Įkraunama...
Įkraunama...

***Molėtiškių namučiai***

As nebusiu meete, , nors noreciau, bet maniske nesenai vejaraupiais prasirgo, tai kolkas geriau pasaugot ir nekontaktuot ... vadinasi, paliksiu rudeniui, jei bus meetas ax.gif
Atsakyti
Labas gi negrazus rytas! bigsmile.gif
Nu ka,NERINGUSKINAI,ARTISTEEE,derinam laika ir data? mirksiukas.gif 4u.gif
Galim ir penktadieni(jei,aisku,orai leis) ax.gif smile.gif *paprasta*,kaip tau? Kada dirbi?
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 05 23, 07:42)
Labas gi negrazus rytas!  bigsmile.gif
Nu ka,NERINGUSKINAI,ARTISTEEE,derinam laika ir data?  mirksiukas.gif  4u.gif
Galim ir penktadieni(jei,aisku,orai leis)  ax.gif  smile.gif *paprasta*,kaip tau? Kada dirbi?

gal kada kitą savaitę? smile.gif
Atsakyti
o kada darysim TIK MAMU MEETA? wink.gif

galim pas mane tada?meeta daryt?kai tokie orai..t.y.bute.yra vietos vaikam...apgriaut namus biggrin.gif tik žaislų jau mažai turiu, nes daug ka pardalinau..dab mes pagrinde ne žaidžaim, o lavinamės...na typo pas mum 'pamokėlės' būna wub.gif
Atsakyti
ryt isvaziuoju del diplomo.katedrinis buvo bet pataisyt dar reikejo tai 18val. vilniuj turiu but.o kita sav. mnuo antradienio dirbu\. tai darykites nesukit galvos 4u.gif
Atsakyti
Labas!
Man bet kada tiks. ax.gif Galim ir pas NERINGUSKINA,ir su vaikais bigsmile.gif
Su zaislais ir maniskis nezaidzia schmoll.gif N menesiu jau deze neiskrauta stovi. biggrin.gif Pas mus trason eina blenderiai,puodai,sumustinine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mamos padejejas bus-kulinaras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 05 24, 07:54)
Labas!
Man bet kada tiks.  ax.gif Galim ir pas NERINGUSKINA,ir su vaikais  bigsmile.gif
Su zaislais ir maniskis nezaidzia  schmoll.gif N menesiu jau deze neiskrauta stovi.  biggrin.gif Pas mus trason eina blenderiai,puodai,sumustinine  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Mamos padejejas bus-kulinaras  biggrin.gif

ogo, nu tikrai, kad padėjėjas biggrin.gif

Aš tai tik su vaikais, MB darbais užsikrovęs, tai man lieka uodegėlės mano smile.gif
Pas neringuskiną man labai tinka, jei Ji nieko prieš, prieš masinį savo namų nusiaubimą lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi UZ drinks_cheers.gif
Padesim sutvarkyt bigsmile.gif
Arba pas man galim 4u.gif
Atsakyti
galit ir pas man..laisvai..tai kada...pirmadieni as negaliu...pas daktarus isvaziuojam...atvarykit sn..kiek suprantu kolkas tik artiste su juliciuku 'pasiraso'...tai galit atlekt sn, tik sms parasykit geriau , nes as tik diena prisedu prie kompo galiu nepamatyt....

na va, mes nuo 06.03 i darzeli..abi panelytes...eis i viena grupe, kolkas, nes man taip pratint lengviau...tai saule eis i dickiu grupe su vilte..biski bijau kad neskriaustu, bet pradzioj gi pastebesiu..ligtai jei neklystu pakliuvom pas aukletoja gene bajerčiene..ar kažkas panašaus...gal kokiu atsiliepimu yra?apie ja?
Atsakyti
Labas vakaras!
Tik dabar prisedau tongue.gif
NERINGUSKINAI,o kaip antradieni? treciadieni? ax.gif ARTISTEEE,kaip tau,iseina? O jei po pietu,[po darzelio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2013 05 24, 11:29)
galit ir pas man..laisvai..tai kada...pirmadieni as negaliu...pas daktarus isvaziuojam...atvarykit sn..kiek suprantu kolkas tik artiste su juliciuku 'pasiraso'...tai galit atlekt sn, tik sms parasykit geriau , nes as tik diena prisedu prie kompo galiu nepamatyt....

na va, mes nuo 06.03 i darzeli..abi panelytes...eis i viena grupe, kolkas, nes man taip pratint lengviau...tai saule eis i dickiu grupe su vilte..biski bijau kad neskriaustu, bet pradzioj gi pastebesiu..ligtai jei neklystu pakliuvom pas aukletoja gene bajerčiene..ar kažkas panašaus...gal kokiu atsiliepimu yra?apie ja?

o tau pranese ar kaip?nes mums tai tyla ir ramybe reiketu gi pereit gal medicinke doh.gif gal ryt reikia bandyt tada kol iseigine.
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2013 05 24, 11:29)

na gal ateinanačią sav, kurią dieną? žiūrint kaip juliciuko darbai g.gif
Atsakyti