Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(amberr. @ 2013 07 15, 17:00)
Sveikos. Idomu pastebejima siandien padariau.. visus kvepalus laikau spintoj, tamsiai. Dabar issitraukiau Chloe EDP pauostyt ir kazkoks keistas kvapas duoda.. toks jausmas, kad pasikeite..  g.gif ir tas metalas ar kas ten, kur eina apipavidalinimas apsitryne.. pagelto unsure.gif nors nei as jo tampau kazkur, stovi spintoj ir tiek.. kurios turit Chloe, to apipavidalinimo spalva jum nepatiko?  g.gif ir pacio kvapo, po kurio laiko.. ? Tos pudros beveik nebeuzuodziu.. gali but, kad vasara ir kvapas kitaip atsiskleidzia? g.gif

mano chloe metalinė dalis irgi keičia spalvą, ale parudyja, bet pavalius nusivalo smile.gif kvapas nepakitęs.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 07 15, 20:56)
mano chloe metalinė dalis irgi keičia spalvą, ale parudyja, bet pavalius nusivalo smile.gif kvapas nepakitęs.

A, tai gerai bigsmile.gif bent tiek.. uzsipurskiau ant kuno, nu lyg viskas ok.. gal uosle buvo diena sustreikavus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 15 liepos 2013 - 20:24
Laba mergaites, gal galesit patart? 4u.gif

http://www.fragranti...orella-226.html
ar skanus? Suprantu, kad skonis individualu, megstu Allure, Mademoiselle, Dolce Vita, Euphoria, Ambrorient, Mon Jasmin Noir ir pan. Noretusi lengvesniu nei sie. Kristianoj ju teirauvausi, tai neturi ir nezinojo tokiu.. mirksiukas.gif noriu uzsisakyt internetu ir abejoju mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 07 15, 21:35)
Laba mergaites, gal galesit patart?  4u.gif

http://www.fragranti...orella-226.html
ar skanus? Suprantu, kad skonis individualu, megstu Allure, Mademoiselle, Dolce  Vita, Euphoria, Ambrorient, Mon Jasmin Noir ir pan. Noretusi lengvesniu nei sie. Kristianoj ju teirauvausi, tai neturi ir nezinojo tokiu..  mirksiukas.gif noriu uzsisakyt internetu ir abejoju  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

Visai gali būti, kad tiks pagal jūsų kriterijus. Sena gera klasika, su ja neprašausit. Citrusiniai-žali-gaivūs pradžioj, paskui jazminai ir kitos neryškios gėlės, paskui bazė sodresnė ir šiltesnė, kiek vaisinė. Nesunkūs, bet ne "vandenėlis", ilgai laikosi, moteriški, vasariški.
Atsakyti
gal kas gali pasidalinti ispudziais siais http://www.fragranti...guier-8277.html Aciu 4u.gif
Atsakyti
Manęs vienas žmogus neseniai paklausė - kiek kvepalų buteliukų įsigyti man yra norma? Pagalvojau ir atsakiau, kad man yra normalu ir neatrodo per daug įsigyti dvejus kvepalus (pilno tūrio buteliukus) per metus, neskaitant daugybės sužvejotų atomaizerių ir mėginėlių.
Leidžiant finansinėms galimybėms, gal įsigyčiau ir trejus full size per metus.
Keturis?Penkis? Manau, pradėčiau jaustis kiek nepatogiai prieš save. Kai tuo tarpu du man atrodo absoliučiai normalus ir sveikas skaičius.
Ką manote? Kokios jūsų pažiūros ir kaip ribojate apetitą? Pasidarė įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 17, 23:35)

neturiu saiko doh.gif atrodo -viskas! Bet pamatau gerus pasiulymus, ir jau spaudziu mygtukastart biggrin.gif o, gal reiketu verkt cray.gif Bet svarbu, kad cia ne alkoholizmas ar rukalizmas (cigaretes), gi nenuodiju saves ir artimuosius, o tik dziuginu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 17, 23:35)
Manęs vienas žmogus neseniai paklausė - kiek kvepalų buteliukų įsigyti man yra norma? Pagalvojau ir atsakiau, kad man yra normalu ir neatrodo per daug įsigyti dvejus kvepalus (pilno tūrio buteliukus) per metus, neskaitant daugybės sužvejotų atomaizerių ir mėginėlių.
Leidžiant finansinėms galimybėms, gal įsigyčiau ir trejus full size per metus.
Keturis?Penkis? Manau, pradėčiau jaustis kiek nepatogiai prieš save. Kai tuo tarpu du man atrodo absoliučiai normalus ir sveikas skaičius.

