Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(GingerBella @ 2013 02 25, 23:47)
Citai,

kaip savijauta? siandiena jau 3-cia stimuliacijos diena? Jau ryt gal ziuresite ka turit?

Oi ne cia pirma apziura tik 8dpi biggrin.gif po to iskart pas gorgi ivig ir dar jei gleivine ne ideali suleis gorgis neupogen 4u.gif o savijauta kaip niekur nieko, nejauciu dar judesiu lotuliukas.gif

QUOTE(Medan @ 2013 02 26, 00:16)

Cituk, penktadieni pirmas vizitas?  wub.gif

Aha wub.gif dar ryt gonalis ir po to jau ant menopur soksiu ir clexane pradesiu ax.gif
Atsakyti
Cituk!!!!!!!!! Labai retai beuzklystu,bet matau kad judi i prieki!!! Saunumelis,is visis sirdies linkiu geriausiu rezultatu!! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 02 26, 01:06)
Aha wub.gif  dar ryt gonalis ir po to jau ant menopur soksiu ir clexane pradesiu ax.gif

Tu zinai, as visa Tavo! - Sirgale! wub.gif Po kiek gonalio ir menopuro? O ka clenaxe daro? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

QUOTE(Delena @ 2013 02 25, 20:20)
Sveikos merginos  4u.gif

siandie man 10 CD, buvau pas gydytoja, tai mano gleivyne1 mm., neaisku kada bus mano mm su tokia gleivyne... (kas nepamena, tai mano ciklas po nepavykusio IVF), nes karscio mangos neduoda ramybes man. Gyd. sake, kad pasidaryti FSH ir jei jis bus apie 20-30, tai pradesim pakaitine hormonu terapija. O patikrinus FSH-4,6. sake nieko negerti ir laukti mm...Bet as jai atskambinau ir priminiau, kad karstis vargina, tai pasake tada gerti vaistus...TAI VISISKAIU as pasimieciau, tai gerti ar ne???. nes jei pradeti nuo 10 CD gerti, tai kas cia bus...o be to as jauciau des. puseje stiprius ovuliacinius skausmus, o paziurejo echo, gyd sako kad susiformaves geltonkunis, kuris gal liko po punkcijos...Tai dabar visiskai nezinau ka daryti, o jei tai buvo ovuliacija dabar...Bet va ar nepabloginsiu as su tuo estradioliu, kuri turiu gerti 28 dienas, o nuo 16 tabletes prideti Dufastona...Tai ka man daryti dabar????

nu žinok, nemanau,kad 10 c. d. jau galėjo būti ovuliacija , ypač po IVF ciklo...
Dėl hormonų - aš gal pirmą ciklą po IVF nelįsčiau,palaukčiau,kol organizmas tiesiog pailsės, bet gal gydytoja turi savų motyvų g.gif

QUOTE(Citas @ 2013 02 25, 23:25)

ačiū, o tau irgi daug daug 4u.gif Labai tavimi žaviuosi wub.gif

QUOTE(GingerBella @ 2013 02 25, 23:47)
KittyKitty,

ir as siunciu 4u.gif

ačiū 4u.gif

Man taip pikta, kad viskas prasideda nuo nulio. Kad bent būtų kažkokia kaupiamoji nauda, va, tą padarei, aną.. Dabar mmm vėl tokios.. labai nedaug gleivinės, kraujo irgi ne fontanai, nors ir geriu aspiriną. Nepalyginsi su tuo, kas buvo iki histero. Taip suprantu, kad ta mano gleivinė tikrai buvo bloga iki abrazijos. Būtų pavykę - būtų viskas logiška, o dabar..jei ji linkusi kažkaip nenormaliai augti, tai turbūt ir dabar per laiką susigadins, tai ką, prieš kiekvieną IVF reikės histero daryt? Viskas, kas išoperuota, sugerta, suleista (visi LIT ir t. t. ) - juk visko galiojimas baigiasi ir paskui vėl viskas iš naujo + tik blogiau, nes su kiekvienu kartu organizmas vis labiau išvarginamas. Kažin, kiek mano šitas ciklas truks.. šita dalis mane turbūt labiausiai "spaudžia prie žemės". Sukiesi, atrodo, eini į priekį, ir vėl grįžti į tą pačią starto poziciją, tik vis labiau "nuvaryto arklio" būsenos.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 02 26, 01:06)
o savijauta kaip niekur nieko, nejauciu dar judesiu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Labai keista, nes tikrai jau turetum lotuliukas.gif Kada pirmas derliaus skaicaivimas nusimato ? kazkada siom dienom, kaip suprantu ?
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2013 02 26, 01:14)
Cituk!!!!!!!!! Labai retai beuzklystu,bet matau kad judi i prieki!!! Saunumelis,is visis sirdies linkiu geriausiu rezultatu!! wink.gif

Pogrindis lenda biggrin.gif Aciu labai wub.gif

QUOTE(Medan @ 2013 02 26, 01:22)
Tu zinai, as visa Tavo! - Sirgale!  wub.gif Po kiek gonalio ir menopuro? O ka clenaxe daro?  4u.gif

Zinau aisku wub.gif Gonalio 300UI 1-5 stim dienomis, tada menopur 225 6-7stim dienomis ir 8 diena einu apsiziuret ax.gif Clexane skystina krauja, cia jau gorgio priedai prasideda.

