Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas namuose

QUOTE(KameHame @ 2013 02 22, 23:48)
Nelabai supratau g.gif Pateikiau tik informaciją ir konstatvau tą faktą, jog ateityje nelabai galėsim ir rinktis iš ko, nuomonės neišreiškiau. Bet kažkodėl jūs man ją bandote pripaišyti.... blink.gif
Ar jūs norite, kad aš taip galvočiau kaip tik jums atrodo? bigsmile.gif Gyvenimas nuo to pagerės? bigsmile.gif

Aš irgi nelabai supratau. Plojate katučių, kad tam tikri pasirinkimai, laikomi normaliais išsivysčiusiose šalyse, Lietuvoje yra kriminalizuojami. Smerkiate siekiančias turėti pasirinkimą. Po to pateikiate duomenų, kad ir esamų pasirinkimų spektras bus toliau siaurinamas. Tai ką tuo norite pasakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 22 vasario 2013 - 22:57
QUOTE(Neverk @ mama,2013 02 22, 23:51)
O medikai, reikia suprast, neraštingi?

Bent jau savo žinių kategoriškai neatnaujina. Man asmeniškai buvo gėda kai kurių klausyti ir dar labiau gėda kai kurių viešus atsakymus skaityti...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2013 02 22, 22:53)
Aš irgi nelabai supratau. Plojate katučių, kad tam tikri pasirinkimai, laikomi normaliais išsivysčiusiose šalyje, Lietuvoje yra kriminalizuojami. Smerkiate siekiančias turėti pasirinkimą. Po to pateikiate duomenų, kad ir esamų pasirinkimų spektras bus toliau siaurinamas. Tai ką tuo norite pasakyti?

Ploju katučių? blink.gif Ką vėl bandysite pripaišyti iš savo repertuaro? bigsmile.gif
Smerkiu siekiančias turėti pasirinkimą? Paskaitykite viską nuo pradžios. Mano žodžiai, pasakyti anksčiai: gimdymo namie nepalaikau, bet ne man drausti, kas galima, kas ne.
Ar čia visi, kas nepritaria jums, yra smerkiantieji? blink.gif Nepatinka man svogūnai - pasmergti vargšeliai jau.... lotuliukas.gif Ir boulingas pasmerktas... Ir biliajardas, nes aš jo nežaidžiu, kadangi nepatinka.... Ech, kiek daug pasmerktų dalykų šiam pasauly.... lotuliukas.gif
Pateikiu duomenis. Kas vyksta ir kas bus. Nu ne aš sumasčiau šią tvarką, ne aš palaiminau. Pateikiu kitus duomenis: ryte saulė pakyla, vakare nusileidžia, tai aš jau Dievas? bigsmile.gif
Atsakyti
Joa, pažiūrėjau dar sykelį filmelį nuo pradžios iki pabaigos.
Nu nežinau, kokios ten savo bakterijos murkdantis baseine ar vonioj drauge su pribuvėja, glėbesčiuojantis, myluojantis, bučiuojantis, būgnus mušant ir pan. doh.gif Ai, dar nuoga gimdyvė stovi, o ant jos pilvo kažkas paišoma. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 02 23, 00:03)
Ploju katučių? blink.gif

Gali būti, kad susimaišiau jau, nesusikalbėjom.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 02 22, 23:15)
Joa, pažiūrėjau dar sykelį filmelį nuo pradžios iki pabaigos.
Nu nežinau, kokios ten savo bakterijos murkdantis baseine ar vonioj drauge su pribuvėja, glėbesčiuojantis, myluojantis, bučiuojantis, būgnus mušant ir pan.  doh.gif Ai, dar nuoga gimdyvė stovi, o ant jos pilvo kažkas paišoma.  unsure.gif

Naktis, degantis laužas, aplink jį sėdintys žmonės ir mušantys būgnus, nuoga gimdyvė, kuriai kažkas paišoma ant pilvo. Kaip supratau, tai taip pat gimdymas...Toliau to nerodė.
Ar tai tinkama aplinka gimti kūdikiui? unsure.gif Ekstra atveju užtenka laužo liepsnos šviesos ar halogeninius šviestuvus tempėsi kažin atsargai biggrin.gif Na o kaip steriliai ir gražiai susiųti, jei plyšo? Parsigauti namo su kūdikiu ant rankų naktį iš miško....
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 02 22, 20:31)
Žiūrėkit, čia. Filmas priklauso dokumentinių filmų kategorijai. Tai kas meluoja? Lietuvių filmų centras ar jūs?  g.gif  unsure.gif

Filmas ne vaidybinis, todėl priskiriamas prie dokumentinių. Tam puslapy kitų kategorijų (na, dar trumpametražiai, animaciniai ir eksperimentiniai) nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivos juosta: 23 vasario 2013 - 14:10
QUOTE(šakute @ 2013 02 22, 23:26)
Filmas ne vaidybinis, todėl priskiriamas prie dokumentinių. Tam puslapy kitų kategorijų (na, dar trumpametražiai, animaciniai ir eksperimentiniai) nėra.

Peržvelgiau ir aš, tokios kategorijos kaip meninis nėra, tik:
- Vaidybiniai
- Dokumentiniai
- Trumpametražiai
- Animaciniai
- Eksperimentiniai
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 02 23, 00:32)
Peržvelgiau ir aš, tokios kategorijos kaip meninis nėra, tik: 
-        Vaidybiniai
-  Dokumentiniai
-  Trumpametražiai
-  Animaciniai
-  Eksperimentiniai
Meninis = Vaidybinis, mano supratimu.