As kuo toliau gyvenu, tuo labiau isitikinu, kad tokio dalyko kaip "normalu" neegzistuoja. Nei vienoje srityje. Normalu- tai sociailiai priimtina norma, kintanti, priklausomai nuo laiko ir vietos.
Ir jackpotus gyvenimiskus dazniausiai skina nenormalus tongue.gif
Kas link saves, tai neturiu jokios normos- yra poreikis. Esu gan stipriai disciplinuota, ir gan gerai skiriu poreiki nuo noru. Tai vat jei kokio kvapo reikia, ir jauciu, kad reikes ilgai ir tai bus kaip dantu skausmas, tai ir isigysiu, anksciau ar veliau- cia jau finansai sureguliuoja kada. Nes kitaip jis man vaidensis ir visokeriopai persekios tongue.gif O kiek tokiu per statistini laiko vieneta metus pasitaiko- priklauso nuo aplinkybiu ir ka pasitaiko testuoti. Tiesa, didejant parfumerines patirties metu skaiciui, vis maziau, bet pastebejau, kad viskas vyksta bangomis- perki, perki, perki, tada stilius ir persisotinimas. Vnz, nenusakomas procesas, jis ir vidinis, ir nuo aplinkybiu isoriniu priklausomas, bet nesusistematizuojamas ir normalumo remams nepavaldus
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2013 07 17, 21:51)
Visai gali būti, kad tiks pagal jūsų kriterijus. Sena gera klasika, su ja neprašausit. Citrusiniai-žali-gaivūs pradžioj, paskui jazminai ir kitos neryškios gėlės, paskui bazė sodresnė ir šiltesnė, kiek vaisinė. Nesunkūs, bet ne "vandenėlis", ilgai laikosi, moteriški, vasariški.

Ačiū 4u.gif bandysiu sugaudyt juos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 07 18, 09:53)
As kuo toliau gyvenu, tuo labiau isitikinu, kad tokio dalyko kaip "normalu" neegzistuoja. Nei vienoje srityje. Normalu- tai sociailiai priimtina norma, kintanti, priklausomai nuo laiko ir vietos.
Ir jackpotus gyvenimiskus dazniausiai skina nenormalus  tongue.gif
Kas link saves, tai neturiu jokios normos- yra poreikis. Esu gan stipriai disciplinuota, ir gan gerai skiriu poreiki nuo noru. Tai vat jei kokio kvapo reikia, ir jauciu, kad reikes ilgai ir tai bus kaip dantu skausmas, tai ir isigysiu, anksciau ar veliau- cia jau finansai sureguliuoja kada. Nes kitaip jis man vaidensis ir visokeriopai persekios  tongue.gif O kiek tokiu per statistini laiko vieneta metus pasitaiko- priklauso nuo aplinkybiu ir ka pasitaiko testuoti. Tiesa, didejant parfumerines patirties metu skaiciui, vis maziau, bet pastebejau, kad viskas vyksta bangomis- perki, perki, perki, tada stilius ir persisotinimas. Vnz, nenusakomas procesas, jis ir vidinis, ir nuo aplinkybiu isoriniu priklausomas, bet nesusistematizuojamas ir normalumo remams nepavaldus

Idomus jusu poziuris, as kazkaip sau dar stengiuosi neivardinti noro kvepalams kaip poreikio. Taip, buna meiles is pirmo zvilgsnio, alpimai ir aikciojimai, bet vis tiek tai pasilieka kaip aistra, o ne gyvensiu-mirsiu. Zinoma, cia tema jau gali pasidaryti ir labiau bendrine, tarkime kiek pinigu yra negaila knygoms, ar jauciates kalta prisipirkusi (per) daug knygu ir tarkime isleidusi planuotas santaupas? As - ne. Arba atostogoms? Apie tai ir kalbu, kad tarkime ar kvepalai yra ta sritis, kuriai niekada negaila pinigu ir kuria visada galima pateisinti? Ar jei as pradeciau grauztis nusipirkusi 5 buteliukus, tai jau irodo mano nepakankama aistra kvepalams?
Idomu padiskutuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 18, 11:32)
Idomus jusu poziuris, as kazkaip sau dar stengiuosi neivardinti noro kvepalams kaip poreikio. Taip, buna meiles is pirmo zvilgsnio, alpimai ir aikciojimai, bet vis tiek tai pasilieka kaip aistra, o ne gyvensiu-mirsiu. Zinoma, cia tema jau gali pasidaryti ir labiau bendrine, tarkime kiek pinigu yra negaila knygoms, ar jauciates kalta prisipirkusi (per) daug knygu ir tarkime isleidusi planuotas santaupas? As - ne. Arba atostogoms? Apie tai ir kalbu, kad tarkime ar kvepalai yra ta sritis, kuriai niekada negaila pinigu ir kuria visada galima pateisinti? Ar jei as pradeciau grauztis nusipirkusi 5 buteliukus, tai jau irodo mano nepakankama aistra kvepalams?
Idomu padiskutuoti smile.gif

