QUOTE(klaara @ 2013 02 23, 00:54)
O ar naktį miške gimdė?Lyg ir ne

Tiksliau-tikrai ne.Tiesa,ir ten joks ne miškas o mažytis miškelis,namai nuo jo max.už 200 metrų,tikrai ne toliau.Piešimas ant pilvo-pasiruošimo gimdymui ritualo dalis,kaip ir būgnai-tai neprivaloma bet ir mikroflorai(gerai) tikrai netrukdo.Nuoga gimdyvė?O ką,būtinai turi būt apsirengus?Ar nuogumas kažkaip trukdo-užgimstančiam kūdikiui,mikroflorai?

O gal jums trukdo nes neatitinka gimdymo"standarto"?
Sumalėt viską į vieną krūvą ,subjektyviai,be ryšio ir nesąmoningai,pagal savo ribotus(nors kai kur ir ryškiai perfantazuotus

) įsivaizdavimus
Tai gal galit paaiškinti man, su ribotais įsivaizdavimais (perfantazavimo nepripažįstu - filmą pažiūrėjau specialiai
dabar nuo iki, žiūrėjau atidžiai, jeigu jums kas nors nepatinka - pati iš naujo peržiūrėkit): kam tie visi būgnai, laužai, paišymai ant nuogo kūno ir glostinėjimai čiupinėjimai? Taip, man nesuprantama, kam dvi (iš esmės svetimos) moterys turi myluotis nuogos prieš gimstant vienos jų kūdikiui. Man tikrai neaišku, kaip tai padeda kūdikiui.
Labai laukiu paaiškinimo. Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2013 02 23, 00:59)
Off-topic: o aš labai norėčiau gimdyti nuoga... Na, liemenėlė gal nepamaišytų, bet žiauriai nenoriu tų naktinių, klosčių... Kažin, ar klinikoje leistų gimdyti trumpa maikute kokia nors, kad visa apatinė kūno dalis būtų patogiai nuoga ir ant jos nekristų jokie skudurai?
Ha-ha-ha.... gimdyvė nurengiama, apglostoma, apčiupinėjama ir APRENGIAMA MARŠKINIAIS.

Tas nuogumas - ne gimdymui. Oi, baseinuose ir voniose - taip, nuogos.
Ant apatinės kūno dalies klinikose jokie skudurai nekrenta.