Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Sveikos supermamos,noriu paklaut ar padirbineja Yves Rocher kvepalus?
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas1 @ 2013 04 10, 22:50)
Sveikos supermamos,noriu paklaut ar padirbineja Yves Rocher kvepalus?

Nesu apie tai girdejusi
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2013 04 10, 22:53)
Nesu apie tai girdejusi

Aciu uz nuomone 4u.gif man irgi neteko girdet,nera gi jie ir taip brangus,tik noreciau but tikra,kad nepardaviau fufelio doh.gif pirkeja pasieme neispakavus,tai taip ir neteko apziuret
Atsakyti
Gal gali man kvankai biggrin.gif paaiskint kaip saugiai atidaryt chanel parfum buteliuka?
bijau islaistyt, tai nei lengvai sukant nei traukiant ne is vietos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 04 07, 16:10)
papasakokit kas nors apie Donna Karan Signature
ar apie seną versiją, ar apie naują  4u.gif

na, neskriaginkit, papasakokit kas nors 4u.gif biggrin.gif tikrai pas kažką mačiau kolekcijoje tą butelaitį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 04 11, 20:14)
QUOTE(Monmorensi @ 2013 04 07, 16:10)
papasakokit kas nors apie Donna Karan Signature
ar apie seną versiją, ar apie naują 

na, neskriaginkit, papasakokit kas nors  4u.gif  biggrin.gif tikrai pas kažką mačiau kolekcijoje tą butelaitį  biggrin.gif

Fantastiškas kvapas wub.gif wub.gif wub.gif
Turiu tą senąją "juodą gulbę", bet papasakot nemoku, tik wub.gif wub.gif wub.gif
Na, o jei rimtai, tai labai solidus kvepalas. Kaip ir visi senieji Donna Karan (ne DKNY). Jaučiu parūgštintą odelę ir jokių ten persikų ananasų, kaip kad Fragrantica rašo... Po to gal ambra ar heliotropas truputį pasaldina visą reikalą, bet vistiek lieka prabanga ir solidumas.
Naujos, tos cilindrinės versijos nesu ragavus, ir nenoriu kažkaip...
Atsakyti
Hm, o Mon ne apie šituos klausia? g.gif Nes juodą gulbę ar ne mano miniuką kažkada uostei? A, Mon?

http://www.fragranti...ture-17120.html
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 04 11, 21:18)
Hm, o Mon ne apie šituos klausia?  g.gif Nes juodą gulbę ar ne mano miniuką kažkada uostei? A, Mon?

http://www.fragranti...ture-17120.html

neatsimenu nieko blush2.gif

klausiau apie abejus. radau poroj vietų, kad kvapas nėra smarkiai pasikeitęs. senąją versiją rasti turbūt be šansų g.gif
Jurkinai, labai ačiū už aprašymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 04 11, 22:23)
neatsimenu nieko  blush2.gif

klausiau apie abejus. radau poroj vietų, kad kvapas nėra smarkiai pasikeitęs. senąją versiją rasti turbūt be šansų  g.gif
Jurkinai, labai ačiū už aprašymą  4u.gif

Naujos versijos nežinau. O šiaip... kažkur pamečiau savo kvepalų aprašinėjimo pradmenis (jei kas rasit, grąžinkit lotuliukas.gif ). Taigi trumpai - Mon, tau jų nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 04 11, 21:26)
Taigi trumpai - Mon, tau jų nereikia  lotuliukas.gif

vajei, o man jie tokie įdomūs biggrin.gif bet aklai tikrai nepirksiu. per brangu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 balandžio 2013 - 20:37
QUOTE(Monmorensi @ 2013 04 11, 21:36)
vajei, o man jie tokie įdomūs  biggrin.gif bet aklai tikrai nepirksiu. per brangu.

Na kad įdomūs, tai nepasakyčiau... Nei kokie iškirtiniai, nei šokiruojantys... Bet, kad verti pagarbos, tai tikrai. Aš net nepamenu, kodėl jų man mirtinai prisireikė, bet pasitaikė nekosminė kaina ir pirkau aklai... Nei truputėlio nesigailiu, labai myliu ir taupau...
Atsakyti
Labai mėgstu Loccitane cukruotų vaisių kvapą, naudoju jį namams kvėpinti ir šiandien pagalvojau, kad norėčiau ir pati taip kvepėt, gal turit minčių kokie kvepalai į šitą kvapą yra panašus g.gif
Atsakyti