Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(Colomba @ 2014 03 16, 22:56)
Man irgi kai paūmėjimas stipresnis, tai stipriau spazmuoja, po to kuo geryn, tuo spazmavimas mažyn.
Espumizanas manęs neveikia, aš kitus vaistus nuo pilvo pūtimo vartoju.
Beje, niekad negalvojot vaistų vartoti ir remisijos metu? Gal remisija ilgiau būtų ir valgyt įvairiau būtų galima.  g.gif

kada man buvo remisija tuos 9 men tai tikrai nevartojau vaistu,pagailejau skrandzio norejau atsipusti nuo vaistu,bet siaip tai kartais pribegdama isgeriu kai prisimenu,man 3 tabletes i diena siaip paskirtos per remisija dazniausiai 1tabletyte isgeriu...bet dazniausiai stengiuosi zolelemis,saulegrazomis...as dar nuo putimo vartoju simetigast jie stipresni ir pakanka vienos kapsulytes,dar meteospazmili geriu,o jus ka geriate,gal koki vaistuka kitoki,gal ir as ismeginciau tuomet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 03 16, 22:13)
kada man buvo remisija tuos 9 men tai tikrai nevartojau vaistu,pagailejau skrandzio norejau atsipusti nuo vaistu,bet siaip tai kartais pribegdama isgeriu kai prisimenu,man 3 tabletes i diena siaip paskirtos  per remisija dazniausiai 1tabletyte isgeriu...bet dazniausiai stengiuosi zolelemis,saulegrazomis...as dar nuo putimo vartoju simetigast jie stipresni ir pakanka vienos kapsulytes,dar meteospazmili geriu,o jus ka geriate,gal koki vaistuka kitoki,gal ir as ismeginciau tuomet ax.gif

Nup pūtimo meteospazmilį naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 03 16, 23:28)
Nup pūtimo meteospazmilį naudoju.

meteospazmilis man labiau nuo spazmu gelbsti,bet ir to reikia 2kapsuliu iskart,kitaip nepraeina.bet visai neblogas yra simetigast kapsulytes,jos stipresnes uz espumizana, ir beje pigesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 03 14, 20:28)
tai vat man dabar kai uzejo doh.gif nors skradziai i zeme lysk.kojos is namu negaliu iskelti,wc 20k.per diena lankomas.o skausmai,o spazmai,kaip per saremius,net prakaitas ispila.i burna nieko negaliu ideti ,dabar niekas man netinka,tik duona ir slapenka.apetito ir beveik nera,ne gana to dar dasidejo persalimas,tai is vis jauciuosi tragiskai.laukiu pagerjimo,bet taip jau apie 10d.kankinuosi.tikiuosi pageres,buna tokiu dienu blogu,nors net nezinau nuo ko taip,taip visada saugojuosi ka valgyt,bet....kaip pavargau as jau nuo visko verysad.gif vis taikykis vis derinkis viska,jau nebezinau ka reiskia normaliai gyventi,..... verysad.gif

