LOLLYPOPAS puiki pradzia
taip ir toliau

Aciu mergytes uz balioncikus
Viskas jau siandien gerai, tik pilveli labai stipriai raizo
Po dvieju savaiciu lekiu vel i klinika aptarti kaip ir del ko galejo nepasisekti, ir tada po sekanciu mm kovo gale startuosiu su savo blastute
isleisiu kiek reikes pinigeliu kad tik tureciau maziuka
Cituk ir lollypopas sekmes jums didziausios

Po dvieju savaiciu lekiu vel i klinika aptarti kaip ir del ko galejo nepasisekti, ir tada po sekanciu mm kovo gale startuosiu su savo blastute

QUOTE(Beila @ 2013 02 22, 19:41)
Sakykit, o verta darytis kariotipo tyrimus, jei nepastojama 5-6 metus (5 IUI nepavykę, o per IVF kibo (38 hcg) ir pabėgo)??? Jei taip, ar būtina darytis abiems partneriams, nes, žiūriu, kainos tai nemažos...
Kitty, dar kartą
Kitty, dar kartą

Kaip sakote, ar verta darytis šiuos tyrimus?
QUOTE(Beila @ 2013 02 23, 16:57)
reikia abiems daryti.mums su vyru po antro nepavykusio IVF kariotipus padare nemokamai KMUK
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 23, 11:41)
Aciu mergytes uz balioncikus
isleisiu kiek reikes pinigeliu kad tik tureciau maziuka

uzjauciu del nesekmes

laikysiu kumscius , kad blastute sekmingai atsiltu ir pasiliktu

beja penktadieni man daktare ikvepe tikejimo blastutem, pasak jos jai jau snaigute pernesa uzsaldyma ir atsildyma tai zymiai daugiau sansu , kad i ir pasiliks

Papildyta:
QUOTE(lollypopas @ 2013 02 23, 10:15)
plunksnyte irl labai labai gaila
nera teisybes gyvenime....
Papildyta:
sulaukiau skambucio is saviskiu - is 19-kos tik 12 buvo tinkami apvaisinti ir siandien visi dvilyka rodo "signs of fertilization"
, laukiu paskambins rytoj ir jau tiksliai pasakys kada isodinimas - pirmadieni (taip suprantu embrionux) arba treciadieni (blastute)
mano visas dvilyka mazyliu
labai daug sapnavau as juos nakti - kaip graziai dalinasi ir auga

Papildyta:
sulaukiau skambucio is saviskiu - is 19-kos tik 12 buvo tinkami apvaisinti ir siandien visi dvilyka rodo "signs of fertilization"

puiku

QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 22, 13:50)
Net šiurpas nukratė...Mergyt, neturiu tinkamų žodžių parašyt, kaip paguosti tave

Pritariu Beta nuomonei, sis numeris turi atnesti tau sekme.
plunksnyte_irl, stiprybes ir tikejimo snaigute.
Papildyta:
lollypopas, turiu kazkokia gera nuojauta del jusu.

QUOTE(Citas @ 2013 02 22, 22:45)
Na mergaites gavau leidima pirmam gonalio duriui. Pradedi 7 maratona
tikiu tikiu tikiu 

plunksnyte_irl, stiprybes ir tikejimo snaigute.

Papildyta:
lollypopas, turiu kazkokia gera nuojauta del jusu.

QUOTE(Medan @ 2013 02 23, 18:51)

Kitty, Plunksnyte, laikykites, mergaites
Labai liudna, kad nepavyko, tik prasau, nepraraskit vilties ir vel stokit i kova, Jums tiesiog turi pavykti
Citai,gero Jums starto ir Sekmes dideliausios
Lollypopai, jau greit mes sedesim ant palaikymo suolelio ir lauksim graziu skaiciuku
Mergaites, visoms Jums linkiu istvermes, optimizmo, geros nuotaikos ir puikiu rezultatu !!!!!

Citai,gero Jums starto ir Sekmes dideliausios

Lollypopai, jau greit mes sedesim ant palaikymo suolelio ir lauksim graziu skaiciuku

Mergaites, visoms Jums linkiu istvermes, optimizmo, geros nuotaikos ir puikiu rezultatu !!!!!
Aciu jums mergaites uz linkejimus, kaip visada cia randu tik palaikyma begalini ir visiska supratima
Saunuoliai kad tikit, labai gaila, juk tavo testukas kazka parode ane
Nu jo ir as tikiu juo ir tom dozem
ne gorgis man tik priedas, visa kita ligoninej, kazkaip man ten patinka, seseles jau mane pazista ir labai labai supranta, o as jom sakau kad daugiau jau neoriu susitikti, tai jos juokiasi sake ir jos nenori
sekmes startuojant vel - netgi 7 karta
wow stipri tu moteris
kiek metu planuojat jau ir kokios pas jumis problemeles? 
Grazus derlius. Laukiam graziu ziniu
Del to stiprumo tai visko buna, pauzti bet ir vel kyli ir vel kovoji, kitaip gyvenimas prasmes netentu
Beila kariotipas svarbu, mums abiems gorgis liepe ji daryti, bet vis dar neprisiruosem. Is kitos puses labai labai retas atvejis kad buna nukrypimu. Tipo jei seimoj neraapsigimimu tai 99% kad viskas us gerai.
Nu ka einu kalti antra doze injekciju
labanaktukas

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 23, 01:48)
Nepavyko ir mums...pramuse siandien...buvau stipri visa diena,o dabar paemiau ir apsiblioviau...nieko snaigute manes dar laukia ir tikiuosi ji nenuvils 

Saunuoliai kad tikit, labai gaila, juk tavo testukas kazka parode ane

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 02 23, 01:55)
Citai,o tu si kart pilnai pas G?
Jo,pamenu tuos laikus kai vaistai saujom eidavo.kaip kokiem baisiem ligoniam...
Na ir gerai,kad stipriai,tai reikia matyt
Man irgi baisu buvo nuo stiprumo,ale kai uzderejom rezultata baigesi visos baimes...
Jo,pamenu tuos laikus kai vaistai saujom eidavo.kaip kokiem baisiem ligoniam...
Na ir gerai,kad stipriai,tai reikia matyt

Nu jo ir as tikiu juo ir tom dozem

QUOTE(lollypopas @ 2013 02 23, 13:51)

sekmes startuojant vel - netgi 7 karta

Grazus derlius. Laukiam graziu ziniu

Del to stiprumo tai visko buna, pauzti bet ir vel kyli ir vel kovoji, kitaip gyvenimas prasmes netentu

QUOTE(Beila @ 2013 02 23, 15:57)
Beila kariotipas svarbu, mums abiems gorgis liepe ji daryti, bet vis dar neprisiruosem. Is kitos puses labai labai retas atvejis kad buna nukrypimu. Tipo jei seimoj neraapsigimimu tai 99% kad viskas us gerai.
Nu ka einu kalti antra doze injekciju

Merginos, man klausimas iškilo: jei šaldai blastutes 1 metams, ar galima po metų pratęsti šaldymą (Vilniaus Vaisingumo klinikoje)???