Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikutes 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 22, 14:50)

truksta zodziu... sad.gif stiprybes 4u.gif

QUOTE(lollypopas @ 2013 02 22, 15:05)

taip ir toliau thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(Citas @ 2013 02 22, 22:45)

Na mergaites gavau leidima pirmam gonalio duriui. Pradedi 7 maratona doh.gif  tikiu tikiu tikiu wub.gif

su startu mirksiukas.gif

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 23, 01:48)
Nepavyko ir mums...pramuse siandien...buvau stipri visa diena,o dabar paemiau ir apsiblioviau...nieko snaigute manes dar laukia ir tikiuosi ji nenuvils schmoll.gif

oh doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 22, 14:50)

verysad.gif laikykis, nors zinau, kad sunku.Turi praeiti laiko, kad zodziai taptu paguodziantys....net neabejoju, kad tasko dar nepadejai 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2013 02 22, 22:45)

Na mergaites gavau leidima pirmam gonalio duriui. Pradedi 7 maratona doh.gif  tikiu tikiu tikiu wub.gif

su pirmu duriu 4u.gif Saunuole, kad turi tiek daug tikejimo.Pagaliau jau turi pasisekt nestuke.gif
QUOTE(chiliokas @ 2013 02 22, 23:57)
Labas vakaras
po nesekmingai pasibaigusio naujametinio stebuklo - sedau ant palaikanciuju ir tik stebinciuju suolelio, laikiau kumstukus uz jus, liudejau ir dziaugiausi, bet si karta neiskentejau neparasius

siek tiek apie mane- planavau susitikima su snaigutemis kova -balandi, bet gyvenimas susikloste taip, kad kuri laika jos dar pamiegos, gal metus, gal du - gaila labai, metai juk eina, senstu juk...

Laikykites bendrazyges, nepasiduokite, As su jumis
4u.gif

linkiu, kad viskas susiklostytu i gera ir laukimas neprailgtu 4u.gif .Pas mane irgi viskas klostosi ne taip kaip noreciau, vis kas nors kisa koja verysad.gif verysad.gif turbut reiks irgi antraji bandyma atideti ilgesniam laikui.Pas vyra zarnyne auksini stafilokoka rado, ne kas su sveikata.Bijau, kad ir pas mane gali but, laukiu tyrimu atsakymu. unsure.gif
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 23, 01:48)
Nepavyko ir mums...pramuse siandien...buvau stipri visa diena,o dabar paemiau ir apsiblioviau...nieko snaigute manes dar laukia ir tikiuosi ji nenuvils

gaila 4u.gif laikykis
QUOTE(lollypopas @ 2013 02 23, 13:15)
plunksnyte irl labai labai gaila verysad.gif nera teisybes gyvenime....
Papildyta:
sulaukiau skambucio is saviskiu - is 19-kos tik 12 buvo tinkami apvaisinti ir siandien visi dvilyka rodo "signs of fertilization" thumbup.gif , laukiu paskambins rytoj ir jau tiksliai pasakys kada isodinimas - pirmadieni (taip suprantu embrionux) arba treciadieni (blastute) wub.gif mano visas dvilyka mazyliu wub.gif  wub.gif  labai daug sapnavau as juos  nakti - kaip graziai dalinasi ir auga

labai geras rezultatas bigsmile.gif kad visoms mums toki ax.gif ........
Atsakyti
Nazara,

liudnos naujienos, kad reikia atideti. Atrodo viena savaite vienas blogas testo rezultatas, o kita ir vel blogos zinios. Laikykites!!!:4u: 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 02 24, 09:54)
Kitty - stiprybes tau..liudna,kad viskas taip...

Citai - virusuoju virusuoju!!!

Aciu saulyt, o kaip tavo stebukliukai, dar nesispardo labai labai, nesiverzia ateit jau pas tevelius? Tubur jau sunku tau i pabaiga ane?

Nazara, gaila unsure.gif o kas via per zaraza?

