Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(mamulioka @ 2014 05 02, 16:18)
atleiskit, isiterpsiu. MB dabar po operacijos (zarnos dalies pasalinimas) kreipesi, tai dave 50 proc nedarbinguma - tik pusmeciaui, po vel vel reikes kreiptis, ir kazin, ar isvis bent kazkoki nedarbinguma paliks  unsure.gif

Kaip keista, aš gavau 40 procentų darbingumą dviem metams. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 05 02, 19:50)
Kaip keista, aš gavau 40 procentų darbingumą dviem metams.  g.gif

absurdu salis. matyt, per gerai atrode, kai padave dokumentus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 05 02, 18:53)
absurdu salis. matyt, per gerai atrode, kai padave dokumentus  doh.gif

Man irgi keista, juk operacija daryta, jam turėtų turbūt būti mažesnis darbingumas nei mano. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 05 02, 20:01)
Man irgi keista, juk operacija daryta, jam turėtų turbūt būti mažesnis darbingumas nei mano.  blink.gif

dziaugiames bent tokiu sprendimu unsure.gif tikriausiai turetu vasara sumazint procenta, bet jei visai nuimtu, tai jau tadu nezinau, kas cia per istatymai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 05 02, 19:08)
dziaugiames bent tokiu sprendimu  unsure.gif tikriausiai turetu vasara sumazint procenta, bet jei visai nuimtu, tai jau tadu nezinau, kas cia per istatymai  unsure.gif

Šiaip ten sunkumas lyg ir skaitosi kiek kartų per metus ligoninėje guli, aš turėjau nešti visus išrašus kiek gulėjau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 05 02, 20:31)
Šiaip ten sunkumas lyg ir skaitosi kiek kartų per metus ligoninėje guli, aš turėjau nešti visus išrašus kiek gulėjau.  g.gif

aaa, na tuom remiantis MB sveikas, uzpernai nei karto negulejo, nors sunku apibudint, kaip sudinai jautesi su skyle sone. Jau paskutiniais menesiais sudai pro sona lindo. Ko stebetis tada, musu gerbiamiausieji medikai net keli tarsi susitare klause - o negi jums tai taip jau trukdo? Tai ka cia galima apie invalidumo paskyrima kalbet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 02 gegužės 2014 - 20:06
QUOTE(mamulioka @ 2014 05 02, 19:51)
aaa, na tuom remiantis MB sveikas, pernai nei karto negulejo, nors sunku apibudint, kaip sudinai jautesi su skyle sone. Jau paskutiniais menesiais sudai pro sona lindo. Ko stebetis tada, musu gerbiamiausieji medikai net keli tarsi susitare klause - o negi jums tai taip jau trukdo? Tai ka cia galima apie invalidumo paskyrima kalbet

Man irgi tam NDNT ar kaip jis ten vadinasi, buvo paskyrę mažą neįgalumą, darbuotoja dar pareiškė, kad tokia liga jokios įtakos gyvenimui neturi ir nebūtinas gydymas. Po to kai buvo smarkus pablogėjimas, šeimos gydytoja patarė vėl eiti, nesibaigus neįgalumo galiojimo laikui, nes ji buvo tikra, kad dabar mažesnis darbingumas. Pataikiau pas labai malonią darbuotoją, kuri buvo visiška priešingybė ankstesniajai. Nežinau, ar čia nuo darbuotojų dar priklauso. g.gif

Atsakyti
vajezau mamulioka blink.gif nent gi sitaip,kaip baisu klausyk,juk grynas pasityciojimas is zmogaus.juk is tikro tokia varginanti liga kad nera zodziu,juk visa gyvenima tenka su ja galinetis,o jei dar operacija,stomos.... doh.gif kaip jie drysta sakyti kad esi sveikas,kad ar tau nemaiso tos slangos.nieko nuostabaus,juk kai veziu sergi ir nezinia kelintoj stadijoj skiria vaistus kurie yra stipriai kompensuojami.zodziu taip musu mazai tu lietuviu yra,puse pabego svetur...kaip tik turetu saugoti tauta smile.gif ,o cia nori kad ir tie like greiciau galus gautu g.gif laikykimes,kas daugiau belieka medikam nepasiguosi pasirodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 05 03, 10:53)
vajezau mamulioka blink.gif nent gi sitaip,kaip baisu klausyk,juk grynas pasityciojimas is zmogaus.juk is tikro tokia varginanti liga kad nera zodziu,juk visa gyvenima tenka su ja galinetis,o jei dar operacija,stomos.... doh.gif kaip jie drysta sakyti kad esi sveikas,kad ar tau nemaiso tos slangos.nieko nuostabaus,juk kai veziu sergi ir nezinia kelintoj stadijoj skiria vaistus kurie yra stipriai kompensuojami.zodziu taip musu mazai tu lietuviu yra,puse pabego svetur...kaip tik turetu saugoti tauta smile.gif ,o cia nori kad ir tie like greiciau galus gautu g.gif laikykimes,kas daugiau belieka medikam nepasiguosi pasirodo verysad.gif

hm... tai kad tame ir esme, kad net stoma nebuvo pasiulyta, cia organizmo prisitaikymas, naturaliai organizmo padarytas "isejimas", kadangi per zarnu suiaurejima jau nebuvo kur ismatom pasisalint, kai ta skyle vis didejo, zmogus vertesi klijuodamas pleistrus, po to jau ir jie nebepadedavo. kraupu. brrr... net prisimint nenoriu. ir daktarai dar abejojo, ar reikia operuot... po tokios patirties tikrai norisi emigruot... tikrai, stiprybes mums visiems... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 05 03, 11:14)
hm... tai kad tame ir esme, kad net stoma nebuvo pasiulyta, cia organizmo prisitaikymas, naturaliai organizmo padarytas "isejimas", kadangi per zarnu suiaurejima jau nebuvo kur ismatom pasisalint, kai ta skyle vis didejo, zmogus vertesi klijuodamas pleistrus, po to jau ir jie nebepadedavo. kraupu. brrr... net prisimint nenoriu. ir daktarai dar abejojo, ar reikia operuot... po tokios patirties tikrai norisi emigruot... tikrai, stiprybes mums visiems...  4u.gif

oooooooooo dieeeeeeveeeee swoon.gif net ir taip dar gali buti.kur ju protas.klausykit as gavau soka visa sita isgirdusi blink.gif uzjauciu jusu vyra,ir jus tuo paciu,linkiu jums abiems stiprybes ir kas be ko daug sveikatos kurios deja taip truksta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 05 03, 11:52)
oooooooooo dieeeeeeveeeee swoon.gif net ir taip dar gali buti.kur ju protas.klausykit as gavau soka visa sita isgirdusi blink.gif uzjauciu jusu vyra,ir jus tuo paciu,linkiu jums abiems stiprybes ir kas be ko daug sveikatos kurios deja taip truksta. verysad.gif

aciu smile.gif na bent jau viskas praejo smile.gif dabar laaabai noretusi bent jau neprarast tos materialines kompensacijos, taip sakant, kuria paskyre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 05 03, 11:58)
aciu smile.gif na bent jau viskas praejo smile.gif dabar laaabai noretusi bent jau neprarast tos materialines kompensacijos, taip sakant, kuria paskyre  biggrin.gif

Net protu sunku suvokti, koks pas juos nužmogėjimas, turbūt nedavėt arba per mažai "davėt" todėl jūsų vyra paskaitė "sveiku"... Nes kuo toliau, tuo labiau įsitikinu tuo... verysad.gif Stiprybės jums!!! 4u.gif
Atsakyti