Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas namuose

QUOTE(Kaktusija @ 2013 02 22, 13:38)
Na jūs čia skambiai išsireiškėt  bigsmile.gif
Ar  namuose gimęs žmogus yra kažkoks ypatingesnis?apie tai jau buvo diskutuota  biggrin.gif
O gal reiktų gerinti, tobulinti  paslaugas, kurios teikiamos stacionaruose, investuoti į jas.  g.gif  Siųsti į kursus ir stažuotes jau dirbančias akušeres? Manot tik baigusius 22 metų akušerės norės padėti gimdyti namuose?  Ar nebus joms kaip sakoma 'jūra iki kelių'? Jos  užjaus, supras, atsižvelgs, laiku pastebės komplikacijas?

Tai žinoma,ir stacionaruose,tai ir turėjau minty drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Manau kad 22 metų akušerė tikrai galėtų padėti priimti gimdymą namuos-viskas priklauso nuo konkretaus žmogaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 02 22, 11:49)

Man asmeniškai baisus tas filmas, miške vaizdelis nekoks.
Atsakyti
http://pramogos.delf...s.d?id=60749027
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 02 22, 13:57)

O kas ten baisaus?Kuri vieta?Miškas negražus?Ar gimdyvė?Kraujo buvo?O tai ką,gimdant ligoninėj nebūna kraujo visai? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2013 02 22, 12:59)
O kas ten baisaus?Kuri vieta?Miškas negražus?Ar gimdyvė?Kraujo buvo?O tai ką,gimdant ligoninėj nebūna kraujo visai? g.gif  rolleyes.gif

Kraujo nebijau visai, nes turiu ryšį su medicina, šiaip miškas gražus, baseinėlis, kuriame gimdyvė tikrai nekoks smile.gif aplink žolės, vabzdžiai, verdantys puodai... na matyt aš kitaip įsivaizduoju gimdymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 02 22, 12:57)

Man ir kraupus blink.gif Ypač pamėlę kūdikiai, kurie ištraukti iš vandens atrodo lyg negyvi... unsure.gif Jokio garselio, suglebę, kol pagaliau pragargaliuoja unsure.gif Lyg bandytų įkvėpti, bet kvėpavimo takai pilni.
Papildyta:
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 02 22, 13:04)
Kraujo nebijau visai, nes turiu ryšį su medicina, šiaip miškas gražus, baseinėlis, kuriame gimdyvė tikrai nekoks smile.gif aplink žolės, vabzdžiai, verdantys puodai... na matyt aš kitaip įsivaizduoju gimdymą smile.gif

Čia gi tas sterilumas... biggrin.gif Vėjas, žolės, vabalai, uodai, verdantis puodas... Kūdikiui ypač palanki aplinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 02 22, 14:04)

Na mane irgi kažkaip ne kaip nuteikė net... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 22 vasario 2013 - 13:15
Tai yra meninis filmas, kuriame viskas labai mistifikuota. Ir pavadinimas toks ne šiaip sau. Nepriimkit visko už tikrovę, nebūkit kaip tie nesusipratę prokurorai smile.gif Manau, jų išvados apie sektas irgi iš šito filmo biggrin.gif Nors man visiškai nesuprantama, kaip meno kūrinys gali būti įkalčiu... Juk ten viskas režisierės akimis...
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2013 02 22, 13:17)
Tai yra meninis filmas, kuriame viskas labai mistifikuota. Ir pavadinimas toks ne šiaip sau. Nepriimkit visko už tikrovę, nebūkit kaip tie nesusipratę prokurorai smile.gif Manau, jų išvados apie sektas irgi iš šito filmo biggrin.gif Nors man visiškai nesuprantama, kaip meno kūrinys gali būti įkalčiu... Juk ten viskas režisierės akimis...

Man tai čia menu nekvepia, greičiau jau siaubo pasakėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 02 22, 14:20)
Man tai čia menu nekvepia, greičiau jau siaubo pasakėlė lotuliukas.gif

Meną visi skirtingai suprantam mirksiukas.gif Man pačiai kiek kitokie trumpametražiai patinka, bet čia skonio reikalas. Va šitam man įgarsinimas patiko, bet režisūros kiek kitokios tikėjausi. Bet čia ne meno skyrelis ir šiaip aš pati nebūčiau čia to filmo dėjus blush2.gif Nes jis neatspindi šitos temos iš esmės.
Atsakyti
Dauguma dokumentinių filmu vienaip ar kitaip kuriami per autoriaus prizmę. Bet žiūrint bent man tikrai susidaro įspūdis apie sektą smile.gif
Man tai kraupiai pasirodė kyšančios pamėlusios vaiko rankytės iš vandens, ne gimimo stebuklu padvelkė...
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 02 22, 14:29)
Dauguma dokumentinių filmu vienaip ar kitaip kuriami per autoriaus prizmę. Bet žiūrint bent man tikrai susidaro įspūdis apie sektą smile.gif
Man tai kraupiai pasirodė kyšančios pamėlusios vaiko rankytės iš vandens, ne gimimo stebuklu padvelkė...

Čia meninis filmas smile.gif Kuriame stengtasi parodyti visą šį reikalą iš mistinės pusės. O buvo galima parodyti visai iš kitos ir nebeliktų nieko labai šokiruojančio.

O mėlyni vaikai gimsta ir ligoninėse, bet tai nebūtinai reiškia, kad kažkas blogai. Mano sūnelis kiek melsvas gimė, bet greit paraudonavo.
Atsakyti