po tokio vieno priepuolio atsiduriau ligoninej,nes negalejau iskentet skausmu,o daktarai kaip visada-mes nezinom kas issaukia skausma,palaike kelias valanda,sulasino nuskausminamuju ,idave stipriu nuskausminamuju ir kazkokiu vaistu nuo rugsciu ir opu skrandzio doh.gif nors man skrandzio niekada cia netyre.
isivaizduoju kaip jauties,tie skausmai varo is proto,man db kai buvo uzeje,tai numirt norejau,kad tik neskaudetu...brrrr...keisciausia,kad daro tokius tyrimus ir nieko neranda kas yra.tai praktiskai be gydymo esu,nes tu vaistu nuo rugsciu ir opu nematau reikalo gert.
Atsakyti
Gal kas geriate mesalaziną? Mums jau nebereikia, todėl siūlau 1 nepradarytą pakuotę, kurioje yra 50 vnt. geriamų pakelių milteliais Pentasa, galioja iki 2014 m. rugsėjo, kaina 30 Lt. Miestai: Šiauliai, Jonava, Kaunas, Vilnius.
user posted image
Atsakyti
as cia neseku nei temu nei pokalbiu, tik noriu pasidalinti patirtim:)) man kolita nustate pries kokius 4 metus, ir iskarto pradejau vartoti tuos vaistus Pentasa:)) kol vartodavau budavo neblogai:)) bet nusprendziau kad sia liga reikia is vidaus gydyti:)) bendravau su tokia zolininke:)) jinai man pagamindavo tpkios tinkturos is gvazdikeliu:)) tai irgi padedavo bet nustojus vartoti po keliu menesiu vel atsinaujindavo:)) po to gavau patarima is ryto ant tuscio skrandio isgerti puodeli silto vandens su siek tiek imaisytos sodos, po gero pusvalandzio gerti puodeli vandens su 10 lasu geriamo 3 % vandenilio peroksido http://vandenilioperoksidas.lt/ (pradzioje, apie kokias 3 savaites, peroksida geriau 3 kartus per diena ant tuscio skrandzio, butinai ant tuscio nes peroksidas reaguoja su maistu).
Dabar dar iki siol ryte geriu vandeni su soda ir su peroksidu ir jau kokie metai laiko nejauciu aplamai jokiu opinio kolito simptomu ir jokios pentasos ar kitu vaistu nevartoju, maista valgau toki kokio sirdis geidzia ir vyno isgeriu ir kavos ir saldumynu.
Zinau kokia tai baisi liga ir kaip beviltiskai galima jaustis ja segant, tai tik pasidalinau savo patirtimi kaip mano gyvenimas pasidare liksmesnis:)))
Atsakyti
QUOTE(ramval @ 2014 03 21, 09:19)
as cia neseku nei temu nei pokalbiu, tik noriu pasidalinti patirtim:)) man kolita nustate pries kokius 4 metus, ir iskarto pradejau vartoti tuos vaistus Pentasa:)) kol vartodavau budavo neblogai:)) bet nusprendziau kad sia liga reikia is vidaus gydyti:)) bendravau su tokia zolininke:)) jinai man pagamindavo tpkios tinkturos is gvazdikeliu:)) tai irgi padedavo bet nustojus vartoti po keliu menesiu vel atsinaujindavo:)) po to gavau patarima is ryto ant tuscio skrandio isgerti puodeli silto vandens su siek tiek imaisytos sodos, po gero pusvalandzio gerti puodeli vandens su 10 lasu geriamo 3 % vandenilio peroksido http://vandenilioperoksidas.lt/ (pradzioje, apie kokias 3 savaites, peroksida geriau 3 kartus per diena ant tuscio skrandzio, butinai ant tuscio nes peroksidas reaguoja su maistu).
Dabar dar iki siol ryte geriu vandeni su soda ir su peroksidu ir jau kokie metai laiko nejauciu aplamai jokiu opinio kolito simptomu ir jokios pentasos ar kitu vaistu nevartoju, maista valgau toki kokio sirdis geidzia ir vyno isgeriu ir kavos ir saldumynu.
Zinau kokia tai baisi liga ir kaip beviltiskai galima jaustis ja segant, tai tik pasidalinau savo patirtimi kaip mano gyvenimas pasidare liksmesnis:)))

wow blink.gif net akis ispuciau tai skaitydama....ir tikrai pagerejo,ir tikrai jauciasi kad nuo situ misinuku?????.as ir pameginsiu,juk nieko neprarasiu,ir po kurio laiko pasidalinsiu rezultatu.aciu uz pasidalinima,toks dar negirdetas budas,tikrai verta isbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramval @ 2014 03 21, 08:19)

su soda ir peroksidu galima jau kitur bedu prisidaryt, skrandy
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 03 21, 20:01)
su soda ir peroksidu galima jau kitur bedu prisidaryt, skrandy

manau kad ten sodos tik siek tiek reikia,o apie maistini v.peroksida esu girdejusi is seniau,bet pamirsus buvau.manau didesniu bedu tikrai nebus nei jau yra,jei pajausi tik kazka negero galima visada nutraukti si gydyma,tabletes ir nera kad butu be salutinio poveikio....taip kad as jau daviau uzduoti mamai gyvenanciai lt nupirkti man to peroksido ir siusti man ji cia.nu va ne tik plaukus dazau peroksidu bet dar ir gersiu ji lotuliukas.gif gal nusausiu du zuikius iskart ir zarnyna pasikoreguosiu ir gal plaukai prades sviesus augti sakau.juokauju as.... lotuliukas.gif nu bet gal..... lotuliukas.gif
Atsakyti
daug rašoma apie vandenilio peroksido naudą, tik reikia žiūrėti, kad jis būtų medical grade, vaistinėse parduodamas 3 proc. būna ir medical grade ir technical grade, pastarajame būna techninių priemaišų
na, aš dar pati neišbandžiau peroksido, nes pvz., Bolotovas teigia, kad jį vartojant smarkiai (kokia 10 kartų) suaktyvinama imuninė sistema, tai bijau, kad neiššauktų man pablogėjimo, nes iš tikrųjų mums imunitetą reikia subalansuoti, o ne stiprinti (ir kai būna smarkus paūmėjimas, tai juk skiria imunitetą slopinančius vaistus, pvz., azatiopriną) bet gal šis metodas ir subalansuoti padeda, nežinau, dar reikia daugiau informacijos susirinkti, tada apsispręsiu, ar išbandyti
ačiū ramval, kad pasidalinote patirtimi smile.gif
Atsakyti
man tik dar pasitikslinimui iskilo klausimelis ,visgi tas peroksidas turetu buti 3% ar 35%.ar tinka abu?
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 03 24, 19:47)
man tik dar pasitikslinimui iskilo klausimelis ,visgi tas peroksidas turetu buti 3% ar 35%.ar tinka abu?

oi, vargu ar 35 proc tiktu... unsure.gif
Atsakyti