QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 26, 17:14)
buvo manau ir tie ir tie

pirmiausia pasikeite skonio receptoriai ir kava tapo neskani, budavo vos puse nugeriu, o jei jau pabaigiu, tai po to toks sleikstulys apimdavo, toks bjaurus pieno skonis burnoj likdavo

po to svelnus pykinimas rytais, bet man migrenos buna, tai ilgai nebuvau tikra, kad cia del

I tulika daznai pradejo varinet. Dar buvo toks 'keistas jausmas' viduj, kaip jausciau gimdos kakleli kazka, bet sitas gali but, kad buvo psichologinis

ir tiesiog viduj 'zinojau', kad uzkibo, tiesiog toks nepaaiskinamas tikrumas buvo.
O po to jau krutine patapo jautri, padaigciojo pilva, kaip pries mmm, bet truputi kitaip
na jei vaiduoklis atsirado greitai, tai jau manau si ta reiskia

lauksim kitu rezultatu
Pas mane irgi buvo toks nepaaiskinamas zinojimas viduj, kad laukiuosi
Man irgi panašiai... Kavos nepajėgiau viso puodelio išgerti ir šlykštu pasidarė.
Šiandien kažką jaučiu su krūtine, vakar dar nejutau.
Ir kas svarbiausia, tas pilvo maudimas, visiškai ne toks kaip prieš mmm. Net nemaudimas, o tempimas

Esu vangi, tingi, noriu miego. Bet pastaruosius dalykus nurašau penktadieniui, nuovargis po visos savaitės darbo

Neiškart ir net ne po 10 min.

Nežinau, nusiraminu ir laukiu. Jei jau laukiuosi tai laukiuosi, jei ne tai ne.
Pas mus šis mažylis neplanuotas ir netikėtas. Tai kažkaip nenoriu tikėti tais psichologiniais požymiais, nes veju tokias mintis, dar netikiu. Bet kartu atrodo ir žinau, kad yra.