Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif labai jau baisu pasidare,kad didele tikimybe del dvynuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 13, 14:14)

O mums dar uzsalde viena blastute thumbup.gif Dar dvi kaip ir galejo saldyt,sake kad uzaugo iki blastuciu,bet nebuvo tokios geros formos kaip pirmos dvi stipruoles,todel ir nesalde ax.gif

Niu svarbiausia nors viena turesim ir tikiuosi ji bus broliukui ar sesutei skirta smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif ramaus laukimo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 13, 15:14)
Didziausi ir dvigubi sveikinimai wub.gif  wub.gif  wub.gif

KittyKitty manau kad sm merginos tu rupi daugiau nei visos kitos ir jos labiausiai pergyvena del taves ir dauguma postu skiria tau,todel ir atrodo kad taves neuzjaucia ar dar kazka netaip daro,tiesiog mes visos begalo norim tave palaikyti group.gif

O mums dar uzsalde viena blastute thumbup.gif Dar dvi kaip ir galejo saldyt,sake kad uzaugo iki blastuciu,bet nebuvo tokios geros formos kaip pirmos dvi stipruoles,todel ir nesalde ax.gif

Niu svarbiausia nors viena turesim ir tikiuosi ji bus broliukui ar sesutei skirta smile.gif

Ačiū tau, labai džiaugiuos dėl tavo blastutės wub.gif

QUOTE(milka111 @ 2013 02 13, 15:23)
aciu visoms uz sveikinimus  4u.gif labai jau baisu pasidare,kad didele tikimybe del dvynuku  wub.gif

Nenorėjau rašyt,bet man atrodo ,kad tavo hcg ne toks ir didelis, juk jau 14 diena po punkcijos,jei neklystu.? Man rodos, Terzė tokiu metu jau turėjo gerokai virš 200 g.gif Be to,kaip Atiloja rašė, tai nebūtinai susiję...man rodos, palauk apžiūros 4u.gif
Atsakyti
Merginos, turiu 2 Gonal švirkštus. Juose kažkiek yra vaistų. Kai pirkau pirmąjį, klinikoje sesutė paminėjo, kad neišmesti, nes galima ateityje susirinkti kažkiek dozių. Kažin ar verta juos laikyti ? Kiek ten lieka tų vaistų ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 02 13, 12:40)
Merginos, turiu 2 Gonal švirkštus. Juose kažkiek yra vaistų. Kai pirkau pirmąjį, klinikoje sesutė paminėjo, kad neišmesti, nes galima ateityje susirinkti kažkiek dozių. Kažin ar verta juos laikyti ? Kiek ten lieka tų vaistų ?  g.gif

Siaip galima apskaiciuoti,kiek vaistu like ir zinotum ar tau dar jie praverstu,aisku jei prisimeni kiek ml buvo ampuole ir kokia doze ir kiek dienu leidaisi ax.gif Pvz: as leidausi puregon 125ml,ampuolej buvo viso 900ml,taj man uzteko septyniom dozem ir liko ten tik labai mazai,taj man jau nebeapsimokejo to svirksto laikyti,taj tu paskaiciuok kiek ten like ir matysi ar tau uztektu bent vienai dozei g.gif Cia mano nuomone tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 02 13, 15:02)
Labai laukiu tavo skaičiukų. Tu teisi, reikėtų užsimiršti, bet aš tupiu namie viena, turbūt čia ir yra problema. Vyras šiandien gal iš viso negrįš, jo šefą su greitąja išvežė, išeit aš nelabai galiu, man skauda,einu išsižergus.. todėl nelabai iš lovos atsikeliu, turbūt tai mane ir slegia. Kai Stryga parašė,kad aš duobėj, pati susimąsčiau,kaip aš taip staigiai toj duobėj atsiradau, savaitgalį dar vaikščiojau išsišiepus g.gif supratau tris dalykus:pirma, man reikia vyro palaikymo, o dabar aš turiu jį palaikyti ir sėdėti viena, antra-man tikrai hormonai daro įtaką, trečia- bijau nesėkmės ir tai blokuoja mano tikėjimą, bijau tikėti, ypač kai taip blogai dalijosi. Kažkodėl man galvoje užsifiksavo, kad kažkas negerai su kiaušialąstėm ir su embrionų kokybe. O dar tie skausmai ir kosulys...
Bet viskas, stengiuosi kapanotis visom keturiom iš duobės, galvoti,kad šitie embrioniukai geri ir galbūt jie norės paguosti tėvelį wub.gif  wub.gif
Ačiū tau už palaikymą, neabejoju,kad skaičiukai bus geri ir tu laiminga auginsi pilvelį wub.gif