QUOTE(šakute @ 2013 02 23, 00:26)
Tai kas yra meninis, jūsų nuomone? biggrin.gif
Ar jūs apie tai, kad dokumentika - irgi menas? Tai aš ir neginčiju. Bet dokumentiniai faktai ir yra - dokumentiniai. O ne režisierės sugalvoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 02 23, 00:24)
Naktis, degantis laužas, aplink jį sėdintys žmonės ir mušantys būgnus, nuoga gimdyvė, kuriai kažkas paišoma ant pilvo. Kaip supratau, tai taip pat gimdymas...Toliau to nerodė.
Ar tai tinkama aplinka gimti kūdikiui? unsure.gif Ekstra atveju užtenka laužo liepsnos šviesos ar halogeninius šviestuvus tempėsi kažin atsargai biggrin.gif Na o kaip steriliai ir gražiai susiųti, jei plyšo? Parsigauti namo su kūdikiu ant rankų naktį iš miško....

O ar naktį miške gimdė?Lyg ir ne g.gif Tiksliau-tikrai ne.Tiesa,ir ten joks ne miškas o mažytis miškelis,namai nuo jo max.už 200 metrų,tikrai ne toliau.Piešimas ant pilvo-pasiruošimo gimdymui ritualo dalis,kaip ir būgnai-tai neprivaloma bet ir mikroflorai(gerai) tikrai netrukdo.Nuoga gimdyvė?O ką,būtinai turi būt apsirengus?Ar nuogumas kažkaip trukdo-užgimstančiam kūdikiui,mikroflorai? g.gif O gal jums trukdo nes neatitinka gimdymo"standarto"?
Sumalėt viską į vieną krūvą ,subjektyviai,be ryšio ir nesąmoningai,pagal savo ribotus(nors kai kur ir ryškiai perfantazuotus lotuliukas.gif ) įsivaizdavimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 22 vasario 2013 - 23:56
QUOTE(klaara @ 2013 02 23, 00:54)
O ar naktį miške gimdė?Lyg ir ne g.gif Tiksliau-tikrai ne.Tiesa,ir ten joks ne miškas o mažytis miškelis,namai nuo jo max.už 200 metrų,tikrai ne toliau.Piešimas ant pilvo-pasiruošimo gimdymui ritualo dalis,kaip ir būgnai-tai neprivaloma bet ir mikroflorai(gerai) tikrai netrukdo.Nuoga gimdyvė?O ką,būtinai turi būt apsirengus?Ar nuogumas kažkaip trukdo-užgimstančiam kūdikiui,mikroflorai? g.gif O gal jums  trukdo nes neatitinka gimdymo"standarto"?
Sumalėt viską į vieną krūvą ,subjektyviai,be ryšio ir nesąmoningai,pagal savo ribotus(nors kai kur ir ryškiai perfantazuotus lotuliukas.gif ) įsivaizdavimus

Off-topic: o aš labai norėčiau gimdyti nuoga... Na, liemenėlė gal nepamaišytų, bet žiauriai nenoriu tų naktinių, klosčių... Kažin, ar klinikoje leistų gimdyti trumpa maikute kokia nors, kad visa apatinė kūno dalis būtų patogiai nuoga ir ant jos nekristų jokie skudurai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2013 02 23, 00:54)
O ar naktį miške gimdė?Lyg ir ne g.gif Tiksliau-tikrai ne.Tiesa,ir ten joks ne miškas o mažytis miškelis,namai nuo jo max.už 200 metrų,tikrai ne toliau.Piešimas ant pilvo-pasiruošimo gimdymui ritualo dalis,kaip ir būgnai-tai neprivaloma bet ir mikroflorai(gerai) tikrai netrukdo.Nuoga gimdyvė?O ką,būtinai turi būt apsirengus?Ar nuogumas kažkaip trukdo-užgimstančiam kūdikiui,mikroflorai? g.gif O gal jums  trukdo nes neatitinka gimdymo"standarto"?
Tai gal galit paaiškinti man, su ribotais įsivaizdavimais (perfantazavimo nepripažįstu - filmą pažiūrėjau specialiai dabar nuo iki, žiūrėjau atidžiai, jeigu jums kas nors nepatinka - pati iš naujo peržiūrėkit): kam tie visi būgnai, laužai, paišymai ant nuogo kūno ir glostinėjimai čiupinėjimai? Taip, man nesuprantama, kam dvi (iš esmės svetimos) moterys turi myluotis nuogos prieš gimstant vienos jų kūdikiui. Man tikrai neaišku, kaip tai padeda kūdikiui.
Labai laukiu paaiškinimo. Ačiū. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2013 02 23, 00:59)
Off-topic: o aš labai norėčiau gimdyti nuoga... Na, liemenėlė gal nepamaišytų, bet žiauriai nenoriu tų naktinių, klosčių... Kažin, ar klinikoje leistų gimdyti trumpa maikute kokia nors, kad visa apatinė kūno dalis būtų patogiai nuoga ir ant jos nekristų jokie skudurai?  g.gif
Ha-ha-ha.... gimdyvė nurengiama, apglostoma, apčiupinėjama ir APRENGIAMA MARŠKINIAIS. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tas nuogumas - ne gimdymui. Oi, baseinuose ir voniose - taip, nuogos.

Ant apatinės kūno dalies klinikose jokie skudurai nekrenta. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 23 vasario 2013 - 00:07