Įkraunama...
Įkraunama...

Chilli Mija

QUOTE (Chilli @ 2004 10 10, 09:07)
apsikeitem mamytem:

ana+Mija Povilelis+Chilli laugh.gif

Ar ilgam pasimainet? laugh.gif

O ten kartais ne viskrelio viskrelis kabo? smile.gif
Atsakyti
siai nuotraukytei labiausiai tiktu vieno straipsnio pavadinimas "vienturtelis drakoniukas"...cia zvilgsnis pamacius plakama misinuko buteliuka laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 10 10, 10:09)

O ten kartais ne viskrelio viskrelis kabo? smile.gif

nea,cia Mijuko simtakojis,tik viksrelis pas mus dare kazkada fotosesija ir ji pavadino viksreliu sad.gif
Atsakyti
"rankyciu-peduciu" bumas - mano beveik 4 menesiu pedute smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 10 10, 09:15)
"rankyciu-peduciu" bumas - mano beveik 4 menesiu pedute smile.gif

A jau didele, ar cia tik nuotraukoj taip atdrodo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 10 10, 10:19)
A jau didele, ar cia tik nuotraukoj taip atdrodo? smile.gif

pas ja pedutes ilgos jau nuo gimimo smile.gif gal bus auksta kaip tevelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 10 10, 10:11)
siai nuotraukytei labiausiai tiktu vieno straipsnio pavadinimas "vienturtelis drakoniukas"...cia zvilgsnis pamacius plakama misinuko buteliuka laugh.gif laugh.gif

Sioje nuotraukyteje labai panasi i SB suneli kaip dvynukai atrodytu kartu tikriausiai g.gifsmile.gif
Atsakyti
Kur jau ten... wink.gif Dominyas deveik " basas" lyginant su Mijutės kasom... tongue.gif Gal tik kadra ne taip pagavom... g.gif
Atsakyti
man ji irgi i berniuka panasi smile.gif bet as mazyte irgi buvau grynas berniukas laugh.gif
Atsakyti
thumbup.gif geras ten kur su kirminiuku thumbup.gif auga oi kaip auga Mija wink.gif
Atsakyti
Berniukas,berniukas... Gaila kad cia garso "netransliuoja" bo tada tikrai nieks Mijuko berniuku nepavadintu... wink.gif Oi kaip Povilas nutilsta ir pastatomas vieton,kai tik "zmonele prabyla"... tongue.gif Akys toookios placios pasidaro... blink.gif tongue.gif Kiek ten , uosvienyt, sakei decibelu gaunas...wink.gif
Atsakyti
fainos fotkes thumbup.gif
bis.gif bis.gif bis.gif Sveikinam Mijos mamyte su praejusiu gimtadieniu ir linkim visko po truputi bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti