Įkraunama...
Įkraunama...

***Molėtiškių namučiai***

Sveikutes. Nupirkau Austejai sia zalia kuprine , kokios ji norejo...per pora dienu kurjieris atnes i namus 4u.gif

Sestadieni atsvenciau gimtadieni, gana linksma buvo....puciau zvakutes ir 33 kart pakilnota buvau bigsmile.gif dovanu gavau geliuuuuu, auksinius auskariukus , pinigeliu (kurie kompensavo visa Gucci kvepalu suma, kuriuos sau gimtadienio proga nusipirkau) , atviruka , torta su 33 zvakutem . Lauktuviu is LT lietuvisku saldainiu smile.gif

O taip dirbu dirbu dirbu doh.gif
Atsakyti
Labuks! biggrin.gif
KRISTYNYYYTE,sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kvepalai-geeeeris thumbup.gif
Atsakyti
la, na gal kam vėjaraupių bacilos? smile.gif
dičkė darželyje pasigavo....
ir gal kas žinot , kas auklėtoja Vyturėlyje 'Meškučių' grupės? mažoji nuo rudens eis ten....o dičkė smalsučiuose liks....
Atsakyti
Labu!
Girdejau apie vejaraupius darzelije unsure.gif
Oj,pas mus buvo Jane tokia ir Vitalija. Mes eisim i virsu,jau ne lopselinukai-o cieli darzelinukai busim biggrin.gif
Atsakyti
o tai kokia jūsų grupė?irgi meškučiai?

o sakykit rugsėjo 1(tikliau bus 2d), draželin kai vaikai eina, ar neša gėlyčių auklėtojom?aš kai naujai einanti, tai nežinau, užtat jūsų klausiu....
Atsakyti
Aga,mes meskuciai. Busim peliukai biggrin.gif
As nunesiau nuo saves torta ir viskas,o kaip kas daro-nezinau g.gif schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
o dabar prieš rugsėjį vėl reikia pažymos iš gyd. darželin ar ne ?
Atsakyti
Manau,kad reikia 4u.gif
Atsakyti
mes tai pažymą gegužę nešėm, tai gal nereik va dab vėl...?

o kokia auklėtoja meškučių?vardas, pavardė?
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2013 08 30, 06:28)
mes tai pažymą gegužę nešėm, tai gal nereik va dab vėl...?
o kokia auklėtoja meškučių?vardas, pavardė?

tai Jums gal ir nereikia... g.gif

Aš vakar buvau pažymos, bet dar reikės trečiadienį pas stomatologę nueiti.

Atsakyti
na iš dantistės tai neėmmėm jokios pažymos.....
na jei reiks, tai pasakys manau
Atsakyti
musu aukletoja bus Janina ir pamirsau kokia.pakeista db su musu ankstesniaja auklyte.o peliukuose berods Vile ar kokia te bus.del pazymu, man rodos reikia nest kas kiekvieni metai, nesu tikra del Jusu atvejo Neringuskinai, bet mes irgi nuo tada mazdaug lankom, bet pazyma nesim nes jau kada uzsiregistravom o eile mums tik rugsejo 13 doh.gif del gelyciu, peliukuose lyg ir metames o meskuciuose nzn nauju db pilna bus tai nei pazystu as ju nei ka, neaisku kokia situacija tai nesim gal gelyte tik blush2.gif
Atsakyti