Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

o as snd supratau kad daugelis maiso sita lakavima su geliniais nagais doh.gif sutikau 5 pazystamas parke tai tik viena kazka lyg lyg girdejus, o kitos tai galvojo kad as gelinius nagus darau doh.gif zodziu cia pas mus airijoj nelabai paplites sitas reikalas, ypac pas mus kaime doh.gif aisku negaliu galveti uz koki dublina, nu bet pas mus tai niekas nezino kas per reikalas doh.gif

o man paciai tai nerealus tikrai dalykas, niekaip negaliu atsidziaugti situ geeeriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2013 02 26, 00:04)
nu as neprofe, bet dilde tikrai turetu buti 200+ gritu

Pas mane harmony 100/180, stipresnes kaip ir nereikia.

Siandien bandysiu HG sweet chocolate. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2013 02 26, 11:30)
ka issiaiskinote kad tinka paprasti akriliniai dazai ?

Na turbut biggrin.gif . Nes nagu dailes priemoniu pardavejai pardavineja lygiai tokius pat kaip kad as vaikui dailes pamokai pirkau rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Medan @ 2013 02 26, 17:47)

Siandien bandysiu HG sweet chocolate.  smile.gif

aš irgi tokį poliruokli naudoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2013 02 26, 19:13)
aš irgi tokį poliruokli naudoju wink.gif

O siausiat su 100 ar su 180? Nezinau, pasiausiau siandien su 180, tai nusidraske man neblogai virsutinis luoksnis, turbut persistengiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 02 26, 20:31)
O siausiat su 100 ar su 180? Nezinau, pasiausiau siandien su 180, tai nusidraske man neblogai virsutinis luoksnis, turbut persistengiau  doh.gif

as su 240....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 26 vasario 2013 - 19:48
As siausiu su blokeliu, o akriliniai dazai tinka is dailes parduotuves. gi jie tiepatys ten.
Atsakyti
Naudoju abi kart, labai su 180 nepiktnaudziauju, ji gana siurkti. 4u.gif

Na ir rodausi, toks truputi vaikiskas variantas gavosi, norejosi kazko zaismingo, veliau idesiu kokybiskesne nuotrauka, o naudota jau bandyta H light elegant ir H sweet chocolate. Man siu dvieju spalvu derinukas labai graziai ziurisi. Tiesa, sokoladini reiktu tepti kokius 4-5 kart, as del skubos tik 3 sau uzsitepiau. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medan @ 2013 02 26, 17:47)

Siandien bandysiu HG sweet chocolate.  smile.gif

as visada galvojau, kad kuo daugiau gritu, tuo dilde svelnesne...
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2013 02 26, 21:42)
as visada galvojau, kad kuo daugiau gritu, tuo dilde svelnesne...

Tai visishkai gerai galvojai biggrin.gif skaicius didesnis- dilde svelnesne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 26 vasario 2013 - 21:49
Gavau sian savo OPI lakus, pabandziau ant ant greicio po naga nusilakuot paziuret kaip spalvytes ziurisi, grazios tos spalvos, gal Basstille My heart tamsesne nei tikejausi, bet nieko vistiek patinka- veliau idesiu fotkes.
OPI tirstoka tokia (pries tai ne vienos OPI nesu turejus) man kai pripratusiai prie HG skystaliuku tai bus sunkoka... Nors pliusas tas kad po 2 sluoksniu idealiai atrodo, reikes pratintis prie tos tirstos konsistencijos smile.gif
Dar vakar nusiiminejau savo Lechat Upper east side (laike panasiai kaip ir HG ar IBD) bet buvau maloniai nustebinta lengvu nuemimu (su savo HG lakais dazniausiai vargstu) o sito net 15min nereikejo laikyt ir visas graziai atsoko kaip per HG reklamini filmuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 02 26, 22:51)
Gavau sian savo OPI lakus, pabandziau ant ant greicio po naga nusilakuot paziuret kaip spalvytes ziurisi, grazios tos spalvos, gal Basstille My heart tamsesne nei tikejausi, bet nieko vistiek patinka- veliau idesiu fotkes.

Kokios spalvas pirkote? Iš kur pirkot? Kiek litais gavosi vnt? ax.gif
Aš pigiai nerandu doh.gif
Atsakyti