Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(uogiuke @ 2013 02 26, 20:40)
Cituk,na,jei Plunksnyte butu neuzklausus,tai dar ilgai buciau sedejus kamputyje pasislepus. lotuliukas.gif

Nea, 2 IVF
GingerBella,Vakar buvo 14 diena  wub.gif ,siaip tai ir anksciau rode vaiduokliuka.  wub.gif

Uogiuke, kaip nerealiai faina wub.gif wub.gif tylus sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 02 26, 22:46)
Uogiuke, kaip nerealiai faina wub.gif  wub.gif  tylus sveikinimai 4u.gif  4u.gif

o beje kaip taavo punkcija praejo? 4u.gif kada isodinima apturejai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 02 26, 18:40)
Cituk,na,jei Plunksnyte butu neuzklausus,tai dar ilgai buciau sedejus kamputyje pasislepus. lotuliukas.gif

Nea, 2 IVF
GingerBella,Vakar buvo 14 diena  wub.gif ,siaip tai ir anksciau rode vaiduokliuka.  wub.gif

Su snaigutem bandet? Kiek isodino? bigsmile.gif
Atsakyti
Gelyte.lt,Millano wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 26, 21:18)
Su snaigutem bandet? Kiek isodino? bigsmile.gif

Nea, viena blastute wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lollypopas @ 2013 02 26, 21:07)
o  beje kaip taavo punkcija praejo? 4u.gif  kada isodinima apturejai? 4u.gif

Lollypopas,tu cia manes klausi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 02 26, 23:22)

Lollypopas,tu cia manes klausi? unsure.gif

nea uogiuk as gelytes.lt klausiau 4u.gif kiek zinau jai punkcija buvo pora dienu pries mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 02 26, 21:40)

Nea, 2 IVF

Uogiuke,

tada jau dziugiai ir sirdingai sveikinu!!! wub.gif
Atsakyti
Ugiuke!!! Tylene!!! SVEIKINU!!! wub.gif

Citukai, pirstai uzsiraitoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Strygut,GingerBella wub.gif wub.gif

Praeitas maziukas pabego,tai nelabai dabar dar norisi ir girtis,kol nezinau,kad viskas gerai ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 26 vasario 2013 - 23:55
Uogiuke, lab tyliai sveikinu wub.gif linkiu malonaus laukimo ir geru ispudziu besilaukiant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 02 26, 19:51)
Vakar dariausi ir buvo 2 bruksniukai  lotuliukas.gif

Sveikinu nestuke.gif thumbup.gif .

Kaip as dziaugiuosi uz jus 4u.gif

o as verysad.gif . Buvau pas endokrinologe, paskyre daug tyrimu man, gavau atsakymus ir nezinau net ka galvoti...Eisiu i konsultacija antradieni. O pagalvojau, kad sumokejau uz tyrimus 200 Lt cia su 50% nuolaida, o gi turbut po IVF gali buti netikslus rezultatai, nes gi vaistai buvo stimuliacija... Nezinau, as gi viska papasakojau endokrinologej, gal reikejo koki menesi palaukti ir tada daryti tyrimus, nes dabar tai nesuprasi...

Krešejimo tyr. Antifosfolipidinid sindromasAPTT (s) 38,0 (norma 28-40)
Atrankinis dRVVT (s) 30,6 (norma 31,0-42,0)
Atrankinio dRVVT santykis 0,84 (norma<1,2)
Patvirtinantis dRVVT (s) 30,2 (norma30,0-37,0)
Patvirtinanèio dRVVT santykis 0,90 (norma<1,2)
Normalizacijos santykis 0,93 (norma<1,2)
Išvada LA-NEIGIAMI

bet gi as Fraxeparina leidausi po isodinimo...tai kas is tu rezultatu (aisku darytas tyrimas po mm, 11 CD diena)

Lytinius hormonus surišantis globulinas(SHBG) (nmol/l) 291 (norma Mot. 18-144)

tai tokie rezultatai doh.gif , net nezinau ka galvoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 27 vasario 2013 - 09:02
Miau 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2013 02 26, 11:31)
Kitty - na kad organizmas varginamas tai tikrai sutinku  unsure.gif  man vis kirba mintis, kad tavo antrasis ateis tokiu pat stebuklu kaip ir pirmoji  wub.gif Nu taip noretusi  blush2.gif

ačiū, mieloji. 4u.gif Aš irgi labai to norėčiau, nors protas sako, kad tai nerealu, širdis nepamiršta ir tokios galimybės.. bet dabar galvokime apie tave wub.gif

QUOTE(uogiuke @ 2013 02 26, 17:02)
Plunksnyte,neprisiruosiu nuvaziuot,bet kiek zinau turiu pilvelio gyventoja.. nestuke.gif  wub.gif

wub.gif sveikinu 4u.gif

vakar su akupuktūristu pakalbėjau. Aišku, sugebėjau apsižliumbti doh.gif, kaip gi be to. Įdomiai jis pašnekėjo. Kadangi visai pasitikim juo, net mano skeptikas vyras jaučia poveikį po vizito, tai nežinau, kažkiek paėmiau į širdį, ką jis pasakė. Pasak jo, buvo maža tikimybė šį kartą, nes ir vyro reikalai negeri, ir mano. Mano kraujas silpnas, kinų medicinos terminais kalbant, todėl ir gimdoj tai jaučiasi. Ir su inkstais blogai, nesvarbu, kad medikai to nemato. Sako, iš karto galima tai pasakyti, tik į veidą pasižiūrėjus (mano paakiai tamsūs). Sako, jei pavyks, galima bandyt gerinti situaciją ir jei pagerės, yra šansų pastot natūraliai arba tada vėl bandyt IVF. Bet gali ir nepavykti.. Ir jis dar labai pergyvena dėl tų stimuliacijų, nes viskas rodo, kad mano hormonų sistema "kliba", nors rodikliai ir normalūs. Sako, turi dabar pacientę, kuriai po stimuliacijų beveik metus truko klimaksas, dabar jau lyg ir pavyko atstatyti.. Nu žodžiu. Čia šiaip.
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2013 02 27, 10:01)
Sveikinu  nestuke.gif  thumbup.gif .

Kaip as dziaugiuosi uz jus  4u.gif

o as  verysad.gif . Buvau pas endokrinologe, paskyre daug tyrimu man, gavau atsakymus ir nezinau net ka galvoti...Eisiu i konsultacija antradieni. O pagalvojau, kad sumokejau uz tyrimus 200 Lt cia su 50% nuolaida, o gi turbut po IVF gali buti netikslus rezultatai, nes gi vaistai buvo stimuliacija... Nezinau, as gi viska papasakojau endokrinologej, gal reikejo koki menesi palaukti ir tada daryti tyrimus, nes dabar tai nesuprasi...
Krešejimo tyr. Antifosfolipidinid sindromasAPTT (s) 38,0 (norma 28-40)
Atrankinis dRVVT (s) 30,6 (norma 31,0-42,0)
Atrankinio dRVVT santykis 0,84    (norma<1,2)
Patvirtinantis dRVVT (s) 30,2 (norma30,0-37,0)
Patvirtinanèio dRVVT santykis 0,90 (norma<1,2)
Normalizacijos santykis 0,93 (norma<1,2)
Išvada LA-NEIGIAMI

bet gi as Fraxeparina leidausi po isodinimo...tai kas is tu rezultatu (aisku darytas tyrimas po mm, 11 CD diena)

Lytinius hormonus surišantis globulinas(SHBG) (nmol/l) 291 (norma Mot. 18-144)
tai tokie rezultatai  doh.gif , net nezinau ka galvoti...

Delena, nedaug aš čia suprantu, bet Fraxiparinas tai veikia tik parą, man rodos, aspirinas ilgiau, aspiriną gėrei? Man irgi šiiap atrodo, kad per anksti gal daryti tyrimus... O dėl SHBG nežinau, gal kitos pakomentuos.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 27, 10:09)
Delena, nedaug aš čia suprantu, bet Fraxiparinas tai veikia tik parą, man rodos, aspirinas ilgiau, aspiriną gėrei? Man irgi šiiap atrodo, kad per anksti gal daryti tyrimus... O dėl SHBG nežinau, gal kitos pakomentuos.

Fraveparina nenaudojau jau 11 dienu, kai suzinojau kad nepavyko. asperino negeriau.

Atsakyti