Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingi nėštukių namučiai

Labas vakaras nestuke.gif Klausimas pasirodys turbut keistas,bet paklausiu blush2.gif . Pirmas nestumas baigesi neplanuotu cezariu,tai manau,kad si karta jau bus planinis(tuo labiau,kad kol kas pas mane placentos pirmeiga),tai idomu,kaip paskiria data? Ar galima paciai pasirinkti,nes kaip tik tomis dienomis,kai turetu baigtis nestumas,yra keliu artimu zmoniu gimtadieniai-tai nenoreciau,kad gimtadienis sutaptu ax.gif

QUOTE(sobo @ 2013 02 14, 20:18)
Visoms busimoms mamytems linkiu tokio lengvo gimdymo 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Smagu,kad viskas puikiai ir greitai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2013 02 15, 00:26)
Labas vakaras  nestuke.gif Klausimas pasirodys turbut keistas,bet paklausiu  blush2.gif . Pirmas nestumas baigesi neplanuotu cezariu,tai manau,kad si karta jau bus planinis(tuo labiau,kad kol kas pas mane placentos pirmeiga),tai idomu,kaip paskiria data? Ar galima paciai pasirinkti,nes kaip tik tomis dienomis,kai turetu baigtis nestumas,yra keliu artimu zmoniu gimtadieniai-tai nenoreciau,kad gimtadienis sutaptu  ax.gif
Smagu,kad viskas puikiai ir greitai  thumbup.gif

Cia reikia su gydytoju aptarti. Man aiskino taip - CP data turi buti kuo arciau nustatytos gimdymo datos , reikia, kad vaikelis butu kuo labiau subrendes, nes jis nepatirs saremiu poveikio, kurie galutinai subrandina leliuka ( is kvepavimo taku isstumoamas skystis ir tt. ) Tai rinktis data vien kad kazkas sutaps ar ne kartais gali buti nesazininga mazylio atveju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2013 02 14, 21:18)
Taigi zadetoji mano gimdymo istorija.  smile.gif 4u:

oho kaip viskas puikiai thumbup.gif

dabar man toks klausimas iskilo g.gif ar tariates su gydytojais? ar zadate atsidekoti. nes as is pradziu buvau linkus tartis, nes del gimdos patologijos man nusimato cezaris, bet dabar kazkaip pagalvoju, kad gal neverta metytis pinigais?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(juroszuvedra @ 2013 02 14, 23:26)
Pirmas nestumas baigesi neplanuotu cezariu,tai manau,kad si karta jau bus planinis(tuo labiau,kad kol kas pas mane placentos pirmeiga),tai idomu,kaip paskiria data? Ar galima paciai pasirinkti

Viskas ligiai , kaip pas mane mirksiukas.gif 1as nestuke.gif extra CP, dabar placentos pirmeiga, tai bus planinis CP ax.gif
Mano gimdimo data nuvo vasario 23 d, bet gydytoja pasake, kad laukti iki paskutines termino dienos yra pavojinga vaikui g.gif norejo daryti CP 18 d, bet kadangi as nemegstu pirmadieniu blush2.gif buvo nuspresta, kad 18 d atvaziuoju gultis i AK, o CP darys 19 d. Jei aisku musu mazyle nepakeis siu planu mirksiukas.gif nes pilva maudzia jau nuo puses nakties rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 15 vasario 2013 - 08:16
Labas rytas nestuke.gif Su praejusia meiles diena heart.gif

Tani, aciu uz naujus grazius namucius 4u.gif

diukute, sveikinu sulaukus sunaus wub.gif 4u.gif Ramiu nakteliu ir aukit sveiki ax.gif

Sobo, kaip smagu, kad gimdymas buvo lengvas thumbup.gif Dar karta sveikinu 4u.gif

Laukiu kitu mergaiciu, kada supuos savo maziukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2013 02 14, 23:26)
Labas vakaras  nestuke.gif Klausimas pasirodys turbut keistas,bet paklausiu  blush2.gif . Pirmas nestumas baigesi neplanuotu cezariu,tai manau,kad si karta jau bus planinis(tuo labiau,kad kol kas pas mane placentos pirmeiga),tai idomu,kaip paskiria data? Ar galima paciai pasirinkti,nes kaip tik tomis dienomis,kai turetu baigtis nestumas,yra keliu artimu zmoniu gimtadieniai-tai nenoreciau,kad gimtadienis sutaptu  ax.gif
Smagu,kad viskas puikiai ir greitai  thumbup.gif

Dazniausiai, jeigu nera kitu indikacija, CP data buna savaite iki gimdymo termino.

QUOTE(leiliuke @ 2013 02 15, 00:46)
oho kaip viskas puikiai  thumbup.gif

dabar man toks klausimas iskilo  g.gif  ar tariates su gydytojais? ar zadate atsidekoti. nes as is pradziu buvau linkus tartis, nes del gimdos patologijos man nusimato cezaris, bet dabar kazkaip pagalvoju, kad gal neverta metytis pinigais?

Na, as saziningai manau, kad galima kartais nenusipirkti skuduru ar dar kokiu dalyku ir taip pataupyti pinigus, bet butent cia, manau, yra ne ta vieta kur vertetu taupyti ax.gif
Atsakyti
Mamyte.lt, ar tik ne tavo eile dabar gimdyti rolleyes.gif Gal ne veltui pilvuka maudzia blush2.gif rolleyes.gif Nebelauks maziukas 18-19 dienos.
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 02 15, 09:30)
Mamyte.lt, ar tik ne tavo eile dabar gimdyti rolleyes.gif  Gal ne veltui pilvuka maudzia blush2.gif  rolleyes.gif  Nebelauks maziukas 18-19 dienos.

