Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergaitės, ar jau visi skaičiukai? Ar jau galime tuštinti sąskaitas ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mergaites reikia pagalbos
Koki dydi imti siu vyrisku crocsu http://www.crocs.com...cgid=outlet-men jei nesioja 44 eur dydi? Ir ar jie silti musu ziemai, gal kurios vyriskis turi?
Atsakyti
QUOTE(Fillas @ 2013 02 17, 11:58)
Mergaitės, ar jau visi skaičiukai? Ar jau galime tuštinti sąskaitas ax.gif

jau visi 4u.gif
Atsakyti
mergaites,kaip su Diesel batu dydziais? domina basutes.
Nesioju US 7 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trepsiuss @ 2013 02 17, 18:22)
Dėkoju mergytės už visa kalna gėrybių wub.gif Loren atskiras ACIU mirksiukas.gif
PAJAR nuostabūs wub.gif  thumbup.gif JUICY kelnytes ir RL batukai  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip faina,dar ir panesiosi wub.gif thumbup.gif As kailiniu baciuku savo nusiaut nenoriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 02 17, 19:44)
aciu Trepsiuk, tiko PAJAR dydis?  rolleyes.gif

Tiko.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gaila labai butu jai butu buve mazi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jottauute @ 2013 02 17, 20:20)
Kaip faina,dar ir panesiosi wub.gif  thumbup.gif As kailiniu baciuku savo nusiaut nenoriu wub.gif

drinks_cheers.gif Labai dailus batukai wub.gif Tokie iskirtiniai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Manau spesiu ir pranesiot bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Trepsiuss @ 2013 02 17, 19:22)
Tiko....  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Gaila labai butu jai butu buve mazi doh.gif

Ziauriai ziauriai grazus, o kailiukas blizga, tokie prabangus atrodo, nu vienu zodziu superiniai. wub.gif

Sakiau kad bus geri, nes man klapsejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 02 17, 20:25)
Ziauriai ziauriai grazus, o kailiukas blizga, tokie prabangus atrodo, nu vienu zodziu superiniai. wub.gif
Sakiau kad bus geri, nes man klapsejo. smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rudaplauke, ar dar turite Saks 10 proc. koduka? O gal Sephoros nuolaidele turit ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pura @ 2013 02 17, 18:22)
mergaites,o kokia kokybe tu  modnique juvelyrikos gaminiu?

Esu gavus vienus auskariukus, man patiko, neturiu priekaistu 4u.gif kazkada draugei dovanu pirkau irgi auskarus, viskas buvo kokybiska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pura @ 2013 02 17, 18:22)
mergaites,o kokia kokybe tu  modnique juvelyrikos gaminiu?

tikrai nieko gero, piguciai tokie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trepsiuss @ 2013 02 17, 12:22)
Tiko....  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Gaila labai butu jai butu buve mazi doh.gif

thumbup.gif
QUOTE(linamoc @ 2013 02 17, 12:39)
Rudaplauke, ar dar turite Saks 10 proc. koduka? O gal Sephoros nuolaidele turit  ax.gif ?

saks koduka turim, laukiam prisijungianciu, sephoros neturim koduko ax.gif
Atsakyti