Įkraunama...
Įkraunama...

***Molėtiškių namučiai***

QUOTE(artisteee @ 2013 06 18, 14:06)
na taip...

Na matai, ne visada kainoje esmė...  bet kad pirkėjai šiais laikais, ateina ir dar pinigų neturi, savo pirma nori parduoti ar į bankus dar eiti, ar dar kur padirbėti išlėkti, prisidėti pinigų... Žodžiu ilgi keliai doh.gif Bent jau man toks vaizdas susidarė.

Bet aišku, negali atsidėti su šeima iki paskutinio... reikia ieškotis kitų namų..

cia panasiai kaip musu sodyba pirko lotuliukas.gif sako kodel jus man nenorit jos parduoti. tai sako prasom pirkit, bet sako kad as dar pinigu visu neturiu su broliu reik deretis del dok. tvarkymo, o jis geria labai tai reikia man sutvarkyt dok. bet as labai noriu doh.gif noriu, tik vat pinigu nera lotuliukas.gif bet siaip moletuose ir kainos biski uzkeltos unsure.gif kaimyne 3kamb.uz 80 pardave, musiskiai irgi kazka kalba apie tokia suma bet dar zinoma neaisku.tik cia mat 4k...och tureciau as pinigu biggrin.gif nors noriu siaip namo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2013 06 18, 14:10)
cia panasiai kaip musu sodyba pirko  lotuliukas.gif  sako kodel jus man nenorit jos parduoti. tai sako prasom pirkit, bet sako kad as dar pinigu visu neturiu su broliu reik deretis del dok. tvarkymo, o jis geria labai tai reikia man sutvarkyt dok. bet as labai noriu  doh.gif  noriu, tik vat pinigu nera  lotuliukas.gif  bet siaip moletuose ir kainos biski uzkeltos  unsure.gif kaimyne 3kamb.uz 80 pardave, musiskiai irgi kazka kalba apie tokia suma bet dar zinoma neaisku.tik cia mat 4k...och tureciau as pinigu  biggrin.gif  nors noriu siaip namo  wub.gif

o taip, namas yra gėris smile.gif
Atsakyti
Labu!
Sveikatytes tavo V ,ARTISTEEE 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Oh,kaip as noreciau gabale-eli zemes,kad pastatyt toki "mini"-nameli blush2.gif Vieno kambario ir virtuves su tuliku. bigsmile.gif Viskas,daugiau nieko nenoriu. Tokio,kaip namo-tai tikrai schmoll.gif O vat sodo tipo-taip tongue.gif Idomu,kiek kainuotu toks zemes gabalaitis biggrin.gif Sodose,gal nieks tokiu neparduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 06 18, 20:15)
Labu!
Sveikatytes tavo V ,ARTISTEEE  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oh,kaip as noreciau gabale-eli zemes,kad pastatyt toki "mini"-nameli  blush2.gif Vieno kambario ir virtuves su tuliku.  bigsmile.gif Viskas,daugiau nieko nenoriu. Tokio,kaip namo-tai tikrai  schmoll.gif O vat sodo tipo-taip  tongue.gif Idomu,kiek kainuotu toks zemes gabalaitis  biggrin.gif Sodose,gal nieks tokiu neparduoda?  g.gif

kiekvienam savo, as kadaise sakiau tik bute, o db...kaip faina savo darziuka turet savo vistytes augint biggrin.gif vaikams savas kiemas wub.gif
Atsakyti
As irgi noreciau nuosavo namuko, su pora kambariuku, virtuvem vonia ir tuliku.... bet namuko su nuosavu kiemu. Vaikams rojus butu wub.gif
...svajot galima ..... gerai butu ir nuosavas butukas, nes ir to neturiu lotuliukas.gif

Artisteee pervedziau uz laikroduka.
Papildyta:
Artisteee, cia vyras neteko pirstp galo ? sveikatos jam 4u.gif
Atsakyti
Labas!
jo, drinks_cheers.gif kiekvienam savo. Gyvent tai noriu butuke,o vat koki sodo nameli la-abai norec turet. Bet gi toki,kur (jeigu ka) ir pagyvent galima butu bigsmile.gif biggrin.gif
Darzo g.gif nu ka as zinau,butu zemes,tai ir sodinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 06 19, 07:57)
Labas!
jo, drinks_cheers.gif kiekvienam savo. Gyvent tai noriu butuke,o vat koki sodo nameli la-abai norec turet. Bet gi toki,kur (jeigu ka) ir pagyvent galima butu  bigsmile.gif  biggrin.gif
Darzo  g.gif nu ka as zinau,butu zemes,tai ir sodinciau  biggrin.gif

jeigu ka tai tipo jei vyras isvarytu lotuliukas.gif
labas rytas
Atsakyti
Sveikos,ligoniukams sveikatėlės 4u.gif

QUOTE(juliciukas666 @ 2013 06 18, 19:15)
Labu!
Sveikatytes tavo V ,ARTISTEEE  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oh,kaip as noreciau gabale-eli zemes,kad pastatyt toki "mini"-nameli  blush2.gif Vieno kambario ir virtuves su tuliku.  bigsmile.gif Viskas,daugiau nieko nenoriu. Tokio,kaip namo-tai tikrai  schmoll.gif O vat sodo tipo-taip  tongue.gif Idomu,kiek kainuotu toks zemes gabalaitis  biggrin.gif Sodose,gal nieks tokiu neparduoda?  g.gif

Parduoda miesto soduose ir ne vieną sklypą.Pravažiuokit kada per sodus,ten lentelės skypuose yra,kad parduodama ir tel nr.Bet aš į sodus lyst nenorėčiau,žinoma,gal viskas priklauso nuo sodų kaimynų ir jų tolerancijos,bet mums šiuo klausimu nelabai pasisekė doh.gif
Atsakyti
Julituka sian vos pazinom, eina sau gatve tokia lengva lengva, kaip vasaros vejelis, neina o tiesiog sklendzia oru, visa svytinti, laiminga, nu tooookia zavinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2013 06 19, 07:59)
jeigu ka tai tipo jei vyras isvarytu  lotuliukas.gif

arba sunelis lotuliukas.gif

Labu!

Oj blush2.gif aciu! ...V ka reiskia nagucius sutvarkyt biggrin.gif ...o jei rimtai,tai man sian beveik laisva diena isejo thumbup.gif Vyrai mano kaime medu suka,Bosas darzeli-lafa! thumbup.gif Todel taip neskubant miesta perejau,i parde uzejau,o jau paskui su Bosu peskom iki namucio. bigsmile.gif La-abai jau reikejo man tokios dienos-SAU mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 06 19, 20:27)
arba sunelis  lotuliukas.gif

Labu!

Oj  blush2.gif aciu! ...V ka reiskia nagucius sutvarkyt  biggrin.gif ...o jei rimtai,tai man sian beveik laisva diena isejo  thumbup.gif Vyrai mano kaime medu suka,Bosas darzeli-lafa!  thumbup.gif Todel taip neskubant miesta perejau,i parde uzejau,o jau paskui su Bosu peskom iki namucio.  bigsmile.gif La-abai jau reikejo man tokios dienos-SAU  mirksiukas.gif  tongue.gif

kazi as po taves ryt irg taip pat skrisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia jau kaip susitarsim lotuliukas.gif Nes kiekvienas savo nuomone del plauku turim bigsmile.gif biggrin.gif O rytoi dar viena nuomone prisides ax.gif
Atsakyti