Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

user posted image
Gal bus aiskiau bet kai jau is taip arti to grozio nebelieka, nes daile tikrai smulki ir truko ja nupiest ne pusvalandis.
Atsakyti
QUOTE(Sirduliuke @ 2013 02 25, 20:18)
[i
Gal bus aiskiau bet kai jau is taip arti to grozio nebelieka, nes daile tikrai smulki ir truko ja nupiest ne pusvalandis.

na va- dabar kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirduliuke @ 2013 02 25, 19:48)

Merginos gal galite man pasakyti kurios spalvos is siu dengiasi normaliai per du  sluoksius?
IBD
56505 smoky plum
gelish
1330 exhal
1323 slak white
1419 quen of heart

visas spalvas dengiu 3 sluoksniais. IBD gal pasidengtų dviem, nes nesigarbanoja nuo bent kiek storesnio sluoksnio, o HG tai tikrai garbiniuojasi lb, ypač balta. HG 1419 nepaslepia panagių 2sluoksniais. 1330 exhale įmanoma nulakuoti 2 sluoksniais, bet aš vis tiek 3 dedu. Man gražiau.
Papildyta:
QUOTE(Sirduliuke @ 2013 02 25, 20:18)

o ne lengviau tokią dailę išraižyt ant nulakuoto galiuko baltai? g.gif pati nebandžiau niekad, bet kažkur mačiau, kad su dantų krapštuku išraižo ornamentus visokius smile.gif
Atsakyti
vienas bruksniukas vienas pamerkimas i daza. nesu bandzius raizyti kanors. visalaika piesiu ranka daile. tai uzima laiko, reikalingas geras teptukas, atitinkama konsistencija dazo. bet vaizdas man atperka . bet cia skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Sirduliuke @ 2013 02 25, 21:19)
vienas bruksniukas vienas pamerkimas i daza. nesu bandzius raizyti kanors. visalaika piesiu ranka daile. tai uzima laiko, reikalingas geras teptukas, atitinkama konsistencija dazo. bet vaizdas man atperka . bet cia skonio reikalas.

neabejoju, kad tokia dailė reikalauja ne tik visų priemonių gerų, bet ir "atmuštos" rankos smile.gif todėl ir klausiu, kad gal ir tokiom "neatmuštom" rankom, kaip mano, galima lengviau panašų efektą išgauti bigsmile.gif
beje, kuom čia piešta? laku ar dažais?
Atsakyti
akriliniais dazais piesiu viska. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o nago pasiausimui pries pradedant lakuoti naudojat 100 gritu dilde ar svelnesne, nusipirkau siandien is ibd 100 gritu, man jinai tokia siurksti pasirode, kad brukstelejus atrodo puse nago neliks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sirduliuke @ 2013 02 25, 21:33)
akriliniais dazais piesiu viska. 4u.gif

Nu sorry, kad klausiu, bet kai nupiesiat su tais akriliniais ir tepat topa jie nepasilieja kazkiek? Nes siap tie, kuriuos turiu tokie sakyciau lengvai nuvalomi, nors ir nudziuve doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo conve®se: 25 vasario 2013 - 22:52
QUOTE(conve®se @ 2013 02 25, 23:51)
Sveikos, o nago pasiausimui pries pradedant lakuoti naudojat 100 gritu dilde ar svelnesne, nusipirkau siandien is ibd 100 gritu, man jinai tokia siurksti pasirode, kad brukstelejus atrodo  puse nago neliks smile.gif
Papildyta:

Nu sorry, kad klausiu, bet kai nupiesiat su tais akriliniais ir tepat topa jie nepasilieja kazkiek? Nes siap tie, kuriuos turiu tokie sakyciau lengvai nuvalomi, nors ir nudziuve  doh.gif

nu as neprofe, bet dilde tikrai turetu buti 200+ gritu
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 02 25, 14:26)
merginos o jei nesiausus nago daryt ilgalaiki ax.gif ?ploni jau nagai liko mano po visu situ eksperimentu blush2.gif tai gaila dbr ir siaust.bet lakuot norisi vis nagas sukietes.

manau, kad jūs palaukite kol nuaugs nagai g.gif

QUOTE(Estoniax @ 2013 02 25, 14:42)
Yra kazkokios firmos geliniai lakai, kur tikrai nereikia dildes pagalbos, bet tikrai nepamenu kurie, gal daugiau kas pakomentuos.. blush2.gif

man atrodo, kad CND Shellac, bet galiu ir apsirikti g.gif

QUOTE(Alincia @ 2013 02 25, 17:34)
Idedu mano  brolienes nagucius, spalvytei parodyt:
Super Nails Aloha Punch 80113 (labai skaidri spalvyte, su blizguciais, dejo 4 sluoksnius)
user posted image

šitie labai gražūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 02 25, 23:51)
Sveikos, o nago pasiausimui pries pradedant lakuoti naudojat 100 gritu dilde ar svelnesne, nusipirkau siandien is ibd 100 gritu, man jinai tokia siurksti pasirode, kad brukstelejus atrodo  puse nago neliks smile.gif
Papildyta:

Nu sorry, kad klausiu, bet kai nupiesiat su tais akriliniais ir tepat topa jie nepasilieja kazkiek? Nes siap tie, kuriuos turiu tokie sakyciau lengvai nuvalomi, nors ir nudziuve  doh.gif

aš pašiaušimui naudoju poliruoklį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sirduliuke @ 2013 02 25, 21:18)
user posted image

labai gražiai, tai kruopščiai padaryta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 02 24, 12:44)
As labai atsiprasau uz neismanyma blush2.gif , o cia gal tie akriliniai dazai gali but is kanceliariniu prekiu parduotuves? Nes tokiu, piesimui tai turiu rolleyes.gif .

Issiaiskinau pati rolleyes.gif .
Kas kad turiu visokiausiu spalvu, kad piest graziai nemoku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 02 26, 11:47)
Issiaiskinau pati rolleyes.gif .
Kas kad turiu visokiausiu spalvu, kad piest graziai nemoku doh.gif  lotuliukas.gif

ka issiaiskinote kad tinka paprasti akriliniai dazai ?
Atsakyti