Įkraunama...
Įkraunama...

***Molėtiškių namučiai***

QUOTE(kristyyynyte @ 2013 03 15, 22:15)
http://masinis.lt/vi..._campaign=Kovas
kaip manot,  4 m vaikas jau per didele tokiam kompiuteriukui ? cia viskas anglu klb ,kaip suprantu  4u.gif

mane tai kaina glumina, baisiai jau pigus, vadinasi iš tokio daikto daug tikėtis nereikia

aš vaikui planšetę už 330 pirkau ir nieko gero, stringa, ekranas nejautrus, ilgai "mąsto" kai duodi užduotį
Atsakyti
Koks fainas atrodo tas kompjuteriukas biggrin.gif
Atsakyti
sm radau toki receptuka, uztepele ant duonos varske+lasisa+majonezas... pabandziau padaryt, visai skanu smile.gif 4u.gif

[url=http://www.part.lt/perziura/812b381492e64d5a3c473b15d9a8698b656.JPG]user posted image
Papildyta:
Vakar sventem bendradarbes gimce, prisisokom.....o ryt 8 val man i darba doh.gif 4u.gif gerem Jack Daniel viski su kokokola. Labai skanios keptos vistos,misrainiu,torto valgem.....
Sia savaite dirbta bus be iseiginiu,ir kita savaite atrodo iseigu negausiu,tai liuks man thumbup.gif
Po darbo diena mieste buvau...daug daug prisipirkau maisto,savaitei .Ir va ka uz 1.99 svaro atradau (viskas i ta viena kaina) bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O va cia jau kelinta kart matau vezymeliuose veziojancius suniukus,vezimukai panasus ,kaip vaiku...bet skirti sunims bigsmile.gif paemiau ir nufotkinau biggrin.gif
user posted image

Skaitau knyga "Alchemikas",kaip uzsikabinau,kokia idomi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 17 kovo 2013 - 15:41
Kristinyte, mačiau šiandien Tavo paneles einančias į Norfą, taip liūdna pasidarė kai žinau, kad mergaitės be mamos būna. Mamos niekas negali pakeist, greičiau grįžk 4u.gif
Atsakyti
o tie sumustiniai tai skanu..tik as dedu: varske, lasisa, sv.laiskai.krapai.
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2013 03 17, 21:14)
Kristinyte, mačiau šiandien Tavo paneles einančias į Norfą, taip liūdna pasidarė kai žinau, kad mergaitės be mamos būna. Mamos niekas negali pakeist, greičiau grįžk  4u.gif

...man irgi liudna pasidaro, jei pradedu per daug galvoti..... bet kai paskambinu, pasneku , ramiau pasidaro, jos gi yra - mano gyvenimas wub.gif
Atsakyti
Kaip laikotės merginos?
Kristinyte šventėms namo negrįžti?
Neringuskinai kaip tavo merginos? Į darželį dar neplanuojat?
Juliciuk kaip kieša gyvena?
Paprasta kaip tavo didžioji šeimyna?
Smailyte dingusi

Atsakyti
la,,,mano mažoji suslogavo...va..dičkė pasiutus laksto...o draželio laukiam...gal tik birželi galim tikėti vietu
Atsakyti
Nu va,tik Kesa domina biggrin.gif Nieko-gerai bigsmile.gif Snekam tongue.gif O vat mazius siandien atkryto...tiek saugojom,ir te tau bigsmile.gif aj,visiem buna,tik tikimes,kas sianakt nereik vezt i Utena,nes gerkle paraudusi. ....o siaip gerai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos..na , gyvenam po biski, judam kazkur...ruosiuosi moraliskai darbuotis jau. kol kas nieko nesakau nes kol normaliai nepradejau, nesinori girtis, nors jau nuo 25 turejau, nu bet pradesiu nuo 2.nebe uz kalnu... ax.gif
Juliciuk kaip maziukas tavo?
Atsakyti
Su Svynte! biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Oj,neklausk,*paprasta*. doh.gif Kaip issigandom-penktadieni po pietu miego paskambino aukletoja-sako 38,1 blink.gif tempos. Pasieme tetukas,susitariau su gyd,iskart i poliklinika,nu sako,nieko,paraudusi gerkle cool.gif -galvojau,naktele bus dar ta! doh.gif Beeeeet....kaip dingo tempa,taip ir nebuvo...oj,tik vakar ryte dar turejo. Ir nierko,valgom medu ir geriam arbata-ni nieko. ax.gif
O kaip jus? Nes Lukutis irgi negerai jautesi g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 03 31, 17:44)
Su Svynte!  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Oj,neklausk,*paprasta*.  doh.gif Kaip issigandom-penktadieni po pietu miego paskambino aukletoja-sako 38,1  blink.gif tempos. Pasieme tetukas,susitariau su gyd,iskart i poliklinika,nu sako,nieko,paraudusi gerkle  cool.gif -galvojau,naktele bus dar ta!  doh.gif Beeeeet....kaip dingo tempa,taip ir nebuvo...oj,tik vakar ryte dar turejo. Ir nierko,valgom medu ir geriam arbata-ni nieko.  ax.gif
O kaip jus? Nes Lukutis irgi negerai jautesi  g.gif  bigsmile.gif

manes klausi?mes gi nelankom ax.gif
Atsakyti