Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(deiwas @ 2013 04 03, 15:48)
Aisku, na man jusu situacija butu labai tinkama. O pirmai konsultacijai susitikote taip pat Klinikose? Kaip pakliut pas ji i pacientus? Pasipraset buti gydoma ar tiesiog jis pasiule ir likot pas ji? Labai daug klausimu, bet labai knieti suzinot ir pakliut i geras rankas ilgalaikiam gydymui biggrin.gif

Aš patekau pas Kiudelį, nes man jį rekomendavo Krono ir opinio kolito draugijos vadovas, kuomet kreipiausi į jį su prašymu parekomenduoti gerą gastroenterologą turintį patirties su šiomis logimis. Jis ir susitarė dėl konsultacijos.
Atsakyti
QUOTE(pegutee @ 2013 04 03, 22:13)
As pas Kiudeli patekau kai Alytuje man bande surasti del ko kraujuoju metus,tada nebesugalvojo daugiau ligu ir dave siuntima i Kauno klinikas. Tuomet kaimyne mano pasake kad labai geras spec.  Kiudelis,susiradau jo numeri ir paskambinau,paaiskinau situacija kad kraujuoju metai niekas neranda nieko, turiu siuntima bet ar galeciau atvykti pas jus kad man padetumete.Ir viskas taip tapau jo pacijente iki kol neisvykau gyventi i Anglija smile.gif
Papildyta:
Sergu apie 4 metus taciau niekada nesilaikiau jokiu dietu,cia labai individualu. Jei jus senai sergate turetumete jausti savo organizma kaip jis reaguoja i kekviena produkta

Man nustate pries pora savaiciu, dar nejauciu kaip organizmas reaguoja i maista sad.gif paskyre gydymą salofalku ir liepė prisiziureti maistą...
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2013 04 04, 12:42)
Man nustate pries pora savaiciu, dar nejauciu kaip organizmas reaguoja i maista sad.gif paskyre gydymą salofalku ir liepė prisiziureti maistą...

Tuomet gal geriausia būtų vengti rūkytų, keptų, aštrių patiekalų. Ir kaip Jums su pienu, ar toleruojate juos?
Atsakyti
QUOTE(deiwas @ 2013 04 03, 19:55)
Tik kartą į metus? blink.gif Kodėl taip retai? Ar jūs dar pasikonsultuojat telefonu ar paštu? Na čia nuo būklės priklauso žinoma... Aš tai įpratęs keliskart per metus važiuoti pas gydytoją, na bet kai reikia koreguot gydymą... schmoll.gif

Retai del to, kad bulke stabili nera pablogejimo, butu blogai iskarto imciau siuntyma ir vaziuociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2013 04 04, 21:46)
Retai del to, kad bulke stabili nera pablogejimo, butu blogai iskarto imciau siuntyma ir vaziuociau smile.gif

Na tai saunu thumbup.gif , dziaugiuosi uz jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiwas: 04 balandžio 2013 - 21:55
QUOTE(buzialis @ 2013 04 04, 21:46)

O taip jums ta visu laukiama ilgalaike remisija? smile.gif
Kiek laiko jau? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.... sad.gif siandien suzinojau kad man kolonoskopija atliko tik iki desinkaulio, kaip suprantu iki desinio sonkaulio kazkur.... ir tyrimo metu to net nepasake.... sad.gif tiesiog parase kad netoleravau tyrimo, nu taip as rekiau, nes man skaudejo, bet jie neturejo teises nepadaryti tyrimo iki galo... ziauriai nusivyliau... sad.gif nors daktaras ramino ir sako kad jei iki desinkaulio nieko neradom tai sako ziauriai mazai sansu kad ten desinej puseje kazkas butu....
tai va, pasirodo tyrimo metu geriau nerekti kaip beskaudetu.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 05 balandžio 2013 - 17:30
QUOTE(Lucero @ 2013 04 05, 17:29)
Sveikutes.... sad.gif siandien suzinojau kad man kolonoskopija atliko tik iki desinkaulio, kaip suprantu iki desinio sonkaulio kazkur.... ir tyrimo metu to net nepasake.... sad.gif tiesiog parase kad netoleravau tyrimo, nu taip as rekiau, nes man skaudejo, bet jie neturejo teises nepadaryti tyrimo iki galo... ziauriai nusivyliau... sad.gif  nors daktaras ramino ir sako kad jei iki desinkaulio nieko neradom tai sako ziauriai mazai sansu kad ten desinej puseje kazkas butu....
tai va, pasirodo tyrimo metu geriau nerekti kaip beskaudetu.......