Atiloja 4u.gif wub.gif
Medan 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nagi mergytes pakomentuokit 4u.gif penktad.pradejo vaisinti, siandien sekmadienis -kaip ir 2-tra diena, 2-4 lasteliu cia jau gerai? g.gif beje is 12-os du nustojo vystytis unsure.gif bet juk negaliu geda butu verkslenti kai kitos turi kur kas maziau... unsure.gif arba kittykitty nebeliko jei vieno verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 02 24, 14:32)
Nagi mergytes pakomentuokit 4u.gif penktad.pradejo vaisinti, siandien sekmadienis -kaip ir 2-tra diena, 2-4 lasteliu cia jau gerai? g.gif beje is 12-os du nustojo vystytis  unsure.gif bet juk negaliu geda butu verkslenti kai kitos turi kur kas maziau...  unsure.gif  arba kittykitty nebeliko jei vieno  verysad.gif

2-a diena 4 lasteliu yra gerai. O kad nustoja dalis vystytis - tai normalu. Vidutiniskai pastebejau po puse atkrenta, to kas buvo ispunktuota - dalis neapsivaisina, dalis nesidalina.
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 02 24, 11:32)
Nagi mergytes pakomentuokit 4u.gif penktad.pradejo vaisinti, siandien sekmadienis -kaip ir 2-tra diena, 2-4 lasteliu cia jau gerai? g.gif beje is 12-os du nustojo vystytis  unsure.gif bet juk negaliu geda butu verkslenti kai kitos turi kur kas maziau...  unsure.gif  arba kittykitty nebeliko jei vieno  verysad.gif

Galiu padrasint 4u.gif Is mano penkiu liko tik vienas ir tas laimingas nestuke.gif
Taip, kad veliava aukstyn ir pirmyn!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 02 24, 09:17)
Merginos, man klausimas iškilo: jei šaldai blastutes 1 metams, ar galima po metų pratęsti šaldymą (Vilniaus Vaisingumo klinikoje)???

tai, kad jie 5metam saldo ir paskui gali pratesineti dar kas metus, bent man taip aiskino kai saldem 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2013 02 24, 10:52)
Aciu saulyt, o kaip tavo stebukliukai, dar nesispardo labai labai, nesiverzia ateit jau pas tevelius? Tubur jau sunku tau i pabaiga ane?

Nazara, gaila unsure.gif  o kas via per zaraza?

Sveikinu su startu 4u.gif Sedu ant palaikymo suolelio 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ,gal tos kur lankosi pas Treisa zinote,kada seis metais jis susiplanaves atostogas....Jo pagalba auginame nuostabe dukryte ir jau noretusi jai broliuko,taigi reiktu pasiplanuoti laika ,kada galima butu startuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 02 24, 11:32)

labai geras rezultatas 4u.gif wub.gif
auginsit iki blastuciu ?
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2013 02 24, 18:19)
Sveikos mergaites 4u.gif ,gal tos kur lankosi pas Treisa zinote,kada seis metais jis susiplanaves atostogas....Jo pagalba auginame nuostabe dukryte ir jau noretusi jai broliuko,taigi reiktu pasiplanuoti laika ,kada galima butu startuoti ax.gif

Man atrodo KittyKitty minejo, kad jis atostogauja kova, nes kai sprende ar nukelti si IVF'a ar ne, tai jei butu nukelus, paskui dar 1 menuo butu nusikeles del T atostogu.
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 02 24, 19:20)
labai geras rezultatas  4u.gif  wub.gif
auginsit iki blastuciu ?

4u.gif

labai noreciau kad butu pakankamai stiprus blastutems, bet ... ryt tik suzinosiu... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jolantulia @ 2013 02 24, 18:48)
Galiu padrasint 4u.gif Is mano penkiu liko tik vienas ir tas laimingas  nestuke.gif
Taip, kad veliava aukstyn ir pirmyn!!! thumbup.gif

4u.gif vienas, bet lemtingas ir pats stipriausias wub.gif juk is tikruju ne kiekybe o kokybe svarbiausia 4u.gif

P.S. patiko man tas veliavos variantas biggrin.gif
Papildyta:
dar viena klausimeli turiu - o jus ar geret antibiotikus po punkcijos? man israse 5 tableciu kursa, kad isvengt infekcijos g.gif taciau jeigu isodinimas rytoj tai kaip ir bijau kad suvels man visa reikala tie antibai doh.gif netgi ant pakuotes raso, kad jeigu nescia ar planuojanti nevartoti doh.gif o maniskiai sako viskas gerai, nieko blogo nenutiks doh.gif sakau gal savavaliskai nutraukti g.gif
Atsakyti