Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 02 13, 16:43)
Sveikutės merginos, na vėl kreipiuos pagalbos į Jus. gavau atsakymą , dabar 16DPi skaičius 512,53. Ar tai gerai? beje, nesuprantu tų šalia parašytų LMP ir skaičiai, kas tai, gal galit papasakot. ačiū labai smile.gif

wub.gif Kaip smagu! Dar viena nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Darbstuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Milka111, darbstuoliai sveikinu nestuke.gif Grazus skaiciukai,lengvo jums nestumo.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 13 vasario 2013 - 17:34
Sveikutės merginos, na vėl kreipiuos pagalbos į Jus. gavau atsakymą , dabar 16DPi skaičius 512,53. Ar tai gerai? beje, nesuprantu tų šalia parašytų LMP ir skaičiai, kas tai, gal galit papasakot. ačiū labai smile.gif

LMP reiškia Last Menstruation Period, t. y. paskutinės menstruacijos. Na, o skaičiai, turbūt reiškia savaites nuo paskutiniųjų menstruacijų pradžios.
Papildyta:
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 02 13, 15:50)
Siaip galima apskaiciuoti,kiek vaistu like ir zinotum ar tau dar jie praverstu,aisku jei prisimeni kiek ml buvo ampuole ir kokia doze ir kiek dienu leidaisi ax.gif Pvz: as leidausi puregon 125ml,ampuolej buvo viso 900ml,taj man uzteko septyniom dozem ir liko ten tik labai mazai,taj man jau nebeapsimokejo to svirksto laikyti,taj tu paskaiciuok kiek ten like ir matysi ar tau uztektu bent vienai dozei g.gif Cia mano nuomone tik ax.gif

Vienas švirkštiklis 900, o kitas 300. Abiejuose likę po dozę, kuri jau žemiau 0. Nebekažinkas ten yra, po kelis lašus.
Atsakyti
Milka, Darbstuoliai,

va cia tai naujienos!!! Kaip man patinka!!! Jus musu pavyzdys ir viltis!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Darbstuoliai, - dar pamenu tas liudnas gaidas del mazo hcg, daryto pirma karta. Kol issiaiskinom kas ir kaip, ir prie ko. Tai kaip gerai, kad skaiciukai taip eme ir suklestejo wub.gif

QUOTE(exDaiva @ 2013 02 13, 12:42)
Kitty, klausyk gydancio gydytojo  mirksiukas.gif Cia mano tokia nuomone ir nebutinai teisinga  4u.gif

va tokia citata dejau kazkada, nebepamenu saltinio "Crinone delivers progesterone to your uterus and the progesterone concentrations in the uterus remain high while the levels of progesterone in the blood may not be impacted much. In fact Crinone is considered effective because of this very reason. Many doctors do not even test the progesterone blood levels when a woman is using Crinone"

Merginos,

su tais gydytojais tai irgi anekdotas. Tvarkiausi visus IVF dokumentus. Paskaiciau is naujo instrukcija duodama pries IVF. Cituoju viena punkta:
''Luteal phase supportive medication (Lugesteron, Crinone, Progestereon) will be started after embryo transfer. (daugumos jusu atveju pradedama is karto po punkcijos). Medication has to be continued for 2 weeks. There is no help for longer use, even if your pregnancy has started. (ko gero visoms jums skiria naudoti 12 savaiciu.)

Tai kokiais gydytojais reikia tiketi ir pasitiketi? Kaip zinoti? g.gif t.y. as jeigu pastociau, man cia niekas neskirtu papildomo progesterono ir tada ka daryt reiketu...

Tik dalinuosi pavyzdziu...kaip buna kitaip g.gif

Plunksnyte,

megaukis PUPO statusu. Lauksime graziu hcg skaiciuku, o blastute tebuna broliukas ar sesute wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 13 vasario 2013 - 18:22

Sveikinu tapus nestuke.gif Linkiu lengvo nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
GingerBella, neturiu žodžių blink.gif atrodo, tiek įkalta į galvą,kad vidury nakties per miegus išpyškintume : būtina naudoti iki 12 savaičių, nes tik tada placenta pradeda pati gaminti progesteroną doh.gif
Atsakyti
Va va GingerBella,as taip ir praradau pirma maziuka,nes nieks nepasake,kad ir toliau reikia Crinone naudot. Aisku ir dabar nieks nesake,tik tipo dvi sav ir viskas,bet si karta jau ne tokia ziopla.
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 02 13, 19:34)
Va va GingerBella,as taip ir praradau pirma maziuka,nes nieks nepasake,kad ir toliau reikia Crinone naudot. Aisku ir dabar nieks nesake,tik tipo dvi sav ir viskas,bet si karta jau ne tokia ziopla.

Gydytojams gal ir juokinga, kad mes taip gilinames ir analizuojame. Bet tai kaip nesigilinti, jeigu jie visi gydo skirtingai blink.gif

Uogiuke,

bet juk tu dabar PUPO wub.gif tad si karta tikrai lauksime laimingos pabaigos ir tavo islydetuviu pas nestukes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 13 vasario 2013 - 18:46

Milka 111 ir darbštuoliai, nuoširdžiai sveikinu wink.gif

Kitty, sveikinu tapus PUPO wink.gif Įspėjimas tau, daugiau blogai negalvok, rūpinkis, kad esi PUPO.

Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 02 13, 18:44)
Gydytojams gal ir juokinga, kad mes taip gilinames ir analizuojame. Bet tai kaip nesigilinti, jeigu jie visi gydo skirtingai blink.gif

Uogiuke,

bet juk tu dabar PUPO wub.gif tad si karta tikrai lauksime laimingos pabaigos ir tavo islydetuviu pas nestukes 4u.gif

Tai taip taip butinai ir Jumis visas issitemsiu ten. nestuke.gif

Tai va, jei ne SM,tai ir buciau nezinojus kas kaip ir del ko....

Turiu dar viena klausimuka,man dabar nerviniu sakneliu uzdegimas,tai vos pajudu. Kaip suprantu vaistu jokiu negaliu vartot, o kaip su Factum gel? Neradau,kad butu parasyta ,kad nestukem negalima...Kazin tas mano nuolatinis skausmas ir Factum gelis mazylio neveikia? Aplamai kaip man gydytis?
Atsakyti
Jūs atsimenat mane? Pirmadienį buvom TA. Sužinojom, kad vienas mažyliukas neišsivystęs jau nuo 9 savaitės, skaudu buvo matyti jį tokį, vos susitvardžiau, tą dieną man buvo sunku, tai turėjau su tuo susitaikyti ir eiti į priekį. O kitam mažyliui atitinka 11 savaitė ir 4 dienos, tai mums 12-oji savaitė. Mačiau per echo kaip rankytes makalioja ir girdėjau kaip širdelė plaka.
Tad patarimas jums, per anksti dar nesidžiaukit, jei kas iš jūsų laukiatės dvynukų po IVF, laimei, kad apie mus nieks apie tai nežino, tik su MB tyliai džiaugėmės, bet kaip ir buvo taip ir buvo. Tai dabar džiaugiamės, kad vienas dičkis mano pilvelyje šiltai įsitaisęs. Ir jums linkim stiprybės, nepraraskit vilčių.
Atsakyti