Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(buzialis @ 2013 04 05, 19:29)
Nėra čia rėmisija. Tiesiog Vilniuje padarius kolonoskopija sakė yra pseudopolopų, dar kažko tai, atseit gydimas imuranu 2 metus neduoda jokios naudos tai pasiūlė daryt kolektomija. Kalbėjau su daktarų kuris buvo grįžės ka tik iš amerikos, pilnas optimizmo. Atseit man reiketu dvieju operacijų ir viskas bus gerai, nereikės nei vaistu nieko. Aš tokia naivi vos ir nesutikau. Vilniuje nesutiko net bandyt su infliximabu. Gerai, pasiskaitinėjau kuom čia kvepia ir dar nuvažiavau pas Kiudelį. Va jis man ir atvėrė akis. Sako tu ka, spėsi dar smile.gif Va jau du metus pas ji tas pats gydimas, dariau paskutinę kolonoskopija ir 20 cm žarnos yra sugijusi. Dabar vartoju klizmutes solofalko išvis stebuklingai suveikė (tfu tfu tfu)+3 tabl. Imurano ir 2 solofalko.  4u.gif  Ir  šiuo metų ner nei kraujavimo, nei gleivių.

ujej... unsure.gif man tai visokie zodziai su priesaga -tomija siauba kelia... visada spes dar ka nors ispjaut... tiem amerikonam tik kad kokius tyrimus ant ko nors atlikt.. buziali, laikykis, nepasiduok provokacijoms, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2013 04 05, 20:40)
Tai nemazai tu vaistuku per para gaunasi. O salutinio poveikio nesijaucia nuo ju?
Zinoma, jei gydymas vaistais padeda, tai geriau vengti tu operaciju...Ta padaryti visada turbut suspesime unsure.gif
Beje, o kiek metu jau sergate?

Sergu jau 10 metų smile.gif Šalutinių jokiu nejaučių kaip ir .
Mamulioka tai kad stengiuos nepasiduot 4u.gif Gero savaitgalio visiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzialis: 05 balandžio 2013 - 21:01
Aprimusi tema.Kaip jaučiatės ? 4u.gif
Atsakyti
Mes tai nelabai :-( iskart po bioterapijos kazkoks paumejimas atsitiko :-( tikiuos, kitiems geriau 4u.gif
Atsakyti
Man tikriausiai Salofalk klizmutes padeda, pagerejimas dabar. Kadangi ši liga man nesenai diagnozuota tai jausmas toks, kad sirgau , išsigydziau ir daugiau nebepasikartos... Turbut retai taip buna :-(
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2013 05 03, 21:14)
Man tikriausiai Salofalk klizmutes padeda, pagerejimas dabar. Kadangi ši liga man nesenai diagnozuota tai jausmas toks, kad sirgau , išsigydziau ir daugiau nebepasikartos... Turbut retai taip buna :-(

Sveiki,
labai nenoriu pripažinti.... bet tenka jungtis į jūsų būrį. Kol kas dar su tuo susitaikyti labai sunku.
Pirma kart man irgi padėjo kažkokie vaistai ir viskas pasikartojo po metų - įtemptas laikotarpis, nervai, nedamiegotos naktys ir pan. Ir su WC draugauju jau beveik metai. Dariausi kolonoskopiją ir nustatė opinį proktitą.
Perskaičiau forumą nuo 2010 m. ir labai nusivyliau....
Niekas nepasakoja apie alternatyvą vaistams, kas ką išbandė (išskyrus špinatų ir saulėgrąžų dietą). Skaičiau, kad Agneta atrodo skaito dau užsienio naujienų - KODĖL NIEKS APIE TAI NERAŠO!!!!!
Skaičiau Bolotovo knygą apie sėkmingą kolito gydymą išrūgų ir ugniažolės gira. Ir daugiau ten visokių rekomendacijų yra.
Man plaukai šiaušiasi skaitant kokiais kiekiais jus vaistus vartojat...
Pasidalinkite prašau ar kas nors bandė alternatyvas. Pasigedau ir gerų gastroenterologų sąrašo kad ir Vilniuje ar visi važiuoja į Kauną??
Gal kas nors kreipėsi į mūsų žolininkes, kurios net nuo vėžio atranda žolių... O gal tokie alternatyvų ieškotojai kur nors kitur renkasi (sorry, nieko nenorėjau įžeisti)?
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2013 05 03, 21:03)
Aprimusi tema.Kaip jaučiatės ? 4u.gif

Tfu tfu tfu, bet gerai. Buvau peršalusi su aukšta temperatūra pora kartų, abu kartus kraujo pasirodė po to, bet praėjo savaime, užteko keletos dienų lovos režimo. smile.gif

Šita liga taip nepraeina, bet ją galima suvaldyti. smile.gif Ir linkiu, kad remisija daug metų truktų. smile.gif

Mamulioka kaip čia taip... Laikykitės. 4u.gif Gal draugui biologinė terapija netinka?

