Įkraunama...
Įkraunama...

***Molėtiškių namučiai***

QUOTE(kristyyynyte @ 2013 02 24, 22:21)
Butent ... joks tevas, jokios mociutes.... kad ir vaikai labai mylimi, bet mama yra mama ... jos nieks neatstos. Bet kaip, yra taip.

4u.gif nenusimink... Viskas laikina ir būsit kartu 4u.gif Esi tikrai šaunuolė, kad ryžaisi išvykti ir ieškoti geresnio gyvenimo, ne kiekvienas tam ryžtasi 4u.gif

Labas rytas 4u.gif

Atsakyti
laba vakareli smile.gif ,na kaip ir zinau bet kai dar 100% neesu isitikinusi nenoriu sakyti kovo men eisiu pas daktare jai ziures eko pasiklausiu gal jau tiksliai pasakyks,o jai nea tai balandi leksiu pas gydytojaa i ukmerge tai gal ji pasakys,nes tariausi gimdyti pas ta pacia pas kuria gimdziau erika,jai niekas nepasikeis tai sake pades man biggrin.gif
Atsakyti
Taip, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2013 02 25, 20:37)
Taip, viskas bus gerai  4u.gif

užvakar gatvėje mačiau Tavo jaunėlę su močiute ėjo, rankytėj dar pliušinį žaisliuką nešėsi, tokia jau rimta rimta buvo wub.gif

Labaas rytas smile.gif

Kokia naktis trenkta, nepaisant to, kad apskritai naktimis miegu budėjimo rėžime, nes Dovydas labai prastas miegotojas, tai dar ir Mykolas visą naktį zirzė, verkė, juokėsi, kalbėjo... doh.gif
Atsakyti
mačiau skelbimą, kad ryt 19 val pradinės mokykolos salėje bus pirmas nemokamas latino ten kažkoks užsiėmimas, tai kaip suprantu tai kaip Zumba fitness, nu man nerealus dalykas.. gal kam įdomu http://www.youtube.c...h?v=YnvGYqhvjpk
Atsakyti
QUOTE(artisteee @ 2013 02 27, 09:52)
užvakar gatvėje mačiau Tavo jaunėlę su močiute ėjo, rankytėj dar pliušinį žaisliuką nešėsi, tokia jau rimta rimta buvo  wub.gif

Mano mazyle daznai rimta veiduka nutaiso.... wub.gif biggrin.gif o kai fotkinu tai megeja dar ir susiraukt ax.gif Ajauuuu,kaip ju pasiilgau !!!! 4 men nemaciau, dar 2.5 men nematysiu.
Atsakyti
PASIILGAU MOLETU.... VASAROS yu.gif
user posted image
user posted image
wub.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Aha,man irgi jau greiciau vasara paduokit biggrin.gif
Tikekimes,greit jau tikras pavasaris bigsmile.gif
Atsakyti
Ryt jau kalendorinis pavadaris.... 4u.gif
Atsakyti
SU PAVASARIU
Atsakyti

Kovo 2 d 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O pas mus dreeebia sniegą, buvom Vilniuje Kaziuko mugėjo, šiandien žmonių nedaug, bet kainos kai kur labaj užkeltos, pvz riešinės kainuoja 100 lt
Atsakyti