Įkraunama...
Įkraunama...

***Molėtiškių namučiai***

QUOTE(Kolekcionierė @ 2013 02 20, 22:59)
oj tikrai nemiegam, tai šen tai ten, ryt iš ryto š Zarasus seminaras, vakare į Anykščius koncertas, penktadienį susitvarkyt namus, šeštadienį MB grįžta

galvoju pirkt ar ne pora bilietukų

....aisku pirk, net negalvok 4u.gif
Atsakyti
as tai ziauriai noreciau i kina Valentinas 1, sake nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*paprasta* @ 2013 02 21, 09:39)
as tai ziauriai noreciau i kina Valentinas 1, sake nerealus bigsmile.gif

taigi nuvaryk kai būsi Vilniuje ax.gif
Papildyta:
Tiesa ačiū visoms mamytėms , kurios pasirašė dėl šio baro veiklos nutraukimo , tikslas pasiektas 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Apie baro uždarymą

Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2013 02 22, 10:51)
taigi nuvaryk kai būsi Vilniuje  ax.gif
Papildyta:
Tiesa ačiū visoms mamytėms , kurios pasirašė dėl šio baro veiklos nutraukimo , tikslas pasiektas  4u.gif  4u.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Apie baro uždarymą

o kam ji uzdare?o pagalvojat kad kazkam galbut 'duona' atemet?darbo vieta?man tai dzin.pijokai ir kitur nueis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2013 02 22, 12:08)
o kam ji uzdare?o pagalvojat kad kazkam galbut 'duona' atemet?darbo vieta?man tai dzin.pijokai ir kitur nueis... g.gif

nu kuo mažiau tokių darbo vietų Molėtuose, tuo geriau biggrin.gif Ot tai darbas, diedus girdyti doh.gif

Klausykit, kiek dienų tiksliai galima Vyturėly be pateisinimo praleisti 5 ar 7 ?
Atsakyti
QUOTE(artisteee @ 2013 02 22, 12:14)
nu kuo mažiau tokių darbo vietų Molėtuose, tuo geriau  biggrin.gif Ot tai darbas, diedus girdyti  doh.gif

Klausykit, kiek dienų tiksliai galima Vyturėly be pateisinimo praleisti 5 ar 7 ?

jei nebutu paklausos-nebutu ir pasiulos..pijoku buvo ir bus...pilnos parduotuves alkoholio, tik dab tie pijokai gers visur kur papuola, o anksciau turejo vieta kur visi susirinkdavo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2013 02 22, 11:08)

Todėl, kad ypač šiltuoju metu laikotarpiu vaikai būnantys darželio teritorijoje mato besišlapinančius vyrus , jų lytinius organus, girdi įvairiausius keiksmažodžius, aš ne kartą ir pati tai mačiau, beveik kiekvieną rytą eidama į darželį sulaukiau ten stoviniuojančių vyriškių priekabių, tai mano sijonas negeras, tai einam pagulėt kartu, plius manau centrinėje miesto gatvėje ne vieta šiam alubariui, aš noriu kad mano miestas būtų patrauklus ir turistams ir miesto gyventojams nebūtų gėda savo draugus vestis per miestą, nebūtu baugu vaikams ir moterims eiti šalia, taip pat man svarbu kokioje aplinkoje auga mano ir kitų vaikai, kad jie matytų augdami pozityvius dalykus, o ne keiksmažodžių lavinas, ar asocialius asmenis. Tie augantys vaikai yra mūsų visų atsakomybė , kokius užauginsime tokius turėsime senatvėje, o tokia kaimynystė nėra tinkama geram vaiko psichologiniam augimui.

QUOTE(artisteee @ 2013 02 22, 11:14)
nu kuo mažiau tokių darbo vietų Molėtuose, tuo geriau  biggrin.gif Ot tai darbas, diedus girdyti  doh.gif

7 dienos
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2013 02 22, 13:06)
Todėl, kad ypač šiltuoju metu laikotarpiu vaikai būnantys darželio teritorijoje mato besišlapinančius vyrus , jų lytinius organus, girdi įvairiausius keiksmažodžius, aš ne kartą ir pati tai mačiau, beveik kiekvieną rytą eidama į darželį sulaukiau ten stoviniuojančių vyriškių priekabių, tai mano sijonas negeras, tai einam pagulėt kartu, plius manau centrinėje miesto gatvėje ne vieta šiam alubariui, aš noriu kad mano miestas būtų patrauklus ir turistams ir miesto gyventojams nebūtų gėda savo draugus vestis per miestą, nebūtu baugu vaikams ir moterims eiti šalia, taip pat man svarbu kokioje aplinkoje auga mano ir kitų vaikai, kad jie matytų augdami pozityvius dalykus, o ne keiksmažodžių lavinas, ar asocialius asmenis. Tie augantys vaikai yra mūsų visų atsakomybė , kokius užauginsime tokius turėsime senatvėje, o tokia kaimynystė nėra tinkama geram vaiko psichologiniam augimui.
7 dienos

na kad sysioja priesais vaikus tai negrazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2013 02 22, 12:15)
na kad sysioja priesais vaikus tai negrazu doh.gif

O kad keikiasi gražu ?
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2013 02 22, 13:40)
O kad keikiasi gražu ?

namie vaikai manau irgi visko prisiklauso...nesakikim tik kad prie baro isgirsta keiksmazodziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2013 02 22, 12:44)
namie vaikai manau irgi visko prisiklauso...nesakikim tik kad prie baro isgirsta keiksmazodziu blush2.gif

Mano namuose keiksmažodžiams ne vieta ir nesuprantu tų tėvų atsakomybės jausmo kai keikiamasi prie vaikų. Paskui patys tėvai stebisi kodėl jų vaikai užauga ne tokie kokių tikėjosi
Atsakyti
Kolekcioniere, as gi ir vyra turiu lotuliukas.gif negi dabar viena i kina eisiu..
del baro..keistai mastom kai kurios, bet nesigilinsiu...tik tiek kad palaikau Kolekcioniere visu 100proc. manau tai jau aisku is seniau, bet ne esme.
del keiksmazodziu, as is tu blogieciu mamu, kurios prie vaiko keikiasi..bet , tai daug kas ir nuo vaiko priklauso, manoji dicke nepereme sito blogio bet va sunus ipareigoja skaitytis su zodziais, gal bent tai mane apramins, nes tuo tikrai nesididziuoju, kazi nera tokio dalyko kaip kodavimo nuo keiksmazodziu lotuliukas.gif g.gif
Neringuskinai, gal kai tavo dukros butu pradeje lankyt nebutu taip jau dzinar visai vienodai ka mato tavo mazametes mergaites?pavyzdziui mano pana labai bijo girtu vyru ir eina pakampiais pamacius tai kodel kiti vaikai turi visa sita mesla matyt sale ju ugdymo istaigos, negali ramiai burys vaiku iseit i kiema pazaist nu man tai nenormalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *paprasta*: 22 vasario 2013 - 17:23