Įkraunama...
Įkraunama...

***Molėtiškių namučiai***

šeip šei minutei galiu visom dienom, išskyrus pirmad
Atsakyti
Labukas!
Nium,po to ralli,tai nuotaikos ner... verysad.gif dar vakar vakare paziurejau per 1Baltijos kanala ekstrasensu musy,tai isvis baisu gyvent pasidare doh.gif rolleyes.gif
O kaip motes tos gailaaaaa verysad.gif
Atsakyti
Julituk, ko tau gaila nesupratau ? kas tam rali buvo? ir ka sake ekstrasensai?

Nes as truputi atsilikus nuo gyvenimo.... nieko neziuriu , neskaitau ...vis su vaikais kazkur einam, vaziuojam, veikiam .... zodziu gerai laika leidziam ax.gif

Buvom kine, gavom 2 bilietus i bet koki pasirinkta filma si antradieni tik uz 10 lt ( vienas bilietas 3 D ). Gal kas vaziuos i Vilniu ? galeciau siuos 2 bilietus atiduot, nes as tikrai nevaziuosiu jau.
Atsakyti
kiek girdejau per rali uzmuse moteri jauna visai, kuri siaip tik atejus buvo net neziuret, per bandomaji vaziavima mirtinai ...
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2013 05 27, 16:40)
kiek girdejau per rali uzmuse moteri jauna visai, kuri siaip tik atejus buvo net neziuret, per bandomaji vaziavima mirtinai ...

jeigu nežinote - nepasakokite pasakų. Ką reiškia bandomasis važiavimas? Bandau darau? Ir iš kur viduryje pievų ralio trasoje "šiaip atėjusi moteris"... Nesupykite, bet labai nemėgstu, kai žmonės šneka ir nesupranta apie ką.
Atsakyti
QUOTE(linote @ 2013 05 27, 19:37)
jeigu nežinote - nepasakokite pasakų. Ką reiškia bandomasis važiavimas? Bandau darau? Ir iš kur viduryje pievų ralio trasoje "šiaip atėjusi moteris"... Nesupykite, bet labai nemėgstu, kai žmonės šneka ir nesupranta apie ką.

koks skirtumas dab?juk visteik neber...toks likimas
Atsakyti
QUOTE(linote @ 2013 05 27, 19:37)

o ko jus dabar atejusi cia pykstate?gal ne bandomasis vaziavimas ne taip issireiskiau bet pries pat vaziavima apvaziuoja prtadzioj ar tai trasa tikrina ar ka daro, as matote ne raliste tai nezinau visu subtilybiu.o jei ponia siandien ne ta koja islipote, tai ryt bandykite lipti kita. mirksiukas.gif as pasakiau aiskia, "kiek girdejau" gerai kad tamsta kalbate visada tiesiai i desimtuka thumbup.gif
Atsakyti
Oj,LINOTE,nesupykite-bet kai pasirodote,tai vis kazkuo nepatenkinta g.gif lotuliukas.gif

Neesam mes cia "visko zinovai" ir ant tiek "ispruse" biggrin.gif Nereikia kabinetis prie zodziu 4u.gif
Nu nulinis vaziavimas,nu bandymas ttrasos-nu koks skirtumas! biggrin.gif Nu atejo savo V palaikit-sirgaliu,nu koks musu reikalas? Svarbu-zmogaus per (cia mano nuomone! cool.gif ) per savo kvailuma ir prarado gyvybe verysad.gif Juk buvo perspeta ne karto,kad neprieitu zmones taip arti! Bet!...manau ir likimas cia "dadejo" savo smile.gif
Visa diena kazkaip negera ant duses buvo schmoll.gif O vakare dar paziurejau tiesiog laida,kur pasakojo ekstrasensai kaip buvo kankinami zmones....tai da blogiau pasijauciau doh.gif rolleyes.gif

Mamos! Toks klausymas:Bosiukui mano padydejo limfmazgiai verysad.gif Ne kosti,nieko, unsure.gif Gyd pasake-Hedelixo ir tept....Fastum Geliu unsure.gif O koki kompresa galima det? g.gif Kas zino? 4u.gif (kraujas-svarus,viskas normoi bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 05 27, 21:24)
Oj,LINOTE,nesupykite-bet kai pasirodote,tai vis kazkuo nepatenkinta  g.gif  lotuliukas.gif

Neesam mes cia "visko zinovai" ir ant tiek "ispruse"  biggrin.gif Nereikia kabinetis prie zodziu  4u.gif
Nu nulinis vaziavimas,nu bandymas ttrasos-nu koks skirtumas!  biggrin.gif Nu atejo savo V palaikit-sirgaliu,nu koks musu reikalas? Svarbu-zmogaus per (cia mano nuomone! cool.gif ) per savo kvailuma ir prarado gyvybe  verysad.gif Juk buvo perspeta ne karto,kad neprieitu zmones taip arti! Bet!...manau ir likimas cia "dadejo" savo  smile.gif

Mamos! Toks klausymas:Bosiukui mano padydejo limfmazgiai  verysad.gif Ne kosti,nieko, unsure.gif Gyd pasake-Hedelixo ir tept....Fastum Geliu  unsure.gif O koki kompresa galima det?  g.gif Kas zino?  4u.gif (kraujas-svarus,viskas normoi  bigsmile.gif )

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o bosiuka sen maciau tavo, visus tris vyrukus maciau ir pasiskunde man dar taviskis biggrin.gif .
manoji tai va ligoninej guli verysad.gif
Atsakyti
Labu-labu!
Aga,buvo bosai poliklinikoi,o paskui ir viresnelis atejo-su temperatura,paleido is pamoku. Gerkle,angina verysad.gif
Aj,ir isvis dabar orai nesuprasi...ir vaikus irgi doh.gif lotuliukas.gif
O kas jums? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man irgi labai gaila tos moters... verysad.gif

Labas rytas,

paprasta, daug daug sveikatos Tavo vyriausiajai 4u.gif

juliciuk, man tas eukaliptum tepalas patinka, ypač vaikams...
Atsakyti
O Dieve verysad.gif nieko nezinojau, negirdejau....labai baisu .... matyt likimas, nupurte. Siaubingai liudna verysad.gif ryt jau busiu toli nuo vaiku verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti