniukai net nebando kabintis??!!
Kaip suprantu, jei <1, tai puikus embrionukas perkeltas į gimdą ima ir numiršta.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 02 22, 12:45)
Petruškų ir svogūnų pasodinsim ant palangės  biggrin.gif

Tiks lotuliukas.gif
QUOTE(lollypopas @ 2013 02 22, 15:05)
na as apturejau punkcija jau siandien - 19 ispunktavo wub.gif patys daktarai stebejosi, liepe gerti daug  vandens, nes bijo kad nebutu hyperstimuliacija 4u.gif kol kas jauciuosi gerai, nes vis dar nuskausminamieji dirba tikriausiai smile.gif

Puikios naujienos thumbup.gif laikykis daktaru nurodymu smile.gif

QUOTE(egk @ 2013 02 22, 15:11)
Labai labai skaudu dėl tavęs...

Egk kaip tu, jau patikejai? bigsmile.gif

Na mergaites gavau leidima pirmam gonalio duriui. Pradedi 7 maratona doh.gif tikiu tikiu tikiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 22, 15:39)
Ačiū, mergaitės.

Žinot, o mano buvo tokia gera nuotaika, kai pridaviau kraują, pati nesupratau, su šypsena išėjau. Kažkaip tempė šonus, galvoju, gal čia gimda plečiasi, dėl to ir skauda. Deja..net nekibo. Nežinau, ką dar daryt, ko ieškot, greičiausiai bent artimiausiu metu ir finansinių galimybių labai daug ieškoti nebus. Metai bėga, šansų vis mažiau, kadangi net nekimba, tų šansų, galima sakyti, labai mažai. Viskas išvalyta, padaryta, ištirta, ir kas iš to... Dabar reikės sugalvoti, kaip gyventi toliau. Ar dar laikyti dukrytės daiktus, ar pagaliau visko atsisakyti. Kaip prisiversti ieškoti darbo, kai tu jo nenori, nori būt  nestuke.gif . Kažkaip teks...

Ir teks išmokt mažiau čia būt, stengtis po truputį atprast nuo jūsų..Nuo planavimo.. Dar nežinau, kaip.

Ačiū jums visoms už palaikymą, patarimus, pabarimus, be jūsų būtų daug sunkiau. Tikiuosi, kad kuo mažiau jums teks patirti tokių dienų kaip šita mano. Ir labai lauksiu, kada pagaliau senbuvės paliks šį skyrelį ir persikels į  nestuke.gif

Ačiū visoms 4u.gif Sėkmės jums 4u.gif
Papildyta:
Dar norėjau paklausti:

ar jūs pranešate į "Embrions" nesėkmės atveju?

Vyras sako...prieš 2 savaites turėjau darbą ir tikėjausi turėti mažiuką, ir net ne vieną. Kaip greitai gali viskas apsiversti.
Iš tikrųjų.. Dar tik 5 dienos tepraėjo po to, kai laksčiau po namus su atseit implantaciniu crinonu ant wc popieriaus. Kiek nedaug tereikia. Na, dauguma pačios žinot, aišku.

Taip norėčiau turėti snaigyčių...... angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif

Sveikutes.
Kitty,as tyliai sekiau tavo istorija ir labai labai norejau tave pamatyti iseinancia is sio forumo,labai norejau ir troskau to.Neturiu zodziu paguosti,pasakyti kazka..tikrai gyvenimas sudinai ziaurus...rasau ir verkiu..puikiai ,oi kaip gerai suprantu tave mergyt,viska ka parasei it as rasiau...darom viska..o gaunasi sh...o dar ziurek darbuose bedos it vienos bedos mazai.
Sirdele,neturiu net nulinio patarimo kaip jums atsigauti-nes as po paskutinio IVF kuriuo nerealiai tikejau,tiesiog labai taip paluzau,kad nebegaliu atsikelti...todel visai nebekalbu cia,tik tyliai paskaitau ir uz jus visas palaikau kumscius,pasimeldziu,paverkiu-nes pravirkt man be problemu.
Zinai,kaip man sake alia specas;reikia laiko zaizdai uzgyti.Tai,sirdele labai tikiuosi kad tavo laikas eis naudai tau,su kiekviena diena zaizda tik trauksis o ne plesis ir kraujuos.Laikykis,verk,isliudek-geriausia dabar nieko rimto nesiimt,ol mintys nesustos i vietas.As linkiu Jums su vyru stiprybes,daug stiprybes,sveikatosi ir TIKRO stebuklo.
Kraujuoja sirdis uz tave....laikykis,mano nr,zinai jei noresi pakalbet-visada skambink-juk zinai,pakelsiu,isklausysiu,bus lengviau tau nors kiek.
Tkrai merginos,nesuvokiu as nei gyvenimo, nei Dievo..nieko...sako reikia labai tiketi-tikejimo buvo kalnai,labiau tikejau siuo kartu nei pirmuoju ir kas-sugniuzau,pakriko nervai ir savijauta,depresija,nemiga ar pastovus miegojimas stai begalinis tikejimas iki ko privede,o juk atrode kad nesu is tu silpnuju....
Kaltinti nera ko...viltis....gal kazkur viduj rusena,net nezinau...bet tiek klausimu sukasi galvoj,kad atrodo susprogs...
kaip bebutu,visoms merginoms tikrai nuosirdziai linkiu kad netektu igyventi tai ka isgyvena siandien Kitty,ka isgyvenau as praradusi visus tris maziukus ir irgi kaip ir musu KACUKAS padariusi atrodo viska kas imanoma sulaukiau sh...rezultatu is sio IVF. Noriu labai palinketi senbuvems iseiti is cia greiciau,neberasau,esu tyli skaitytoja,bet uz kiekviena is jusu nubraukiu asara,apie kiekviena pagalvoju....labai noriu kad Jus islektumet is sio subforumo su laime,sklandziu nestumu,dziaugsmu ir sveikata.
Visada Jusu ir su Jumis,apkabinu 4u.gif
Atsakyti
Cituk,sekmes tau ir gero starto... mirksiukas.gif

