Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 02 17, 09:56)
Zakiene, siaip Italiski batai visada atitinka dydy, kiek pirkau tai tiko visi batai. 4u.gif

Kiek pirkdavau Dolitoje, tai beveik visų 8 dydį, o pas draugę patavausi Apepazza 7 dydį, tai norėtųsi 7,5, o 8 žiauriai dideli. Vic irgi didInti, nepamenu kokį patavausi dydį, bet pardavėjas sakė, kad didinti doh.gif
Kokį dydį imi ir kokį nešioji cm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 17 vasario 2013 - 11:31
Merginos,

Reikia Jusu pagalbos. Gal kas galite patarti koki reiktu pirkti vyrisku kelniu dydi is AX, jei vyras iprastai nesioja 34W/34L , tai koki dydi reiktu imti is AX?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Breath @ 2013 02 16, 23:45)
As ten irgi nemoku ieskot  biggrin.gif

Tai prafiltruokit pagal tai ko ieskot,pavyzdziui ivedus dydi jau kiek sumazeja,dar kategorija ,mane visada dazniausiai auliniai domina biggrin.gif Ir telieka kokia 15 psl rolleyes.gif
Man yoox finiausia batu parduotuve wub.gif

GODUKXIUK ,pasirodyk ka radai,i az imesk.Radau vienus nerealius bet brangus ir kulnas aukstas labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 02 17, 11:18)
Kiek pirkdavau Dolitoje, tai beveik visų 8 dydį, o pas draugę patavausi Apepazza 7 dydį, tai norėtųsi 7,5, o 8 žiauriai dideli. Vic irgi didInti, nepamenu kokį patavausi dydį, bet pardavėjas sakė, kad didinti  doh.gif
Kokį dydį imi ir kokį nešioji cm?

Na mano peda -24 cm, as perku Italiskus 7 .Nebent prie bato parasyta kad dididti buna, tada jau kitas reikalas.
Nu turiu Vic Matie pirktus Dolitoje, ir dabar va gavau nu man atitiko dydis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2013 02 17, 12:11)
Kaip jums siandienos deal is modnique?:

http://www.modnique......orId=Two tone

man grazu, as megeja drugeliu, noriu 2 tokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2013 02 17, 12:48)
man grazu, as megeja drugeliu, noriu 2 tokiu ax.gif

super, man patinka noriu 2vnt. biggrin.gif Tik idomu ar nupirks , vakar nebeliko aprankiu verysad.gif
Atsakyti
http://webwarper.net...ductId=12847803
koki dydi atitinka? g.gif gal kas galetu pakuomentuoti? ax.gif
Atsakyti
Fabiana, dideliausias ačiū už jcrew 4u.gif yahoo.gif
Atsakyti
Jungiuos prie padėkų Fabukui už JCREW aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 02 17, 14:26)
Jungiuos prie padėkų Fabukui už JCREW aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

Aš irgi aciuks.gif oro_buckis.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 17 vasario 2013 - 14:59
Klaipedietes , esu namie laukiu skambuciu 4u.gif
Atsakyti