Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(SUNO @ 2013 06 20, 15:54)
Merginos ar Laura Biagioti Venezia EDP, kvapas labai skiriasi nuo EDT. g.gif

Jei tų, kurie naujai perleisti, tai man skyrėsi. EDT labiau buvo panašus į senąją Veneciją.
Atsakyti
Merginos,reikia skubios pagalbos blush2.gif Ar Guerlain Champs Elysees EDT labai skiriasi nuo EDP? Labai patinka EDT,dabar apziurejau kad pigu.lt yra EDP,labai noriu isigyti tik baisoka neuoscius g.gif Aciu visoms kurios atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suvalkiete @ 2013 06 25, 13:46)
Merginos,reikia skubios pagalbos blush2.gif  Ar Guerlain Champs Elysees EDT labai skiriasi nuo EDP? Labai patinka EDT,dabar apziurejau kad pigu.lt yra EDP,labai noriu isigyti tik baisoka neuoscius g.gif  Aciu visoms kurios atsakys 4u.gif

http://www.supermama...?...73294&st=12
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 06 25, 12:55)

Aciu smile.gif lekiu i isparduotuve,gal gausiu atomika paragavimui lotuliukas.gif
Atsakyti
gal gali kuri pakomentuoti kvapa ar labai saldus?
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 06 25, 17:59)
gal gali kuri pakomentuoti  kvapa ar labai saldus?

man tai lengvai saldus, neikyrus ax.gif
Atsakyti
Mergikės, gal kuri paaukotų savo brangaus laiko, sutiktų nupirkti ir atsiųsti į mano kaimą kvepalus? Skambinau į Vil. CdC turi ko noriu, tik siųsti atsisako, matyt, balsas nepatiko. O gal nebesiunčia?
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2013 06 27, 15:09)
Mergikės, gal kuri paaukotų savo brangaus laiko, sutiktų nupirkti ir atsiųsti į mano kaimą kvepalus? Skambinau į Vil. CdC turi ko noriu, tik siųsti atsisako, matyt, balsas nepatiko. O gal nebesiunčia?

Susitariau su Kvepalų Fėja 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 06 13, 19:02)
Taaaaip užsimaniau gaivių, šlapių ir nenusaldėjančių rožių kvapo.
bet noriu tikresnės, gaivesnės, žalesnės.

Hermes Hermessence serijos "Rose Ikebana" mirksiukas.gif

Rose Ikebana: a contrast between rose petal and crisp rhubarb, this minimalist bouquet of extreme delicacy was inspired by the floral art of Japanese Ikebana. Jean Claude Ellena speaks about “a rose plucked in the early morning, humid and dewy, light and delicate...”

turiu mazdaug 2.5 ml atomike, galeciau perleisti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Petr@ @ 2013 06 09, 20:08)
užsimaniau žemuogių kvapo, gal patartumėte į ką dairytis  g.gif

man asmeniskai Burberry "London"- saldzios zemuoges.
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas1 @ 2013 04 10, 22:50)
Sveikos supermamos,noriu paklaut ar padirbineja Yves Rocher kvepalus?

abejociau, per pigus ir nelabai "brandiniai" kvepalai.

QUOTE(Levereti @ 2013 04 13, 17:40)
Labai mėgstu Loccitane cukruotų vaisių kvapą,

vienas is variantu, jei patinka cukruotas imbieras- Serge Lutens "Five O`Clock Au Gingembre".

QUOTE(Limni @ 2013 04 24, 08:51)
Sveikutes, parekomenduokit kokiu kvepalu su jazminu.
Ieskau ne gaivaus kvapo, bet tokio gal labiau seductive.

Serge Lutens "A la nuit"- laaabai daug jazminu, svaigina kaip reikiant biggrin.gif

QUOTE(amberr. @ 2013 05 02, 18:34)
ar daug kas is jusu naudoja Jo Malone kvepalus?

kiek teko pratestuot, tai nesuzavejo- skystimas blush2.gif nei kvapai ispudingi, nei laikosi gerai, zodziu, lengvai kvepiantis vandenelis.

QUOTE(Monmorensi @ 2013 05 02, 20:09)
iš mano atminties/užrašų klodų:

ispudinga bigsmile.gif

QUOTE(zomša @ 2013 05 03, 19:53)
Tatai problema: pavasario-vasaros sezonui ieškau paprastų, švelnių, gaivių kvepalų, draugiškų aplinkai ir kolegoms. Žodžiu — neutralaus, malonaus kvapo.

nu dar taip nebuvo- visiskas vakuumas kvepalinej atminty, nieko negaliu prisiminti blink.gif biggrin.gif tokie ir man gal patiktu, deja, nenaudoju biggrin.gif

nors va- prisiminiau: Estee Lauder "Pure White Linen Light Breeze" (butent sitas flankeris)- sukuria lauke pakabintu ir vejyje plevenanciu skalbiniu kvapo pojuti.

Vibrant and fresh. Wet Citrus notes of luscious Bergamot, Orange Zest and White Grapefruit combine with Darjeeling Tea, colorful florals and sheer woods.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 27 birželio 2013 - 16:56
Sveikos,

Taip užsinorėjau vasarai kokosų, nu nebegaliu. Tyrinėjau tyrinėjau ir atradau Diesel Plus Plus, bet Fragranticoj jau atsiliepimai tai nekokie apie juos, aišku, kai tokia kaina, tai galima būtų rizikuot, bet nesinori visgi neskanius pirkt.
Tada užmačiau Harajuku Lovers G, apibūdintus kaip tropinius-kokosinius ir baisiai užsinorėjau.
Klausimas: į ką dar atkreipti dėmesį? Crystal Noir turiu, labai mylimi.

Tiesa, dar klausimukas. Harajuku Lovers būna purškiami ar splashiniai?

Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasario_lietus @ 2013 06 30, 16:44)
Sveikos,

Taip užsinorėjau vasarai kokosų, nu nebegaliu. Tyrinėjau tyrinėjau ir atradau Diesel Plus Plus, bet Fragranticoj jau atsiliepimai tai nekokie apie juos, aišku, kai tokia kaina, tai galima būtų rizikuot, bet nesinori visgi neskanius pirkt.

Na, aš tai juose jokių kokosų nejaučiu g.gif

Siūlyčiau išbandyti Serge Lutens Datura Noir ir Estée Lauder Sensuous Nude.
Atsakyti