QUOTE(Beta1 @ 2013 02 26, 10:49)
lotuliukas.gif Labai keista, nes tikrai jau turetum  lotuliukas.gif Kada pirmas derliaus skaicaivimas nusimato ? kazkada siom dienom, kaip suprantu ?

Nu as irgi biski nusivyliau kad nejauciu, bet matyt jau greitai gausiu viena kita spyri, tik kol kas gal i sedimaja ne i pilva biggrin.gif penktadieni 4u.gif

Kitty - na kad organizmas varginamas tai tikrai sutinku unsure.gif man vis kirba mintis, kad tavo antrasis ateis tokiu pat stebuklu kaip ir pirmoji wub.gif Nu taip noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 26, 10:04)
..... Sukiesi, atrodo, eini į priekį, ir vėl grįžti į tą pačią starto poziciją, tik vis labiau "nuvaryto arklio" būsenos.

console.gif labai pažįstama savijauta frusty.gif
Atsakyti
Suimoviau,kaip reikiat!!!!!!!!!!!! Visa nervuota,net apsizliumbiau verysad.gif Nebezinau ne ka daryt.Siandien 5-ta (paskutine doze) Gonalio,rytoj ruosiausi pas gydytoja.Katik skambina sesute,sako, kodel jus neatvaziavot? blink.gif Sakau,gi man rytoj!!!! Ne,psirodo siandien!!!!!!!!!!! blink.gif Na,tai susileisk dar siandien doze ir rytoj nuo pacio ryto pribuk! SAkau,ti kad ryte jau susileidau.O ji sako,kaip ryte???-reikia vakare leistis!!!! blink.gif Sakau,kad praita IVF leidaus ryte...... Zodziu,kojos nutirpo man.... verysad.gif Tai nebezinau ka dabar daryt,leistis dar vakare,ar nebe????
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2013 02 26, 15:27)
Suimoviau,kaip reikiat!!!!!!!!!!!! Visa nervuota,net apsizliumbiau  verysad.gif  Nebezinau ne ka daryt.Siandien 5-ta (paskutine doze) Gonalio,rytoj ruosiausi pas gydytoja.Katik skambina sesute,sako, kodel jus neatvaziavot? blink.gif  Sakau,gi man rytoj!!!! Ne,psirodo siandien!!!!!!!!!!!  blink.gif  Na,tai susileisk dar siandien doze ir rytoj nuo pacio ryto pribuk! SAkau,ti kad ryte jau susileidau.O ji sako,kaip ryte???-reikia vakare leistis!!!!  blink.gif  Sakau,kad praita IVF leidaus ryte...... Zodziu,kojos nutirpo man.... verysad.gif  Tai nebezinau ka dabar daryt,leistis dar vakare,ar nebe????

Ramiai, nieko nenutiko, niekur neparašyta, kad reikia leistis vakarais, reikia tik kartą į parą tuo pačiu laiku. antra jei dienos dozę susileidai ryte, jokiu būdu nesileisk dar vakare, juk gausis dviguba dozė, pavojinga. be to siūlyčiau dar sykš pasikambinti į kliniką, o ne panikuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2013 02 26, 13:32)
Ramiai, nieko nenutiko, niekur neparašyta, kad reikia leistis vakarais, reikia tik kartą į parą tuo pačiu laiku. antra jei dienos dozę susileidai ryte, jokiu būdu nesileisk dar vakare, juk gausis dviguba dozė, pavojinga. be to siūlyčiau dar sykš pasikambinti į kliniką, o ne panikuoti 4u.gif

4u.gif Aciu Saruniuke Taip susinervinau,kad sakes!!! blink.gif Cia sesute paskambino, iskart gaunu zinute nuo seses,kad susirgo labai,antra savaite guli lovo blink.gif ,tai ir apsizlimbiau blush2.gif Nebesileisiu siandien nieko,nes buvo skirtos 5 dodzes,tiek ir suleidau.Rytoj dumsiu nuo pat ryto!!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2013 02 26, 14:53)
4u.gif Aciu Saruniuke Taip susinervinau,kad sakes!!!  blink.gif Cia sesute paskambino, iskart gaunu zinute nuo seses,kad susirgo labai,antra savaite guli lovo  blink.gif  ,tai ir apsizlimbiau  blush2.gif  Nebesileisiu siandien nieko,nes buvo skirtos 5 dodzes,tiek ir suleidau.Rytoj dumsiu nuo  pat ryto!!!!  smile.gif

be panikos Taja78,as irgi nevisada leidausi vienu metu,tai ryte,tai vakare ir viskas normaliai augo...
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 02 26, 13:13)
be panikos Taja78,as irgi nevisada leidausi vienu metu,tai ryte,tai vakare ir viskas normaliai augo...

Uogiuke kada hcg??? bigsmile.gif
Atsakyti