QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 22, 14:50)

laikykis, nors zinau, kad sunku.Turi praeiti laiko, kad zodziai taptu paguodziantys....net neabejoju, kad tasko dar nepadejai
QUOTE(Citas @ 2013 02 22, 22:45)
Na mergaites gavau leidima pirmam gonalio duriui. Pradedi 7 maratona

tikiu tikiu tikiu
su pirmu duriu

Saunuole, kad turi tiek daug tikejimo.Pagaliau jau turi pasisekt
QUOTE(chiliokas @ 2013 02 22, 23:57)
Labas vakaras
po nesekmingai pasibaigusio naujametinio stebuklo - sedau ant palaikanciuju ir tik stebinciuju suolelio, laikiau kumstukus uz jus, liudejau ir dziaugiausi, bet si karta neiskentejau neparasius
siek tiek apie mane- planavau susitikima su snaigutemis kova -balandi, bet gyvenimas susikloste taip, kad kuri laika jos dar pamiegos, gal metus, gal du - gaila labai, metai juk eina, senstu juk...
Laikykites bendrazyges, nepasiduokite, As su jumis
linkiu, kad viskas susiklostytu i gera ir laukimas neprailgtu

.Pas mane irgi viskas klostosi ne taip kaip noreciau, vis kas nors kisa koja

turbut reiks irgi antraji bandyma atideti ilgesniam laikui.Pas vyra zarnyne auksini stafilokoka rado, ne kas su sveikata.Bijau, kad ir pas mane gali but, laukiu tyrimu atsakymu.
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 23, 01:48)
Nepavyko ir mums...pramuse siandien...buvau stipri visa diena,o dabar paemiau ir apsiblioviau...nieko snaigute manes dar laukia ir tikiuosi ji nenuvils
gaila

laikykis
QUOTE(lollypopas @ 2013 02 23, 13:15)
plunksnyte irl labai labai gaila

nera teisybes gyvenime....
Papildyta:
sulaukiau skambucio is saviskiu - is 19-kos tik 12 buvo tinkami apvaisinti ir siandien visi dvilyka rodo "signs of fertilization"

, laukiu paskambins rytoj ir jau tiksliai pasakys kada isodinimas - pirmadieni (taip suprantu embrionux) arba treciadieni (blastute)

mano visas dvilyka mazyliu

labai daug sapnavau as juos nakti - kaip graziai dalinasi ir auga
labai geras rezultatas

kad visoms mums toki

........