Nu jooo, kazkaip tau su tais tyrimais nesiseka unsure.gif Tada gerei ta tirpala, nors realiai jo turbut ir nereikejo, dabar irgi....Bet gal is tikruju ten viskas OK tavo zarnyne? O kokie simptomai pas tave? Ar gydymas paskirtas?
Atsakyti
tai jau tikrai kad nesiseka......... tikrai negersiu to gerimo trecia kart ir sito kosmaro nekentesiu.... dar jauna esu, net pats gydytojas sake jokiu budu - nebent po metu jei niekas negeres.
nu man viska nurase hemarojui ir tiek. zvakutes paskirtos ir dieta.
pagrinde mane kamuoja pakraujavimai. kaip sako nuo kietu viduriu
buvo kelis kart ir gleiviu, bet pastebejau kad ju buna tik nesamoniu privalgiusi saldumynu visokiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 05 balandžio 2013 - 17:44
QUOTE(Lucero @ 2013 04 05, 17:42)
tai jau tikrai kad nesiseka......... tikrai negersiu  to gerimo trecia kart ir sito kosmaro nekentesiu.... dar jauna esu, net pats gydytojas sake jokiu budu - nebent po metu jei niekas negeres.
nu man viska nurase hemarojui ir tiek. zvakutes paskirtos ir dieta.
pagrinde mane kamuoja pakraujavimai. kaip sako nuo kietu viduriu
buvo kelis kart ir gleiviu, bet pastebejau kad ju buna tik nesamoniu privalgiusi saldumynu visokiu

Na tai ir nesuk sau galvos tuomet 4u.gif Pabandyk atsisakyti produktu, kurie tau netinka ir tiesiog stebek savo organizma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2013 04 05, 15:44)
O taip jums ta visu laukiama ilgalaike remisija? smile.gif
Kiek laiko jau? ax.gif

Nėra čia rėmisija. Tiesiog Vilniuje padarius kolonoskopija sakė yra pseudopolopų, dar kažko tai, atseit gydimas imuranu 2 metus neduoda jokios naudos tai pasiūlė daryt kolektomija. Kalbėjau su daktarų kuris buvo grįžės ka tik iš amerikos, pilnas optimizmo. Atseit man reiketu dvieju operacijų ir viskas bus gerai, nereikės nei vaistu nieko. Aš tokia naivi vos ir nesutikau. Vilniuje nesutiko net bandyt su infliximabu. Gerai, pasiskaitinėjau kuom čia kvepia ir dar nuvažiavau pas Kiudelį. Va jis man ir atvėrė akis. Sako tu ka, spėsi dar smile.gif Va jau du metus pas ji tas pats gydimas, dariau paskutinę kolonoskopija ir 20 cm žarnos yra sugijusi. Dabar vartoju klizmutes solofalko išvis stebuklingai suveikė (tfu tfu tfu)+3 tabl. Imurano ir 2 solofalko. 4u.gif Ir šiuo metų ner nei kraujavimo, nei gleivių.
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2013 04 05, 19:29)
Nėra čia rėmisija. Tiesiog Vilniuje padarius kolonoskopija sakė yra pseudopolopų, dar kažko tai, atseit gydimas imuranu 2 metus neduoda jokios naudos tai pasiūlė daryt kolektomija. Kalbėjau su daktarų kuris buvo grįžės ka tik iš amerikos, pilnas optimizmo. Atseit man reiketu dvieju operacijų ir viskas bus gerai, nereikės nei vaistu nieko. Aš tokia naivi vos ir nesutikau. Vilniuje nesutiko net bandyt su infliximabu. Gerai, pasiskaitinėjau kuom čia kvepia ir dar nuvažiavau pas Kiudelį. Va jis man ir atvėrė akis. Sako tu ka, spėsi dar smile.gif Va jau du metus pas ji tas pats gydimas, dariau paskutinę kolonoskopija ir 20 cm žarnos yra sugijusi. Dabar vartoju klizmutes solofalko išvis stebuklingai suveikė (tfu tfu tfu)+3 tabl. Imurano ir 2 solofalko.  4u.gif  Ir  šiuo metų ner nei kraujavimo, nei gleivių.

Tai nemazai tu vaistuku per para gaunasi. O salutinio poveikio nesijaucia nuo ju?
Zinoma, jei gydymas vaistais padeda, tai geriau vengti tu operaciju...Ta padaryti visada turbut suspesime unsure.gif
Beje, o kiek metu jau sergate?
Atsakyti