Milka, Darbstuoliai,
va cia tai naujienos!!! Kaip man patinka!!! Jus musu pavyzdys ir viltis!!!
Darbstuoliai, - dar pamenu tas liudnas gaidas del mazo hcg, daryto pirma karta. Kol issiaiskinom kas ir kaip, ir prie ko. Tai kaip gerai, kad skaiciukai taip eme ir suklestejo
QUOTE(exDaiva @ 2013 02 13, 12:42)
Kitty, klausyk gydancio gydytojo

Cia mano tokia nuomone ir nebutinai teisinga
va tokia citata dejau kazkada, nebepamenu saltinio "Crinone delivers progesterone to your uterus and the progesterone concentrations in the uterus remain high while the levels of progesterone in the blood may not be impacted much. In fact Crinone is considered effective because of this very reason. Many doctors do not even test the progesterone blood levels when a woman is using Crinone"
Merginos,
su tais gydytojais tai irgi anekdotas. Tvarkiausi visus IVF dokumentus. Paskaiciau is naujo instrukcija duodama pries IVF. Cituoju viena punkta:
''Luteal phase supportive medication (Lugesteron, Crinone, Progestereon) will be started after embryo transfer.
(daugumos jusu atveju pradedama is karto po punkcijos). Medication has to be continued for 2 weeks. There is
no help for longer use, even if your pregnancy has started. (
ko gero visoms jums skiria naudoti 12 savaiciu.)
Tai kokiais gydytojais reikia tiketi ir pasitiketi? Kaip zinoti?

t.y. as jeigu pastociau, man cia niekas neskirtu papildomo progesterono ir tada ka daryt reiketu...
Tik dalinuosi pavyzdziu...kaip buna kitaip
Plunksnyte,
megaukis PUPO statusu. Lauksime graziu hcg skaiciuku, o blastute tebuna broliukas ar sesute