noriu komentarų
gal uostėt Juozuko kvepaliukus?
noriu komentarų
noriu komentarų
Sveikos,
merginos gal galit pasakyti: Jose Eisenberg kvepalai šiuose buteliukuose tokie pat ar skiriasi
Oficialiam Eisenberg puslapyje pirmojo nebera, tik antrasis. Eičiau i Douglas bandyti, bet aš neturiu supratimo, kaip jie turi kvepėti, čia dovanai reikia
Dėkoju, jei kas atsakys

merginos gal galit pasakyti: Jose Eisenberg kvepalai šiuose buteliukuose tokie pat ar skiriasi
Dėkoju, jei kas atsakys

QUOTE(nesuper @ 2013 04 04, 15:59)
Sveikos,
Tokie patys
labas.kaip as suprantu Chanel Coco Noir EdP 30 ml turio nebuna?
QUOTE(myglle @ 2013 04 05, 15:29)
aš irgi taip suprantu. neteko matyti.
QUOTE(myglle @ 2013 04 05, 15:29)
Chanel oficialiam puslapyje yra tik 50 ir 100 ml. Chanel Coco Noir.
gal kas galit palyginti dkny be delicious zalia obuoliuka su roziniu ? mano zalias eina i pabaiga,ieskau pamainos, kazkada esu uoscius rozini,patiko,bet nebepamenu ar skirtumas ypatingas ar ne,gal kas pakomentuos
QUOTE(Heichera @ 2013 04 08, 12:42)
gal kas galit palyginti dkny be delicious zalia obuoliuka su roziniu ? mano zalias eina i pabaiga,ieskau pamainos, kazkada esu uoscius rozini,patiko,bet nebepamenu ar skirtumas ypatingas ar ne,gal kas pakomentuos 
Jie gana panašūs, tik rožinis yra tikrai gėlinis kvapas, daug lengvesnis, švelnesnis nei žalias, pavasariškas. Rožinis taip pat daug trumpiau laikosi, bet pavasariui man jie labiau patinka.
Patiko man Escentric Molecules 02. Tik dabar nezinau kuri
ar Escentric 02 ar Molecules 02. Noriu paklausti kuri kvepia intensyviau, stipriau? gal pagelbesite?
QUOTE(jolipa @ 2013 04 08, 14:01)
Patiko man Escentric Molecules 02. Tik dabar nezinau kuri
ar Escentric 02 ar Molecules 02. Noriu paklausti kuri kvepia intensyviau, stipriau? gal pagelbesite? 
Escentric 02.
Molecule yra iš esmės mono kvapai, o Escentric-anų mono-kvapų mišiniai, jei nepainioju
Bent aš Molecule'ių beveik neužuodžiu, ko nepasakyčiau apie Escentric'us.