Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

gal uostėt Juozuko kvepaliukus?
noriu komentarų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supermamce: 04 balandžio 2013 - 13:31
Sveikos,
merginos gal galit pasakyti: Jose Eisenberg kvepalai šiuose buteliukuose tokie pat ar skiriasi biggrin.gif Oficialiam Eisenberg puslapyje pirmojo nebera, tik antrasis. Eičiau i Douglas bandyti, bet aš neturiu supratimo, kaip jie turi kvepėti, čia dovanai reikia doh.gif
Dėkoju, jei kas atsakys smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 04 04, 15:59)
Sveikos,
merginos gal galit pasakyti: Jose Eisenberg kvepalai šiuose buteliukuose tokie pat ar skiriasi  biggrin.gif

Tokie patys
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 04 04, 15:58)
Tokie patys

ačiū labai smile.gif
Atsakyti
labas.kaip as suprantu Chanel Coco Noir EdP 30 ml turio nebuna?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 04 05, 15:29)

aš irgi taip suprantu. neteko matyti.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 04 05, 15:29)

Chanel oficialiam puslapyje yra tik 50 ir 100 ml. Chanel Coco Noir.
Atsakyti
papasakokit kas nors apie Donna Karan Signature
ar apie seną versiją, ar apie naują 4u.gif
user posted image
Atsakyti
gal kas galit palyginti dkny be delicious zalia obuoliuka su roziniu ? mano zalias eina i pabaiga,ieskau pamainos, kazkada esu uoscius rozini,patiko,bet nebepamenu ar skirtumas ypatingas ar ne,gal kas pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2013 04 08, 12:42)
gal kas galit palyginti dkny be delicious zalia obuoliuka su roziniu ? mano zalias eina i pabaiga,ieskau pamainos, kazkada esu uoscius rozini,patiko,bet nebepamenu ar skirtumas ypatingas ar ne,gal kas pakomentuos 4u.gif

Jie gana panašūs, tik rožinis yra tikrai gėlinis kvapas, daug lengvesnis, švelnesnis nei žalias, pavasariškas. Rožinis taip pat daug trumpiau laikosi, bet pavasariui man jie labiau patinka.
Atsakyti
Patiko man Escentric Molecules 02. Tik dabar nezinau kuri smile.gif ar Escentric 02 ar Molecules 02. Noriu paklausti kuri kvepia intensyviau, stipriau? gal pagelbesite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2013 04 08, 14:01)
Patiko man Escentric Molecules 02. Tik dabar  nezinau kuri smile.gif ar Escentric 02 ar Molecules 02. Noriu paklausti kuri kvepia intensyviau, stipriau? gal pagelbesite?  ax.gif

Escentric 02.
Molecule yra iš esmės mono kvapai, o Escentric-anų mono-kvapų mišiniai, jei nepainioju mastau.gif
Bent aš Molecule'ių beveik neužuodžiu, ko nepasakyčiau apie Escentric'us.
Atsakyti