QUOTE(mejja @ 2013 05 02, 14:35)
Šiandien buvau pas gydytoją, paėmė kraujo. Pirmadienį paaiškės, ar laukiuosi, ar organizmas "durniuoja"
lauksim rezultatu

O kodel taip ilgai atsakymu laukt
QUOTE(biryte @ 2013 05 02, 16:50)
Sveikos merginos,
Ir aš ateinu su tokiais pat simptomais, kai Mejja. Mano ciklas svyruoja tarp 28 - 30 dienų. Paskutinės mm buvo kovo 26. Jau beveik 10 dienų krūtinė neapsakomai skausminga (paprastai tokia būna 2-3 dienas iki mm, o dabar taip ilgai

). Pilvo maudimas, tok kaip prieš mm irgi tęsiasi jau antra savaitė (paprastai užtrunka 2-3 dienas iki mm). Vaikelis laabai laukiamas ir planuojamas jau beveik 2 metus, jei šį kartą būtų užkibęs, laimei ir džiaugsmui nebūtų galo
Vakar neiškentus pasidariau NT - neigiamas, bet raminau save, kad gal dar anksti ką nors matyti. Šiandien rytą pasirodė rausvos išskyros (bet tik kartą), o pilvo maudimas toks, kaip būna prasidedant mm. Nuotaika sugedo juodai, pikta ant viso pasaulio

Kol kas normalios mm nepasirodė. Dar kenčiu iki pirmadienio, jei nepasirodys mm, darysiuos dar vieną NT arba HCG (bijau šitų procedūrų, nes jau tiek kartų nusivilta..)
gal buvo velesne ovuliacija, tai ir apvaisinimas butu ivykes veliau, uztai gal ir mmm diena pasislinktu. Pakartokit testa pirmadieni ir jei vel neigiamas, tada eikit kraujo testui
QUOTE(pokst @ 2013 05 02, 21:46)
Aš nekantruolė, tai kreipiuosi patarimo

paskutinės mm buvo balandžio 16 d. Ciklas reguliarus 28 d. Nesisaugojom 04.30, o čia kaip ir neplanuotai lyg ir į vaisinga diena pataikėm

kaip greitai gali pasirodyti požymiai? Ar verta jau pabandyti kokį itin jautru testuka? Fantazija nesiskundžiu, tai jaučiu pilvo maudimas kai apie tai tiek galvoji ir atrodo didesnis nei iš tiesu yra. Lyg ir krūtinę pamaudžia nuo šiandien popietės...
dar visas 2 savaites galit palaukt, nes jei apvaisinimas ivyko 30/04 (ar diena veliau, nes ir taip buna), kiausinelis iki gimdos keliauja iki 12 dienu pries implantuojantis, o tik ivykus implantacijai pradeda kilti HCG, tai testas tik kelios dienos po pradetu rodyt. Tai manau pirma testa verta darytis kokia pora dienu pries numatomas mmm, nes labai maza tikimybe, kad pries tai kazkas matysis

sekmes! Lauksim rezultatu
QUOTE(sandy26 @ 2013 05 02, 22:11)
Sveikutes mamytes

. Ir as su vienu klausimu i jus kreipiuosi. Nezinau kas man darosi.

Mano menstruciju ciklas buvo normalus, 28 dienos. jau 5 diena kaip nesulaukiu savo "linksmu" dienu. Skauda kairiji ir desiniji sonus ir tas skausmas eina i kojas, i tualeta pradejau dazniau lakstyt, tingulys atsirado, nieko nesinori daryt. Testo dar nesidariau. Bet, nei mane pykina, nei krutine jautri, ir su isskiromis viskas gerai. Vasario menesi buvau pas ginekologe, buvo viskas svaru ir grazu. Gal is jusu kuriai nors yra taip buve?
Laikas darytis testa

nors gal tik ovuliacija veliau ivyko, tai ir mmm diena butu pasislinkus