Įkraunama...
Įkraunama...

Chilli Mija

QUOTE (Chilli @ 2004 11 22, 15:51)

na ka,vel atsinaujinam...Parodysiu viena momenta kaip kaimynu berniukas (1,5metuku) maitino mano mazaja thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif O tas kaimynų berniukas ne Lukas? wink.gif Kokie žmonės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (nikute @ 2004 11 25, 00:42)
QUOTE (Chilli @ 2004 11 22, 15:51)

na ka,vel atsinaujinam...Parodysiu viena momenta kaip kaimynu berniukas (1,5metuku) maitino mano mazaja thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif O tas kaimynų berniukas ne Lukas? wink.gif Kokie žmonės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Joo clap.gif clap.gif Kleojos Lukutis wub.gif kaip fainai jis mano mazajai sako "Eeee, Pupa" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 11 24, 13:33)
..ir su niekuo nesidalinu tongue.gif

Niu Mija,niu abžora... blink.gif Nebūčiau pagalvojus... tongue.gif Gi kažkad net košę Povilui davei.. O daba... sad.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 11 22, 13:54)
Ziurekit ir pavydekit - turiu supynes ir megstu suptis rolleyes.gif o kokie mano eskimo batai thumbup.gif laugh.gif

ogogo kokia jau didele blink.gif kaip laikas greitai bega tongue.gif
Labai grazi mergaite auga wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tokia grazute!!! clap.gif Ir taip gerai jau sedi!!! clap.gif Maniske, tai tik dabar pradejo taip gerai sedeti... g.gif
Atsakyti
Kadangi laikinai vaikas liko naslaitelis,be mamytes, tai ismoko ir pati pavalgyti..
Atsakyti
-Mamyte, ziurek - migdausi wub.gif
Atsakyti
user posted image
NIU KAIP MAN ČIA GRAŽU wub.gif TOKIA ŠILTA NUOTRAUKYTĖ wub.gif
Atsakyti
user posted imageNUOŠIRDŪS SVEIKINIMAI VESTUVIŲ METINIŲ PROGAuser posted image
Atsakyti
didelis dekui wub.gif
o ta nuotraukyte mane tik pravirkdo kiek i ja paziuriu... Visa savaite as atskirta nuo vaiko turiu buti per tuos mokslus, tai jau taip pasiilgau per kelias dienas...o va gavau nuotraukyte,tai ir apsiblioviau... sad.gif
Atsakyti
Na va kaip tata gerai su dukryte susitvarko, shaunuolis thumbup.gif Chilli, neliudek, jau pora dienu praejo ir vis maziau lieka iki susitikimo su Mijuku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Eos @ 2004 11 29, 16:26)
Na va kaip tata gerai su dukryte susitvarko, shaunuolis thumbup.gif Chilli, neliudek, jau pora dienu praejo ir vis maziau lieka iki susitikimo su Mijuku rolleyes.gif

ai,puikiai tvarkosi tas tata su vaiku-ir ismaudo,ir pamaitina,pamigdo,net i lauka isveza,ko as nesugebu padaryt doh.gif
Atsakyti