Stebiu ir linkiu džiaugtis kiekviena diena ir akimirka. O tą NEGALIU pakeisk į GALIU ir būtinai išeik pasivaikščioti, nes gulint sulėtėja ten kažkas viduje, reikia BŪTINAI judėti bent minimaliai, padeda implantuotis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 02 13, 15:40)
Merginos, turiu 2 Gonal švirkštus. Juose kažkiek yra vaistų. Kai pirkau pirmąjį, klinikoje sesutė paminėjo, kad neišmesti, nes galima ateityje susirinkti kažkiek dozių. Kažin ar verta juos laikyti ? Kiek ten lieka tų vaistų ?  g.gif

Pasilik,maža ką. Aišku, jei tikrai nors kiek liko. Man iš dviejų likučių susidarė viena normali 75 dozė.
Papildyta:
QUOTE(Šarūniukė @ 2013 02 13, 15:52)
Stebiu ir linkiu džiaugtis kiekviena diena ir akimirka. O tą NEGALIU pakeisk į GALIU ir būtinai išeik pasivaikščioti, nes gulint sulėtėja ten kažkas viduje, reikia BŪTINAI judėti bent minimaliai, padeda implantuotis. 4u.gif

Rimtai... seniau buvo kalbos,kad kaip tik pirmas dienas patariamas gulimas režimas g.gif nu ok,išeisiu, noro mažai,nes gyvenu purvynuose,norint bet kur į civilizaciją nosį jškišti,reikia sėsti į mašiną ir pusvalandį važiuoti,bet privalumas tas,kad niekas nematys manęs klišos krypuojančios iš skausmo biggrin.gif ok tada einu,kol nesutemo 4u.gif
Atsakyti
Sveiknu naujas PUPO 4u.gif Ir nauja enstuke milka111 wub.gif
Kitty, brangioji,visi kumstukai tau wub.gif Turi pavykti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 02 13, 15:19)
Sveiknu naujas PUPO 4u.gif  Ir nauja enstuke milka111 wub.gif
Kitty, brangioji,visi kumstukai tau wub.gif  Turi pavykti 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikutės merginos, na vėl kreipiuos pagalbos į Jus. gavau atsakymą , dabar 16DPi skaičius 512,53. Ar tai gerai? beje, nesuprantu tų šalia parašytų LMP ir skaičiai, kas tai, gal galit papasakot. ačiū labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbstuoliai @ 2013 02 13, 15:43)
Sveikutės merginos, na vėl kreipiuos pagalbos į Jus. gavau atsakymą , dabar 16DPi skaičius 512,53. Ar tai gerai? beje, nesuprantu tų šalia parašytų LMP ir skaičiai, kas tai, gal galit papasakot. ačiū labai smile.gif

Viskas ok pas tave su augimu thumbup.gif thumbup.gif sveikinu nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif 4u.gif
pries tai berods HCG dareisi 8dpi?
va gali pasiziuret cia:

http://www.justmommi...alculator.shtml

o del tu LMP nzn, gal ten nestumo savaiciu normos surasytos g.gif
Atsakyti
darbstuoliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu va, panešiojau savo burbuliukus po lauką. Bet kaip slidu,kelis kartus vos neišsitiesiau doh.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 02 13, 16:19)
Sveiknu naujas PUPO 4u.gif  Ir nauja enstuke milka111 wub.gif
Kitty, brangioji,visi kumstukai tau wub.gif  Turi pavykti 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, mielybe 4u.gif

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 02 13, 16:43)

Labai gerai viskas 4u.gif wub.gif
Atsakyti