Kitty,Afrodite69 ,stiprybes Jums... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Cituk,laikom visus kumscius uz sekmes mirksiukas.gif Jau dabar tai tikrai leksi pas pilvotasias bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras
po nesekmingai pasibaigusio naujametinio stebuklo - sedau ant palaikanciuju ir tik stebinciuju suolelio, laikiau kumstukus uz jus, liudejau ir dziaugiausi, bet si karta neiskentejau neparasius
Kituk - mazute kaip man gaila, laikykis sirdele, net nezinau kaip tave paguosti, ka pasakyti, Nera siam pasaulyje teisybes - nera , Laikykites abu su vyru ir nepasiduokite, nenuleiskite ranku, tikekite, As tikiu 4u.gif
siek tiek apie mane- planavau susitikima su snaigutemis kova -balandi, bet gyvenimas susikloste taip, kad kuri laika jos dar pamiegos, gal metus, gal du - gaila labai, metai juk eina, senstu juk...
gal ne i tema, tik nepykite gal kam pigiau reiktu crinone ir estrofem, parasykite i a.ž.
Laikykites bendrazyges, nepasiduokite, As su jumis
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 02 22, 22:45)
Pradedi 7 maratona doh.gif  tikiu tikiu tikiu wub.gif

Zinai, jeigu nebepavyksta kartais tiketi dievais, dvasiom, likimu, angelais, fejom ir kitais aitvarais, tikekim numerologija, nes 7 yra laimingas skaicius bigsmile.gif O jeigu rimtai, tai labiau uz viska tikiu as tuo G ir tikrai pritariu Keberiokst, kad turi is tiesu dideli pagrinda manyti, jog si karta, pagaliau atvilksi savo sedimaja ten, kur ir tau priklauso mirksiukas.gif

Kitty, Afrodite, nezinau ka cia protingo pasakius........ unsure.gif Imkit abi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 02 22, 22:00)
Zinai, jeigu nebepavyksta kartais tiketi dievais, dvasiom, likimu, angelais, fejom ir kitais aitvarais, tikekim numerologija, nes 7 yra laimingas skaicius  bigsmile.gif  O jeigu rimtai, tai labiau uz viska tikiu as tuo G ir tikrai pritariu Keberiokst, kad turi is tiesu dideli pagrinda manyti, jog si karta, pagaliau atvilksi savo sedimaja ten, kur ir tau priklauso  mirksiukas.gif

Kitty, Afrodite, nezinau ka cia protingo pasakius........ unsure.gif  Imkit abi  4u.gif

Tu ja dar apvirusuok nuo gaalvos iki koju smile.gif
Atsakyti
Ačiū jums visoms 4u.gif

Jau pradeda pramušinėti..

Galvojau, esu pasiruošusi, bus lengviau.. visgi tam turbūt neįmanoma pasiruošti. Išsiraudojau iki užtinimo, išgėriau vyno,kurio, pasirodo, nors jau galima, nelabai norisi, tik galvą pradėjo skaudėt. Sutarėm su vyru, kad būtinai dar bandysim. Kol kas pasiliekam akupunktūrą, reikės galvot, ką dar daryt.
Noriu į Rygą... gal aš nenormali, bet nejaučiu jokio atmetimo pačiam procesui.. galėčiau -daryčiau ir daryčiau.

