Įkraunama...
Įkraunama...

***Molėtiškių namučiai***

A kol? As nezinojau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 03 31, 19:09)
A kol? As nezinojau...  blush2.gif

mergai atostogos tai ir jo nevedu bet ryt gal vesim jei nieko nenutiks nes manes nebus tai auklei kad apkrovos nebutu dideles lotuliukas.gif mazoji sianakt pradejo koset doh.gif
Atsakyti
Aisku. Mes gal ryt neeisim g.gif Nu nieko jam,tik sloga biskis yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 04 01, 14:54)
Aisku. Mes gal ryt neeisim  g.gif Nu nieko jam,tik sloga biskis yra  smile.gif

kad zinok ir mes kazi ar eisim verysad.gif ryte skundesi ausies skausmu, austeja cia nesenai skundesi, tai buvom pas auu daktara nes negirdi, o db sunus.tai va miega jau nuo 11 doh.gif nesveikuoja turbut verysad.gif cia kuri vakara tai nuo 17 luzo ir iki sekancio ryto ne neprabudo ax.gif
Atsakyti
Oj,oj,tikra ligonine pas tau smile.gif
Nu tos sventes,tai totalus persivalgymas doh.gif doh.gif doh.gif Ryte tiek pri[pumpiau,net kvepuot sunku buvo,tai va-vel prie saldytuvo eisiu blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 04 01, 17:33)
Oj,oj,tikra ligonine pas tau  smile.gif
Nu tos sventes,tai totalus persivalgymas  doh.gif  doh.gif  doh.gif Ryte tiek pri[pumpiau,net kvepuot sunku buvo,tai va-vel prie saldytuvo eisiu  blink.gif  tongue.gif

nu kad nieko aciu dievui atsikele ir pats sako pameigojau ir sveikas jau biggrin.gif maze irgi nebekosti tik biski snargliuojas
Atsakyti
Laba diena,

pas mus namuose visi du ligoniai, po Vėlykų iš Dzūkijos parsivežėm doh.gif
Atsakyti
Nu ir Velykos schmoll.gif Kas serga,kas ku..... bigsmile.gif
Atsakyti
mano ir abi serga///dicke lengviau...
Atsakyti
Mano mažoji vyrija tai antibiotikus geria... kažkoks ligotas pavasaris pas mus.
Atsakyti
QUOTE(artisteee @ 2013 04 06, 13:06)
Mano mažoji vyrija tai antibiotikus geria... kažkoks ligotas pavasaris pas mus.

sveikatos.
mes tai sian isejom visa seima i lauka, tai vidurinelis normaliai is kiemo neisejes jau issivoliojo sniege iki kaklo ne kada i lauka iseinam ,aplanke visas pakely esancias balas ir gryzo namo slapias tiek is susilimo tiek nuo balu bet tik pavirsiuje , gerai kad Austejai daejo pasakyt vyrui kad aprengtu Airoska kombinezoninem kelnem ( stovi frosia salia, skaito ir aiskina kad cia ne vyro, o jos ideja buvo lotuliukas.gif )
Atsakyti
Labu!
Saulute sviecia,visos lauke?! bigsmile.gif
Atsakyti