Rubkyte man atrodo, kad dauguma čia, šitam forume berašančių, gydosi tradicinės medicinos siūlomais vaistais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2013 05 05, 18:50)

Mamulioka kaip čia taip... Laikykitės.  4u.gif  Gal draugui biologinė terapija netinka?

Rubkyte man atrodo, kad dauguma čia, šitam forume berašančių, gydosi tradicinės medicinos siūlomais vaistais. smile.gif

atrodo, tinka, bet vat tokiu momentu kartais buna... praejo gal tik savaite po bio, i vat tau... na bet nenuleidziam ranku smile.gif dekui uz palaikyma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubkyte @ 2013 05 04, 22:51)
Sveiki,
labai nenoriu pripažinti.... bet tenka jungtis į jūsų būrį. Kol kas dar su tuo susitaikyti labai sunku.
Pirma kart man irgi padėjo kažkokie vaistai ir viskas pasikartojo po metų - įtemptas laikotarpis, nervai, nedamiegotos naktys ir pan. Ir su WC draugauju jau beveik metai. Dariausi kolonoskopiją ir nustatė opinį proktitą.
Perskaičiau forumą nuo 2010 m. ir labai nusivyliau....
Niekas nepasakoja apie alternatyvą vaistams, kas ką išbandė (išskyrus špinatų ir saulėgrąžų dietą). Skaičiau, kad Agneta atrodo skaito dau užsienio naujienų - KODĖL NIEKS APIE TAI NERAŠO!!!!!
Skaičiau Bolotovo knygą apie sėkmingą kolito gydymą išrūgų ir ugniažolės gira. Ir daugiau ten visokių rekomendacijų yra.
Man plaukai šiaušiasi skaitant kokiais kiekiais jus vaistus vartojat...
Pasidalinkite prašau ar kas nors bandė alternatyvas. Pasigedau ir gerų gastroenterologų sąrašo kad ir Vilniuje ar visi važiuoja į Kauną??
Gal kas nors kreipėsi į mūsų žolininkes, kurios net nuo vėžio atranda žolių... O gal tokie alternatyvų ieškotojai kur nors kitur renkasi (sorry, nieko nenorėjau įžeisti)?

Labas,
paskaitykit dar senesnes temas, rašė viena moteris, kad jau ilgai vaistų jokių nevartoja, tik laikosi dietos ir dar kažkokiom natūraliom priemonėm gydosi. Nick'as jos berods rututulė.
Man irgi nustatytas opinis proktitas. Kai sužinojau diagnozę visas senas temas perskaičiau. Man pačiai nelabai sekas be vaistų apsieit, bet džiaugiuosi, kad užtenka salofalk žvakučių ir tai ne kasdien. Šiek tiek trūksta valios dietos laikytis smile.gif, bet pastebėjau, kad nustojus valgyt visokias nesąmones ir renkantis daugiau ekologiškai užaugintų produktų paūmėjimų rečiau pasitaiko. Reiks vėl pasiskaityt ir bandyt gydytis be vaistų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilith: 05 gegužės 2013 - 23:57
Sveikutes,
ar matete straipsni Lietuvos ryte apie musu liga?
http://www.lrytas.lt...me-svajoniu.htm
Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2013 05 06, 08:08)
Sveikutes,
ar matete straipsni Lietuvos ryte apie musu liga?
http://www.lrytas.lt...me-svajoniu.htm

Sveiki, ačiū už nuorodą. Suteikia sakyčiau stiprybės, optimizmo tokie straipsniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2013 05 06, 13:50)
Sveiki, ačiū už nuorodą. Suteikia sakyčiau stiprybės, optimizmo tokie straipsniai  4u.gif

Na taip, smagu skaityti, kad zmones turi jegu ir pilni optimizmo kovojant su sia liga 4u.gif
Mane tik gasdina, kad jau kelinta karta skaitau, kad sergant sia liga, turiu omenyje Krona, aprasomi kazkokie didziuliai skausmai-spazmai. Nieko tokio nebuvo dar pas mane, bet jau darosi nejauku g.gif
Ziuriu, sena forumiete LaiLa25, skaito sia tema smile.gif Kadangi susirgus teko perskaityti visas temas nuo pat pradziu,tai labai gerai prisimenu jus 4u.gif
Kaip jusu sveikatele siandien?
Atsakyti