QUOTE(mititėja @ 2013 02 23, 01:17)
Ne, man neaiškiau. Nes klausiu ne apie masažus ir įsikibimus gimdymo metu. Filmo 7:13 momentas: gimdyvė atsistoja ir pribuvėja numauna jai šortukus, nuvelka marškinius. Konkretus klausimas - ar svetimos moters intymūs nurenginėjimai irgi padeda gimdyvei?
Man tos scenos pabaigoje, kai gimdyvė žvilgteli kažkur į šoną, atrodo, kad ji jaučiasi mažų mažiausiai nejaukiai. Bet galbūt matau per savo prizmę.
Dabar apie visokius lietimus ir terapinę masažo galią... Aš turbūt niekada nepagimdyčiau, jeigu mane glostinėtų svetima moteris. Juk masažuoti, glostinėti ir kitaip padėti gali vyras.

Man tos scenos pabaigoje, kai gimdyvė žvilgteli kažkur į šoną, atrodo, kad ji jaučiasi mažų mažiausiai nejaukiai. Bet galbūt matau per savo prizmę.
Dabar apie visokius lietimus ir terapinę masažo galią... Aš turbūt niekada nepagimdyčiau, jeigu mane glostinėtų svetima moteris. Juk masažuoti, glostinėti ir kitaip padėti gali vyras.

Pribuvėja nurengia?Tai,jei tai jų abiejų bendras susitarimas,noras ,tai buvo atlikta ne prieš gimdyvės norą,manau kad padeda,bent jau nekenkia tai tikrai-kam taip sureikšmint neįsivaizduoju ?

Paryškinta frazė daug ką pasako apie jus,kaip moterį ir kodėl jūsų toks požiūris į gimdymą