Įkraunama...
Įkraunama...

***Molėtiškių namučiai***

QUOTE(*paprasta* @ 2013 04 25, 08:19)
taigi jau seniau rasiau cia kad dirbu  blush2.gif  Zodiake as kuiciuosi biggrin.gif

mmmmm..tai saunuole...gal praleidau kada pro ausis blush2.gif mane tai viis gazdina , kad nepadirsiu, nes vaikai darzelyje sirgs ir sirgs
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2013 04 25, 20:24)
mmmmm..tai saunuole...gal praleidau kada pro ausis blush2.gif mane tai viis gazdina , kad nepadirsiu, nes vaikai darzelyje sirgs ir sirgs

na..mes aukle samdom tam reikalui, kitaip tai iki mokyklos sedet tada jau reiketu.svarbiausia nusiteikimas, kaip nusiteiksi taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2013 04 25, 19:24)

reikia grūdint vaikus ir nesirgs rolleyes.gif
Atsakyti
Mano Mykolas niekada nebuvo sirgaliukas, ir i lauka kasdien einam nuo gimimo ir tikrai ne siltanmio salygom auginam biggrin.gif nuo rudens iki vasario kokio kaip ir rimtu ligu apsiejo, bet pavasariop kaip pasipyle - rezultate trys antibiotiku kursai vos ne paeiliui... i darzeli kokius du men nejo.. Nes isleidau po keliu sav namie, po triju d vel susirgo, nespejo net iseiti i darzeli, vel atkrito... Tai va sita savaite pirma darzely po menesio namie. Palaikiau ilgiau, gal jau atsigavo kiek organizmas ...
Atsakyti
gal mano vaikai kitokie, nei veina nei kita nesirguliavo darželyje kaip kitų po 8-10 kartų per metus

mes be kepurės antra savaitė einam, be pėdkelnių , be pirštinių ir šalikų g.gif

šiemet tik su akimis buvom kažkokia alergija pasigavę, o pernai gruodį iš kelionės parsivežėm kažkokią keistą ligą, bet ne peršalimo ligos
Atsakyti
Na maniskis ir be pirstiniu, pedkelniu, saliku, kepure irgi nevisada. Na nesirgo Jis va iki pavasario. Nuosirdziai nesupratau, kaip ten tas vaikai sirgineja.. Galvojau ai, patys tevai kalti.. Bet turbut ne visada...
Atsakyti
QUOTE(artisteee @ 2013 04 24, 09:30)
Labas dienas,

Sakau gal kokio meetuko reikia... Bet kad visos uzsieme... :/

QUOTE(juliciukas666 @ 2013 04 24, 16:55)
Labu!
ARTISTEEE,atvaryk,pasime-etinsim  bigsmile.gif  biggrin.gif

QUOTE(*paprasta* @ 2013 04 24, 18:16)
galim bandyt su meetu jei as nedirbsiu ir vyras nedirbs kad isleistu be vaiku  ax.gif

ei ei tai palaukit dar pora savaiteliu ,kai as grisiu, ir as noriu meeto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2013 04 26, 14:57)
ei ei tai palaukit dar pora savaiteliu ,kai as grisiu, ir as noriu meeto  bigsmile.gif

Sulaaaauksim mirksiukas.gif biggrin.gif

Labu!
Oj,cia ne tame esme-grudint ar ne irnesakyk.gif mano viresnelis nesirgo niekad darzeli rolleyes.gif Tai ir tokiu virusu nebuvo,ir tiek hemikalu nebuvo-nu tiek to!-bet gi dabar-tie virusai kokie "pikti" cool.gif jo,sedint namie maziau bendraujant-gal ir maziau sirgtu g.gif
NERINGUSKINAI-nenusiteik taip mirksiukas.gif 4u.gif Viskas bus gerai smile.gif

Del gathering.gif tai mes bet kada ir bet kur galim biggrin.gif mirksiukas.gif 4u.gif

*paprasta* nu kaip as noooooo tu kvepaluuuu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
man ir atrodo ne grudinime esmė...tai leisk KOLEKCIONIERE savo panikes su maudimukais, tai isvis sveikos bus visa gyvenima thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,

oi tos ligos ligos ax.gif Mano vyresnioji šiemet tikrai labai mažai sirgo,net gripą prašoko,nors mes visi išgulėm,net iki ligoninių.Bet va mažasis serga,bent jau sausis buvo tikras košmaras,tris savaites darbe nebuvau,o vaikas dvejus antibijotikus per mėnesį sugėrė,paskui po savaitės vėl atkrito,nors į darželį ir nevedėm ir vėl antibijotikus kartojom.Ir juk abu vienodai auginu ax.gif Manau grūdinimas labai gerai,bet yra daug ir paveldimų dalykų ir turim lauk,kol tai išaugsim arba susigyvensim su turimomis ligomis

Gražaus savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 04 26, 18:05)
Sulaaaauksim  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Labu!
Oj,cia ne tame esme-grudint ar ne  irnesakyk.gif mano viresnelis nesirgo niekad darzeli  rolleyes.gif Tai ir tokiu virusu nebuvo,ir tiek hemikalu nebuvo-nu tiek to!-bet gi dabar-tie virusai kokie "pikti"  cool.gif jo,sedint namie maziau bendraujant-gal ir maziau sirgtu  g.gif
NERINGUSKINAI-nenusiteik taip  mirksiukas.gif  4u.gif Viskas bus gerai  smile.gif

Del  gathering.gif tai mes bet kada ir bet kur galim  biggrin.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

*paprasta* nu kaip as noooooo tu kvepaluuuu  wub.gif  thumbup.gif

g.gif g.gif kokiu?? tu lyg kvepalu ir neuzsisakei biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif
nea,neuzsakiau,tik ziurejau. ax.gif tie,BVLGARI koral,ar kaip ten biggrin.gif
Atsakyti