Na, sakykim, cia daugiau poziuris i pinigus- as nesijauciu kalta "prisipirkusi" kone niekada, nes neturiu polinkio "prisipirkti". Perku tai, kas, jauciu, butina. Santaupu ypatingai neplanuoju, turiu saiko jausma, zinau, kada sustoti. Jei yra butinybe atnaujinti vaiku garderoba, kvepalai (ar knygos) palaukia. Jei butinybes nespaudzia, prieinu prie poreikiu- cia jau, kaip sakoma, sirdies balso klausau, ko labiau reikia. Apskritai sazines grauzimo del isleistu pinigu nejauciu, as neturiu polinkio jais taskytis del mados, o pinigai juk reikalas realiatyvus ir, beje, uzdirbamas. 5 buteliuku is karto neperku, nes, velgi, neturiu mados pirkti tik del to, kad uzmaciau gera kaina ar rariteta ir pan., perku, kai reikia. O reikia vienu metu 1-2 kvapu, mano smegenai daugiau astraus poreikio ad momentum neaprepia.
Siaip, jei atsiranda iprotis skirti momentinius norus nuo gilesniu poreikiu, neturetu kilti to grauzimosi. Juk pinigai- ne tikslas savaime, o resursas. O del pateisinimo... na kodel gi pries kazka reikia teisintis, juk ne teisme mes, jei operuojate savo santaupomis, tai vienintelis teisejas Jums Jusu sazine. Apskritai kaltes jausma, kaip ir supratima apie taupuma/islaiduma mums dazniausiai ikala vaikysteje seiminyksciai, tai parazitinis sablonas ir nebutinai atitinkantis musu objektyvia realybe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 18 liepos 2013 - 11:05
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 07 18, 12:03)
Na, sakykim, cia daugiau poziuris i pinigus- as nesijauciu kalta "prisipirkusi" kone niekada, nes neturiu polinkio "prisipirkti". Perku tai, kas, jauciu, butina. Santaupu ypatingai neplanuoju, turiu saiko jausma, zinau, kada sustoti. Jei yra butinybe atnaujinti vaiku garderoba, kvepalai (ar knygos) palaukia. Jei butinybes nespaudzia, prieinu prie poreikiu- cia jau, kaip sakoma, sirdies balso klausau, ko labiau reikia. Apskritai sazines grauzimo del isleistu pinigu nejauciu, as neturiu polinkio jais taskytis del mados, o pinigai juk reikalas realiatyvus ir, beje, uzdirbamas. 5 buteliuku is karto neperku, nes, velgi, neturiu mados pirkti tik del to, kad uzmaciau gera kaina ar rariteta ir pan., perku, kai reikia. O reikia vienu metu 1-2  kvapu, mano smegenai daugiau astraus poreikio ad momentum neaprepia.
Siaip, jei atsiranda iprotis skirti momentinius norus nuo gilesniu poreikiu, neturetu kilti to grauzimosi. Juk pinigai- ne tikslas savaime, o resursas. O del pateisinimo... na kodel gi pries kazka reikia teisintis, juk ne teisme mes, jei operuojate savo santaupomis, tai vienintelis teisejas Jums Jusu sazine. Apskritai kaltes jausma, kaip ir supratima apie taupuma/islaiduma mums dazniausiai ikala vaikysteje seiminyksciai, tai parazitinis sablonas ir nebutinai atitinkantis musu objektyvia realybe

Zinoma, svarbiausia yra tureti galva ir kaip jus sakote atskirti kapriza nuo poreikio. Galu gale, puikiai apibendrinote, kad kiekvieno teisejas yra pati sazine ir visi grauzimaisi atkeliauja is aplinkos, vaikystes ir seimos. Cia gal apskritai groja dar konsumizmas bendrai. Galime palyginti pavyzdziui situacija, kad stengiuosi niekada neismesti maisto, nes iskart galvoju apie pasaulio skurda ir geriamo vandens nebuvima, o as svaistau viska taip, lyg nebutu rytojaus (kas, kad savo pinigus). Beveik zinau, kad kaskart gerokai apsipirkusi, darysiu Paypalu pavedima ir Amref. Na cia gryni sazines reikalai, kiekviena pirkini kvescionuoti ir klausti, ar man to reikia. Zinoma, nefanatiskai, taip ir susigrauzti galima. Zinoma, kai pinigu nesvaistai, tai, atrodo, kam tada grauztis. Tik kvepalai nera pirma butinybe, kaip ir pavyzdziui skristi pirma klase ar pirkti batus uz 400 euru.
Bet as cia jau lendu per placiai, pati vertinu gerus ir kokybiskus daiktus, geriau maziau ir kokybiskiau, nei daug ir bet ko. Tik va karts nuo karto iskyla tokie egzistenciniai klausimai:)
Atsakyti