QUOTE(neringuskinas @ 2013 02 22, 11:08)
o kam ji uzdare?o pagalvojat kad kazkam galbut 'duona' atemet?darbo vieta?man tai dzin.pijokai ir kitur nueis...
Todėl, kad ypač šiltuoju metu laikotarpiu vaikai būnantys darželio teritorijoje mato besišlapinančius vyrus , jų lytinius organus, girdi įvairiausius keiksmažodžius, aš ne kartą ir pati tai mačiau, beveik kiekvieną rytą eidama į darželį sulaukiau ten stoviniuojančių vyriškių priekabių, tai mano sijonas negeras, tai einam pagulėt kartu, plius manau centrinėje miesto gatvėje ne vieta šiam alubariui, aš noriu kad mano miestas būtų patrauklus ir turistams ir miesto gyventojams nebūtų gėda savo draugus vestis per miestą, nebūtu baugu vaikams ir moterims eiti šalia, taip pat man svarbu kokioje aplinkoje auga mano ir kitų vaikai, kad jie matytų augdami pozityvius dalykus, o ne keiksmažodžių lavinas, ar asocialius asmenis. Tie augantys vaikai yra mūsų visų atsakomybė , kokius užauginsime tokius turėsime senatvėje, o tokia kaimynystė nėra tinkama geram vaiko psichologiniam augimui.
QUOTE(artisteee @ 2013 02 22, 11:14)
nu kuo mažiau tokių darbo vietų Molėtuose, tuo geriau

Ot tai darbas, diedus girdyti
Klausykit, kiek dienų tiksliai galima Vyturėly be pateisinimo praleisti 5 ar 7 ?
7 dienos