Kaip bus taip bus mirksiukas.gif Nuo savo dukters gimimo dienos, kai pragulejau su sarimiais 10 val, o baigesi viskas CP, nes ji pradejo dusti fear.gif ( nors nuojauta, man sake, kad bus butent CP ir buvau labai nustebusi, kai Usoniene nusprende, kad bandysiu naturaliai ) vis kartoju, kad kazkas ten virsui user posted image zino, kaip geriau mirksiukas.gif
Taigi... as jau pasiruosusi susitikti su savo 2.gif

Tik eisiu dar patikrinsiu ar viska susikroviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2013 02 15, 08:42)
Kaip bus taip bus  mirksiukas.gif  Nuo savo dukters gimimo dienos, kai pragulejau su sarimiais 10 val, o baigesi viskas CP, nes ji pradejo dusti  fear.gif  ( nors nuojauta, man sake, kad bus butent CP ir buvau labai nustebusi, kai Usoniene nusprende, kad bandysiu naturaliai ) vis kartoju, kad kazkas ten virsui user posted image zino, kaip geriau  mirksiukas.gif 
Taigi... as jau pasiruosusi susitikti su savo  2.gif

Tik eisiu dar patikrinsiu ar viska susikroviau  ax.gif

O pas kokia gydytoja dabar planuoji gimdyti? rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(Drovute @ 2013 02 14, 13:39)

As jau atsisveikinau su savo gine  ax.gif  vandenu norma, leliukas 4115 kg. doh.gif  tikras bernas su dideliais kiausiniais biggrin.gif

ogo thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(asstukas @ 2013 02 14, 16:00)
Merginos gal kuri turite genetikes E. Butkevicienes tel. nr. ACIU  4u.gif

dar reikia? 4u.gif
QUOTE(diukute @ 2013 02 14, 18:03)
Sveikutes,
buvau Jusu tylioji skaitytoja, bet kadangi esu sarasiuke noriu pasidalinti savo dziaugsmeliu, kuris cp pagalba atejo i si pasauli vasario 6 d. 54cm., 3880g. MUMS gime SUNUS 4u.gif

sveikinimai drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2013 02 14, 21:18)
Taigi zadetoji mano gimdymo istorija.  smile.gif Kaip ir rasiau vasario 10d. apie 16 val, pasirode apie pora saukstu kraujingu iskyru. Bandziau save guosti jog tai gleiviu kamstis, bet i gleives tai buvo nepanasu. Paprasciausias raudonas skystis. Su vyru nusprendem neskubeti niekur vaziuoti, nes jokiu skausmu nebuvo, maziukas pilve makalavosi. Del viso pikto nuejau issiploviau galva, vakare nusprendziau nusimaudyt. Nusimaudzius ant ranksluosciuo vel atsirado kraujingu isskyru. Tada nusprendem jau vaziuot del viso pikto i gimdyklos priemima, kad patikrintu. Vaziuojant pusiaukeleje prasidejo saremiai kas 10 min. Nuvaziavom su saremiais kas 7 min. Iskart pagulde ne netikrine i gimdykla. Gydytoja apziurejusi pasake jog atsidarymas 3 cm, kaklelis dar kietas ir su pilnu kamsciu. Gydytoja nusprende dar laukti 4 val. kad viskas vyktu savaime. Atsidarymas iki 6 cm buvo visiskai neskausmingas, faktiskai tik reguliarus pabaksnojimai su pilvo sukietejimu. Nuo 6 cm iki 8 cm jau buvo, kaip per men stipresnis skausmas. Ties 8 cm nubego vandenys, skausmas buvo nerealiai saldus. Bet aciu Dievui tai tereikejo kesti kokias geras 15 min ir prasidejo gimdymas. Pats gimdymas buvo lengvas ir super greitas. visas gimdymas nuo saremiu pradzios truko 5 val.
Pataikem ant superinio personalo, esu labai dekinga sioms moteriskaitems. Jos buvo nerealiai geros. Nuteike labai gerai, nuotaika buvo superine, be jokiu baimiu. Siule darytis ir nuskausminima, bet kad as nieko nejutau tai apsiejau.
Visoms busimoms mamytems linkiu tokio lengvo gimdymo 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ohoho kokia ikvepianti gimdymo istorija thumbup.gif Kaip smagu, kad viskas greitai ir sklandziai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2013 02 14, 22:18)
Taigi zadetoji mano gimdymo istorija.  smile.gif

Kokia puiki istorija, kaip viskas slandziai ir lengvai bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(leiliuke @ 2013 02 15, 01:46)
dabar man toks klausimas iskilo  g.gif  ar tariates su gydytojais? ar zadate atsidekoti. nes as is pradziu buvau linkus tartis, nes del gimdos patologijos man nusimato cezaris, bet dabar kazkaip pagalvoju, kad gal neverta metytis pinigais?

As susitariau su daktare, o kadangi tariuosi, tai ir mokesiu, cia tikrai netaupysiu, nenoriu rizikuoti nei savo, nei leliuko sveikata ax.gif jei mano sesuo nebutu mokejus ginei, tai jau 14 metu eiciau i kapus lankyt doh.gif

Labas rytas 4u.gif

Nu as labai jau pasigedau Irmuciuko g.gif g.gif g.gif
Atsakyti