Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

nieko nesuprantu g.gif tai kodel mano draugui sake, kad jam vit D negalima???
dar va jam dabar pirkau calci, specialiai perklausiau del vit D, sako, jo, pirko be sio vitamino
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 03 06, 17:32)
nieko nesuprantu  g.gif  tai kodel mano draugui sake, kad jam vit D negalima???
dar va jam dabar pirkau calci, specialiai perklausiau del vit D, sako, jo, pirko be sio vitamino

O kodėl draugui negalima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2013 03 06, 17:53)
O kodėl draugui negalima?  g.gif

tai vat del to Krono ir negalima... g.gif tik as nepamenu, ar jam pasake, kad isvis negalima, ar tik kai bioterapija leist pradejo...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 03 06, 18:05)
tai vat del to Krono ir negalima...  g.gif tik as nepamenu, ar jam pasake, kad isvis negalima, ar tik kai bioterapija leist pradejo...

g.gif Įdomiai... šiaip su tyrimų atsakymais man reikės eiti pas šeimos gydytoją, bet dabar galvoju, gal skambinti Kiudeliui, ar palaukti kol važiuosiu į Kauną infliksimabui ir užversti klausimais vargšą rezidentą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2013 03 06, 17:07)
Šiaip neblogai, OK ramus, tik peršalimai vis kabinasi. 2 dienos universitete - 2 savaitės namie gydausi. Iš pradžių galvojau, gal čia dėl to, kad vaistai slopina imuninę sistemą, bet dabar ir vit. D trūkumas bus prisidėjęs. smile.gif

Kraujas imamas iš venos. smile.gif

Kaip pačiai sekasi? smile.gif

Man irgi viskas neblogai, tfu tfu tfu biggrin.gif Geriu SALOFALKA po 2 tab. du kart dienoje.
Siaip ir as sia ziema taip keistai 2 kartus angina sirgau, ko anksciau niekada nebudavo. Turbut irgi imunitetas nusimuses g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2013 03 06, 20:38)
Man irgi viskas neblogai, tfu tfu tfu biggrin.gif Geriu SALOFALKA po 2 tab. du kart dienoje.
Siaip ir as sia ziema taip keistai 2 kartus angina sirgau, ko anksciau niekada nebudavo. Turbut irgi imunitetas nusimuses g.gif

zinokit, sia ziema visi serga, ir ne po karta, as va dabar 2 karta bronchita gydausi, nors jokiu imunosupresantu nevartoju...
Atsakyti
Sveikos merginos,

Reikia Jusu patarimo.

Isvykau ilgu atostogu ir prasidejo bedos su viduriais. Iseinu i tualeta su gleivemis bei krauju,nuolat pucia pilva ,uzeina jausmas,kad reikia i tualeta,o ten tik oras,isskyros ir kraujas. Buvau apsilankiusi pas proktologa,paskaiciau atsiliepimus ,kad geras,turintis patirties daktaras,bet man sunkiai sekesi susikalbeti. Apziurejo,padare tyrima ir pasake,kad man viskas gerai,israse miltelius kurie laisvina vidurius.Nebezinau,darosi neramu,simptomai nepraeina,viskas jau tesiasi virs menesio,kartais pradedu jausti silpnuma,gal delto,kad kraujo netenku? Ar gali man buti kolitas? Beja,nelabai prisiziuriu maista,ar maistas turi labai didele itaka?. Labai lauksiu patarimu.
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2013 03 07, 01:29)
Sveikos merginos,

Apziurejo,padare tyrima ir pasake,kad man viskas gerai,

Sveika

labai svarbu koki tyrima tau padare, ar tikrai kolonoskopija??? nes jei tikrai ja ir nieko nerado, tada matyt beda ne zarnyne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 03 07, 02:43)
Sveika

labai svarbu koki tyrima tau padare, ar tikrai kolonoskopija??? nes jei tikrai ja ir nieko nerado, tada matyt beda ne zarnyne... g.gif

Taip taip kolonoskopija... as isvis nieko nezinojau apie si tyrima,nuejau,kad zvakuciu israsytu ir pakonsultuotu,o papuoliau tyrimui smile.gif tai butu tikrai mates ta kolita?nes pozymiai mano labai sutampa
Papildyta:
Ar gali buti hemorojus?
Nesuprantu,kad daktaras nieko nepasake,nemanau,kad normalu tiek ilgai kraujuoti.Lucero,skaitau dabar visa tema kas jums buvo nutike smile.gif
Atsakyti
AS KAZKAIP ABEJOJU AR TIKRAI TAU TA TYRIMA DARE, NES JUK PRIES JI TURI GERT TA TRIJU LITRU GERIMA, BUTI NEVALGIUSI....

jei butu tik hemarojus, butu ir ta pasake, butu pasake, kad hemarojus, ar sake ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 03 07, 02:58)
AS KAZKAIP ABEJOJU AR TIKRAI TAU TA TYRIMA DARE, NES JUK PRIES JI TURI GERT TA TRIJU LITRU GERIMA, BUTI NEVALGIUSI....

jei butu tik hemarojus, butu ir ta pasake, butu pasake, kad hemarojus, ar sake ? g.gif

Gal jie cia ispanijoje negeria triju litru gerimo,man pastate klizmute,o poto kiso zarna...tyrimas tikrai tas,nes po jo visa vakara negalejau atsigauti... smile.gif

Apie hemaroju kazka uzsimine,bet sako viskas tau gerai... bet kaip gali buti gerai,jei nera gerai. Pastebejau pati kad kazkas darosi panasaus i hemaroju,bet ar gali tada taip daznai pusti pilva ir buti tos gleives su krauju? Maniau ,kad kai hemorojus turi skaudeti.Man neskauda.
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2013 03 07, 00:29)
Sveikos merginos,

Reikia Jusu patarimo.

O biopsiją darė tyrimo metu? Šiaip kolonoskopijai atlikti geriamas skystis efektyviau išvalo žarnyną negu klizma, nes klizma tiek nepasiekia. Tikrai kolonoskopija, o ne rektoskopija? g.gif

Maistas gali turėti įtakos, reiktų švelnų, neriebų, neaštrų,virtą/troškintą maistą valgyti, gal padės.

O koks hemoglobinas? Ar gausus kraujavimas iš žarnyno?
Atsakyti