Įkraunama...
Įkraunama...

Chilli Mija

Na jau gražuolė kaip 1 metų mergina
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 11 19, 18:23)
VA TAIP VA smile.gif

Kokia dicke jau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 08 30, 09:19)
issikakoju tik tokioj pozoj laugh.gif laugh.gif

Maniškė irgi būdavo tik tokioj pozoj išsikakoja tongue.gif
Atsakyti
Oj kaip seniai buvau pas Jumi, o jau kiek nauju fotkiu, o jau koks grozis Tavo panikes, labai paaugus wub.gif Tai kada Deimantele susipazins su Mijute? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 11 22, 16:44)
Oj kaip seniai buvau pas Jumi, o jau kiek nauju fotkiu, o jau koks grozis Tavo panikes, labai paaugus wub.gif Tai kada Deimantele susipazins su Mijute? rolleyes.gif

turbut tik orams atsilus sad.gif nes vis ligu neatsikratom g.gif o su manim Deimantele nenori susipazint? rolleyes.gif laugh.gif

na ka,vel atsinaujinam...Parodysiu viena momenta kaip kaimynu berniukas (1,5metuku) maitino mano mazaja thumbup.gif
Atsakyti
Ziurekit ir pavydekit - turiu supynes ir megstu suptis rolleyes.gif o kokie mano eskimo batai thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 11 22, 15:51)
turbut tik orams atsilus sad.gif nes vis ligu neatsikratom g.gif o su manim Deimantele nenori susipazint? rolleyes.gif laugh.gif

Na zinoma nori ir su Tavim laugh.gif Tai lauksim geresniu oru smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 11 22, 15:54)
Ziurekit ir pavydekit - turiu supynes ir megstu suptis rolleyes.gif o kokie mano eskimo batai thumbup.gif laugh.gif

nu shakes, sedi ir laikosi kuo puikiausiai isitverus supyniu laugh.gif Ar tiki, kad shitas mazhas zmogelis kazkada sedejo tavo pilvuke? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Eos @ 2004 11 22, 17:11)
nu shakes, sedi ir laikosi kuo puikiausiai isitverus supyniu laugh.gif Ar tiki, kad shitas mazhas zmogelis kazkada sedejo tavo pilvuke? laugh.gif

va,va,as jos laiks nuo laiko paklausiu-klausyk,ir kaip as tave pagimdziau? g.gif laugh.gif
Atsakyti
as jau ciulpiu duoniukus rolleyes.gif niam
Atsakyti
..ir su niekuo nesidalinu tongue.gif
Atsakyti
KĄ IR PEPRIDURSI rolleyes.gif wub.gif NUOTRAUKOS KALBA PAČIOS UŽ SAVE thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti