QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 22, 15:39)
Ačiū, mergaitės.
Žinot, o mano buvo tokia gera nuotaika, kai pridaviau kraują, pati nesupratau, su šypsena išėjau. Kažkaip tempė šonus, galvoju, gal čia gimda plečiasi, dėl to ir skauda. Deja..net nekibo. Nežinau, ką dar daryt, ko ieškot, greičiausiai bent artimiausiu metu ir finansinių galimybių labai daug ieškoti nebus. Metai bėga, šansų vis mažiau, kadangi net nekimba, tų šansų, galima sakyti, labai mažai. Viskas išvalyta, padaryta, ištirta, ir kas iš to... Dabar reikės sugalvoti, kaip gyventi toliau. Ar dar laikyti dukrytės daiktus, ar pagaliau visko atsisakyti. Kaip prisiversti ieškoti darbo, kai tu jo nenori, nori būt

. Kažkaip teks...
Ir teks išmokt mažiau čia būt, stengtis po truputį atprast nuo jūsų..Nuo planavimo.. Dar nežinau, kaip.
Ačiū jums visoms už palaikymą, patarimus, pabarimus, be jūsų būtų daug sunkiau. Tikiuosi, kad kuo mažiau jums teks patirti tokių dienų kaip šita mano. Ir labai lauksiu, kada pagaliau senbuvės paliks šį skyrelį ir persikels į
Ačiū visoms

Sėkmės jums
Papildyta:
Dar norėjau paklausti:
ar jūs pranešate į "Embrions" nesėkmės atveju?
Vyras sako...prieš 2 savaites turėjau darbą ir tikėjausi turėti mažiuką, ir net ne vieną. Kaip greitai gali viskas apsiversti.
Iš tikrųjų.. Dar tik 5 dienos tepraėjo po to, kai laksčiau po namus su atseit implantaciniu crinonu ant wc popieriaus. Kiek nedaug tereikia. Na, dauguma pačios žinot, aišku.
Taip norėčiau turėti snaigyčių......
Sveikutes.
Kitty,as tyliai sekiau tavo istorija ir labai labai norejau tave pamatyti iseinancia is sio forumo,labai norejau ir troskau to.Neturiu zodziu paguosti,pasakyti kazka..tikrai gyvenimas sudinai ziaurus...rasau ir verkiu..puikiai ,oi kaip gerai suprantu tave mergyt,viska ka parasei it as rasiau...darom viska..o gaunasi sh...o dar ziurek darbuose bedos it vienos bedos mazai.
Sirdele,neturiu net nulinio patarimo kaip jums atsigauti-nes as po paskutinio IVF kuriuo nerealiai tikejau,tiesiog labai taip paluzau,kad nebegaliu atsikelti...todel visai nebekalbu cia,tik tyliai paskaitau ir uz jus visas palaikau kumscius,pasimeldziu,paverkiu-nes pravirkt man be problemu.
Zinai,kaip man sake alia specas;reikia laiko zaizdai uzgyti.Tai,sirdele labai tikiuosi kad tavo laikas eis naudai tau,su kiekviena diena zaizda tik trauksis o ne plesis ir kraujuos.Laikykis,verk,isliudek-geriausia dabar nieko rimto nesiimt,ol mintys nesustos i vietas.As linkiu Jums su vyru stiprybes,daug stiprybes,sveikatosi ir TIKRO stebuklo.
Kraujuoja sirdis uz tave....laikykis,mano nr,zinai jei noresi pakalbet-visada skambink-juk zinai,pakelsiu,isklausysiu,bus lengviau tau nors kiek.
Tkrai merginos,nesuvokiu as nei gyvenimo, nei Dievo..nieko...sako reikia labai tiketi-tikejimo buvo kalnai,labiau tikejau siuo kartu nei pirmuoju ir kas-sugniuzau,pakriko nervai ir savijauta,depresija,nemiga ar pastovus miegojimas stai begalinis tikejimas iki ko privede,o juk atrode kad nesu is tu silpnuju....
Kaltinti nera ko...viltis....gal kazkur viduj rusena,net nezinau...bet tiek klausimu sukasi galvoj,kad atrodo susprogs...
kaip bebutu,visoms merginoms tikrai nuosirdziai linkiu kad netektu igyventi tai ka isgyvena siandien Kitty,ka isgyvenau as praradusi visus tris maziukus ir irgi kaip ir musu KACUKAS padariusi atrodo viska kas imanoma sulaukiau sh...rezultatu is sio IVF. Noriu labai palinketi senbuvems iseiti is cia greiciau,neberasau,esu tyli skaitytoja,bet uz kiekviena is jusu nubraukiu asara,apie kiekviena pagalvoju....labai noriu kad Jus islektumet is sio subforumo su laime,sklandziu nestumu,dziaugsmu ir sveikata.
Visada Jusu ir su Jumis,apkabinu