Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Gafsa @ 2013 07 02, 19:07)
Narcizas truputį apie karčius narcizų lapus ir stiebus, panašiai kaip  Guerlain Chamade  biggrin.gif

Geras biggrin.gif Kažkaip man su Chamade nesusiasocijavo. Reiks abu palyginti g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal padėsit suprasti, kame šaknys biggrin.gif
Kuom skiriasi šis http://www.fragrance...ml/invt/0046117
nuo šito http://www.fragrance...ml/invt/0046118
g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2013 07 03, 12:41)
Sveikos, gal padėsit suprasti, kame šaknys  biggrin.gif
Kuom skiriasi šis

Skiriasi:
kaina,
pavadinimas,
kiekis,
buteliukų spalva
ir natos, žinoma (apie natas galima paskaityti Marc Jacobs )
Atsakyti
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų plačiau pakomentuoti kuo skiriasi šie du Bvlgariai ? Kad vienas edt,o kitas edp,tai jau supratau. ax.gif
user posted imageuser posted image
Aš juos uosčiau ir purškiaus, bet kažkokio esminio skirtumo nepastebėjau,nes net nežinau į ką reiktų atkreipti dėmesį jų kvapuose.
Norėčiau pirkti vieną iš jų (nes akcija yra),bet nesuprantu kurio iš jų kvapas turėtų būti intensyvesnis ir "rimtesnis" (ta prasme ne gaivus ir ne saldus)?

Atsakyti
Bvlgariai edp intensyvesni- astriu pojuciu megejoms, man jie buvo per macnus, netiko ( o draugei labai gerai tiko, ir man nuo jos labai gerai kvapas skleidesi). O isigijau edt- man "lipo" bigsmile.gif Butinai pabandykit ant saves, nes man net nuo edp galva skaudejo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 03 liepos 2013 - 17:56
Noriu zinoviu nuomones, ar labai skiriasi Tom Ford black orchid EDT nuo EDP????
Atsakyti
Merginos, iš didelės meilės Guerlain kvepalams (dar kažkada gerb. Biologės ir Minervos siųstais mėginėliais ir atomaizeriais) ir tolesnio domėjimosi nepopuliariąja parfumerija subrendo štai koks kampelis.

Kitokie kvepalai.

Prašau jūsų visų komentuoti, siūlyti ir kritikuoti. Blogas visiškai subjektyvus, stengiuosi aprašymu perteikti nuotaiką, tokią, kokios ieškočiau internete renkantis kvepalus sau.
Nekonkuruoju nei su Minerva, nei su Margot. Paprasčiausiai būsiu dėkinga, jei karts nuo karto užeisite ir paskaitysite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2013 07 03, 19:04)
Noriu zinoviu nuomones, ar labai skiriasi Tom Ford black orchid EDT nuo EDP????

Skiriasi. EDT (Voile de Fleur) - labiau gėliniai, EDP - labiau gourmand. Bet pavadinimas ne veltui tas pats - kompozicijų šerdis išlieka ta pati. Taigi sąsaja akivaizdi. Tačiau jei patinka vieni, tai nebūtinai patiks ir kiti.
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 03, 19:20)
Prašau jūsų visų komentuoti, siūlyti ir kritikuoti.

smagu, kad aprašot kvepalinius įspūdžius 4u.gif jų niekad nebus per daug. tik truputį užkliuvo ar kaip čia pasakyt, šiek tiek painokas rašymo stilius, na tokie susukti sakiniai. gal čia mano nemokėjimas skaityti, bet pora įrašų perskaičiau ir kas kelintam sakiny pamesdavau mintį blush2.gif
man asmeniškai kuo labiausiai patinka Minervos blogas, kad jame parašyta viskas taip, atrodo, paprastai, bet taip nuoširdžiai ir taip nuo dūšios, kad ech. skaitai ir atrodo, kad tau asmeniškai pasakojama viskas. nuoširdumas ir paprastumas - didelis ginklas ir privalumas.

tik neįsižeiskit, tikrai nieko bloga nenorėjau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 03 liepos 2013 - 21:57

Patiko. Labai labai 4u.gif Neturiu laiko dabar viskam skaityt, bet įspūdį susidariau. Puiku, kad atsiranda daugiau parfumerinių blogų ir kad jie skirtingi - visiems skoniams. Liberte rašymo stilius man tinka smile.gif.

Nepatiko tik vienas dalykas - reklaminė nuogos gražuolės nuotrauka "viršelyje" ar kaip ten ta pradžia vadinasi. Man, skirtingai negu blogo autorei, neatrodo "beprotiškai gražu ir nė kiek nevulgaru", greičiau atvirkščiai, ir pjaute pjaunasi su "Kitokiais kvepalais". Bet mano nuomonė - tik viena iš daugelio (manau, jų bus įvairių), o autorės teisė ir netgi pareiga laikytis savosios.

O, apie tai, kas nepatiko, prirašiau dvigubai daugiau, negu apie patikimą lotuliukas.gif Taip jau būna - kritikuoti lengviau, negu argumentuotai pagirti. O girti norėčiau už daug ką - sklandžią idealiai taisyklingą kalbą, pastebimą, bet prikišamai nedemonstruojamą erudiciją, kruopščiai surankiotus faktus, atidumą detalėms. Ir, aišku, įdomius ir geriausia prasme subjektyvius parfumerinius įspūdžius.
Nerašysiu, kad laukiu naujų rašinių, nes ir esamus nežinia kada spėsiu perskaityti. Bet vis tiek lauksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 04 liepos 2013 - 08:33
Prašau jūsų visų komentuoti, siūlyti ir kritikuoti.

Man patiko- labai labai. Ne tik faktas, kad subjektyviu aprasymu apie demesio vertus kvapus niekada nebus per daug. Bet ir rasymo stilius- tikslumo ir poetiskumo misinys, super gerai perteikiamas meninis ispudis. Pagaunu rasanciosios energetika, emocini ispudi.
Man labai artima, tikrai skaitysiu smile.gif
Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 04 liepos 2013 - 08:43