Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Mano tuberozinis atradimas [ar "atradimas" biggrin.gif, gal itin jau skamba taip stipriai tas žodis biggrin.gif] yra šie du, abu iš Les Histoires de Parfums: Tubereuse 1 Capricieuse ir Tubereuse Animale 3. Mano nosiai abu - nerealūs, kitaip suskambėjus tuberoza. Ypač Animale. smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 05 liepos 2013 - 21:15
Mergaites, gal zinot, ar yra pas mus LT biehl parfumkunstwerke bigsmile.gif Stai tokie buteliukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2013 07 06, 02:44)
Mergaites, gal zinot, ar yra pas mus LT biehl parfumkunstwerke  bigsmile.gif  Stai tokie buteliukai

Yra Kreminėj
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 05, 21:56)
Ar galite pasidalinti nuomonėmis apie gražiausius tuberozinius kvepalus?
Svarstau tarp Carnal Flower, Tubereuse Criminelle, Fracas ir Mona di Orio, bet normaliai kol kas esu bandžiusi tik paskutinius du. g.gif Mona di Orio man - absoliuti ekstazė, reikės ieškoti išparduotuvėje. O kaip pirmieji du?

Man pati gražiausia tuberoza yra vienareikšmiškai Carnal Flower. Lutenso Tubereuse Criminelle, kiek teko testuoti, turi nemažą panašumą su Fracas, tik pastaroji galingesnė, Lutenso šiek tiek tylesnė. Dar iš nepaminėtų dėmesio tikrai verta yra Guerlain Mahora tuberoza.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 07 06, 09:56)
Yra Kreminėj

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 05, 20:56)
Ar galite pasidalinti nuomonėmis apie gražiausius tuberozinius kvepalus?

http://www.fragranti...ahora-2660.html
http://www.fragranti...ragile-434.html
Atsakyti
Tuberoza - meilės ir aistros gėlė...

MdO - išskirtinė tuberoza, kuri ir tuberoza nelabai kvepia. Tai rytinis jos kvapas, žalias, atsargus, lyg dar nepajuto savo grožio, kuris tik nusimato. Skaidri, skaisti, apsupta daugybę kitų taip pat skaidrių natų.
By Kilian - Beyond love - Graži, skambi, kviečianti, bet tuo pačiu laikanti rankos atstumu, kol pati nepakvies...
RP - Fracas, FM - Carnal flower - pats gėlės žydėjimas, jau žino savo vertę ir juo apsiginklavusi - žavi.
SL - Tubereuse criminelle - epotuojanti tuberoza. Pradžioje gumos, maskvos metropoliteno kvapai, paskui saldi ir vulgari, šokiruojanti. Dovanokite, prostitutiškai atvira.
HdP - Tubereuse 3 Animale. Šiltai saldi naktinė, matyt, noras atkurti istorinį 19a. kvapą (o tada dėl neypatingų sąlygų praustis labai daug parfumėrijoje naudojo civetos, damano, kastoriumo, musko kvapų). Labai gundančiai graži, bet jos pabaiga karti (pelynas). Matyt irgi užuomina apie bet kokio saldumo/aistringų santykių pabaigas - kerštas iki kraujo, įvairios laikotarpiui būdingos "meilės" lygos.
L'Artisan Parfumeur Nuit de Tubereuse - Nakties karalienė. Viską žino, viską moka, viską atiduos, viską pasiims, nepasotinama, išsekinanti savo jėga ir vis augančiu aistringu svaigumu ir saldumu.

Rinkites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 07 liepos 2013 - 12:05
Net galva apsisuko nuo paskutinio aprašymo smile.gif
Mahoros tuberozą turiu ir naudoju tik ypač šaltoms dienoms, nes ji mane iš tiesiog iš kojų verčia. Gal todėl ir MdO prilipo iškart, nes jie lengvesni, ne tokie svaiginančiai nuodingi. O tuberoza - kaprizinga gėlė. Ypač sudomino Tubereuse 3 Animale, eisiu žvejoti mėginėlių.
Ačiū visoms pasisakiusioms, tikras žinių lobynas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liberte: 07 liepos 2013 - 16:00
QUOTE(by ki @ 2013 07 07, 12:01)
Tuberoza - meilės ir aistros gėlė...

MdO - išskirtinė tuberoza, kuri ir tuberoza nelabai kvepia. Tai rytinis jos kvapas, žalias, atsargus, lyg dar nepajuto savo grožio, kuris tik nusimato. Skaidri, skaisti, apsupta daugybę kitų taip pat skaidrių natų.
By Kilian - Beyond love - Graži, skambi, kviečianti, bet tuo pačiu laikanti rankos atstumu, kol pati nepakvies...
RP - Fracas, FM - Carnal flower  - pats gėlės žydėjimas, jau žino savo vertę ir juo apsiginklavusi - žavi.
SL - Tubereuse criminelle - epotuojanti tuberoza. Pradžioje gumos, maskvos metropoliteno kvapai, paskui saldi ir vulgari, šokiruojanti. Dovanokite, prostitutiškai atvira.
HdP - Tubereuse 3 Animale. Šiltai saldi naktinė, matyt, noras atkurti istorinį 19a. kvapą (o tada dėl neypatingų sąlygų praustis labai daug parfumėrijoje naudojo civetos, damano, kastoriumo, musko kvapų). Labai gundančiai graži, bet jos pabaiga karti (pelynas). Matyt irgi užuomina apie bet kokio saldumo/aistringų santykių pabaigas - kerštas iki kraujo, įvairios laikotarpiui būdingos "meilės" lygos.
L'Artisan Parfumeur Nuit de Tubereuse - Nakties karalienė. Viską žino, viską moka, viską atiduos, viską pasiims, nepasotinama, išsekinanti savo jėga ir vis augančiu aistringu svaigumu ir saldumu.

Rinkites 4u.gif

thumbup.gif by_ki, koks nerealus aprasymas! as tik vat negaliu net is tolo Fracas ir Carnal Flower sulygint... Carnal Flower tokia zalia, tokia visapusiska, visa geles (o gal meiles?) istorija viename kvape.. Fracas gi tikrai grande dame, grandioziska, glamurine, bet tik sia savo puse ir pazistama.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2013 07 07, 22:28)
as tik vat negaliu net is tolo Fracas ir Carnal Flower sulygint...

taip-taip, visiškai skirtingos. skirtingiems skoniams tsakant biggrin.gif man irgi FM įdomesnė. fracas - grožis paviršutiniškas, išorinis. carnal flower daugiau tembrų, daugiau linijų. iš dviejų rinkčiausi būtent ją.
bet turiu tik MdO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 07 08, 13:21)
taip-taip, visiškai skirtingos. skirtingiems skoniams tsakant biggrin.gif man irgi FM įdomesnė. fracas - grožis paviršutiniškas, išorinis. carnal flower daugiau tembrų, daugiau linijų. iš dviejų rinkčiausi būtent ją.

Man kaip tik pavasaris - tuoj Carnal Flower norisi, o turiu Tubereuse Animale ir paleist nesiruošiu, užtai labai sudominot MdO (ir kaip tyčia mano parduotuvėlė išvis atsisakė MdO linijos.... schmoll.gif ).
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 07 08, 14:21)

gal norite lašeliu pasidalinti? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liberte: 08 liepos 2013 - 15:09