Cituk, labai laukiu tavo sėkmės šįkart, laikysiu viską,ką galima.

Afrodite, mieloji, ačiū tau,kaip man tavęs gaila..būtinai susiskambinsim.

QUOTE(Beila @ 2013 02 22, 20:41)
Sakykit, o verta darytis kariotipo tyrimus, jei nepastojama 5-6 metus (5 IUI nepavykę, o per IVF kibo (38 hcg) ir pabėgo)??? Jei taip, ar būtina darytis abiems partneriams, nes, žiūriu, kainos tai nemažos...

Kitty, dar kartą  4u.gif

Ačiū,
Man irgi toks klausimas kyla: ar verta tirti kariotipą, jei turim bendrą vaiką?

QUOTE(Gule @ 2013 02 22, 21:43)
KittyKitty  4u.gif

Jūs man pasakykit, dėl kokių priežasčių embrioniukai net nebando kabintis??!!
Kaip suprantu, jei <1, tai puikus embrionukas perkeltas į gimdą ima ir numiršta.

Taigi...gimda išvalyta, paruošta, atrodo, viskas gerai,o jie miršta net nebandę. Du idealūs 8 ląstelių simetriški embrioniukai.

QUOTE(chiliokas @ 2013 02 22, 23:57)
Labas vakaras
po nesekmingai pasibaigusio naujametinio stebuklo - sedau ant palaikanciuju ir tik stebinciuju suolelio, laikiau kumstukus uz jus, liudejau ir dziaugiausi, bet si karta neiskentejau neparasius
Kituk - mazute kaip man gaila, laikykis sirdele, net nezinau kaip tave paguosti, ka pasakyti, Nera siam pasaulyje teisybes - nera , Laikykites abu su vyru ir nepasiduokite, nenuleiskite ranku, tikekite, As tikiu  4u.gif
siek tiek apie mane- planavau susitikima su snaigutemis kova -balandi, bet gyvenimas susikloste taip, kad kuri laika jos dar pamiegos, gal metus, gal du - gaila labai, metai juk eina, senstu juk...
gal ne i tema, tik nepykite gal kam pigiau reiktu crinone ir estrofem, parasykite i a.ž.
Laikykites bendrazyges, nepasiduokite, As su jumis
4u.gif

Ačiū, mieloji, gaila,kad tau tenka atidėti verysad.gif

Lollypopas, matai,kaip būna thumbup.gif

Panos, tai kaip dėl Embrions? Ar pranešti?
Atsakyti
KITULI eina sau,nu kaip cia dabar.nu kaip gaila,kaip neteisinga.apkabinu stipriai,stipriai laikykites su vyru. verysad.gif 4u.gif

CITULI tau sekmes mirksiukas.gif

STRYGA jau yra pas mus braskiu,paziuresiu tarp ju gal tavo kur angeliukas pasiklydes ten tarp ju lotuliukas.gif

MEDAM 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esposa: 22 vasario 2013 - 23:23
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 02 23, 00:03)
Tu ja dar apvirusuok nuo gaalvos iki koju smile.gif

teisingai gi bigsmile.gif Citai, siunciu tau dyyyyydeli slapia bucki nuo manes biggrin.gif Gaudyk oro_buckis.gif
Atsakyti
Nu mergaites aciu jums uz palaikyma jau pacia pirma diena drinks_cheers.gif imu buckius, virusus ir gerus linkejimus viska susirenku savanaudiskai, pazad atiduoti su kaupu wub.gif

Drastiskai tas gorgis mane ima sikart. Pirmas vakaras o susivariau du durius ir sugeriau net 8 tabletes steroidu, antibus ir fi kaip visada. Sakes o dar juk reikes prideti clexane duri ir veliau progesterona. Jau adatu visai nebijau lotuliukas.gif pirma apziura penktadieni, kai jau galesiu pasakyt kas ir kaip mazdaug ir varysiupas gorgi susileist ivig lasine.

Beta labiausiai tuo 7 ir tikesiu 4u.gif
Keberiokst tavo mazo vyruko kumstukai jau stiprus wub.gif

Afrodite, Kaciuk - kaip noretusinpalengvinti jusu sirdgela verysad.gif laikykites mergaites, bijau ir as tokiospabaigos betprivalau tiketi 4u.gif

Uogiuke tau rytoj hcg bigsmile.gif ar maisau ka?
Tu klausei koks mano protokolas - gavau 5 dienas gona f po 300ui tada 2 dienas menopur po 225 ir tada pirma apziura po kurios pasakys kas toliau 4u.gif
Atsakyti