Įkraunama...
Įkraunama...

Chilli Mija

tikrai i tetuka panasi smile.gif is lupyciu tai tikra kopija... grazuolyte auga
Atsakyti
QUOTE (Meisy @ 2004 10 05, 18:49)
tikrai i tetuka panasi smile.gif is lupyciu tai tikra kopija... grazuolyte auga

nu dabar abu sugriuve lovoj miega-vienodi,tik vienas labai didelis, o kita mazuliuke laugh.gif
Atsakyti
kaip cia buvau tokia grazuole praleidus g.gif o ir vardelis koks idomus ir labai tinka sitai mazai mergytei wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazi mergyte. Ir kiek daug plaukuciu. Ar dar nenori slinkti. Mano mazajai tai jau baigia nuslinkti plaukeliai, kiti nauji auga.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
grazuolyte wub.gif uz tokiu pucuku tikrai norisi patampiti wink.gif
Tevelio tikra kopija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (žiogas @ 2004 10 05, 20:57)
Labai grazi mergyte. Ir kiek daug plaukuciu. Ar dar nenori slinkti. Mano mazajai tai jau baigia nuslinkti plaukeliai, kiti nauji auga.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

nu neslenka kol kas rolleyes.gif bus ilgakase laugh.gif
Atsakyti
Taip ir priklauso Gi į mamytės kasas pažiūrėkit... wink.gif Kaip mažajai princesei atsilikt?.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 10 04, 15:32)
vis noriu idet vyro ,kai buvo mazas,fotke...nu zinokit tip top Mijonzas i tetusi panasi doh.gif laugh.gif ne mano vaikas,ne mano....vyras pagimde nuo kitos laugh.gif laugh.gif

LABAI faina mergyte wub.gif
Mano sunaitelis irgi tevelio kopija, zinai kaip sako, vyrai zino tik 50 ant 50 % kad tai ju vaikas, tai pas mus atvirksciai laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Chilli, maniske ir gryna tevelis, sako, kad jei mergaite i teveli, jei berniukas i mama, tai va visi sako, kad ne mano mergaite, turbut irgi nuo kitos pagimde laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
na ka,atsinaujino siek tiek.. smile.gif

vakar mano mamytes atejo sveikinti Poviliukas su teveliais.. wub.gif

mamyte su Povileliu ant ranku
Atsakyti
apsikeitem mamytem:

ana+Mija Povilelis+Chilli laugh.gif
Atsakyti
-eeeee,klausyk,Povileli, nebandai issinest mano simtakojooo...

Atsakyti